Dirk - Folder van 01.10.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 29
Hier is pagina 29 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 01.10.2021 tot 31.10.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Een ultiem
Deze perenchutney is
her Stgerecht deze
fris, pittig en zit vol
arbonaadjes met
met kruiden
Je
)
appel en peer uit
€ oven en lekker
hartig door de
Ge
gorgonzola
Es
Ÿ
5
Karbonades met annel en
P)
CA
heer
-
>
TA
hoofdgerecht — 4 pers.
30 min. (+ 10 — 15 min. oventijd)
Fe
m1 appel
mipeer
= 50 gr roomboter
#4 schouderkarbonades
4
= 100 gr gorgonzola
m2 takjes tijm
u 9
Perpotje
1. Verwarm de oven voor op 180° C.
Snijd de ongeschilde appel en peer in
ar
N
kwarten, verwijder de klokhuizen en
Li
halveer de kwarten in de lengte.
2. Verhit de boter in een koekenpan.
Bak de karbonades 1 minuut op hoog
vuur aan. Keer ze om, verdeel de gor-
Perenchutney met gember
klokhuizen. Snijd het vruchtvlees in blokjes
gonzola over de karbonades en leg
bijgerecht —4 pers. 30 min.
van 1 cm. Snipper de ui. Halveer de peper in
de takjes tijm en de partjes appel en
de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd
peer ertussen. Breng op smaak met
m3 stoofperen
het vruchtvlees fijn. Schil en rasp de gember.
versgemalen peper. Zet de pan in de
mlui
Snijd de vijgen fijn.
oven en bak in 10 — 15 minuten tot
m1 rode peper
2. Verhit de olie in een pan met dikke bodem
het fruit mooi gekleurd is en de gor-
= 2 cm gember
en fruit de ui 2 minuten. Voeg de peer, peper,
gonzola gesmolten is. Lekker met
= 3 gedroogde vijgen
gember, vijgen, azijn, suiker, kardemom en
aardappelpuree en gestoomde broc-
m2el olijfolie
steranijs toe en breng aan de kook. Laat 25
coli
= 200 ml appelazijn
minuten zachtjes koken. Schep in een schone
BEVAT PP. 2317 KJ/554 KCAL, 39 G VET WAARVAN
= 200 gr suiker
pot, sluit af en laat op zijn kop afkoelen.
20 G VERZADIGD, 11 G KOOLHYDRATEN WAARVAN
mt kardemom
Lekker bij een kaasplankje.
9G SUIKERS, 38 G EIWIT, 1 G ZOUTEN 36
mt steranijs
BEVAT PP. 1526 KJ/365 KCAL, 5G VET WAARVAN 1 G VERZA-
VOEDINGSVEZEL
DIGD, 73 G KOOLHYDRATEN WAARVAN 69 G SUIKERS, 1 G
WIJNTIP | Am Cabemet Sauvignon
1. Schil de peren, halveer en verwijder de
EIWIT, 0 G ZOUT EN 4 G VOEDINGSVEZEL
Dirk 29