Dirk - Folder van 01.10.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 29
Hier is pagina 29 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 01.10.2021 tot 31.10.2021.

Hier is pagina 29 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 01.10.2021 tot 31.10.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Dirk - Folder van 01.10.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 29
Een ultiem Deze perenchutney is her Stgerecht deze fris, pittig en zit vol arbonaadjes met met kruiden Je ) appel en peer uit € oven en lekker hartig door de Ge gorgonzola Es Ÿ 5 Karbonades met annel en P) CA heer - > TA hoofdgerecht — 4 pers. 30 min. (+ 10 — 15 min. oventijd) Fe m1 appel mipeer = 50 gr roomboter #4 schouderkarbonades 4 = 100 gr gorgonzola m2 takjes tijm u 9 Perpotje 1. Verwarm de oven voor op 180° C. Snijd de ongeschilde appel en peer in ar N kwarten, verwijder de klokhuizen en Li halveer de kwarten in de lengte. 2. Verhit de boter in een koekenpan. Bak de karbonades 1 minuut op hoog vuur aan. Keer ze om, verdeel de gor- Perenchutney met gember klokhuizen. Snijd het vruchtvlees in blokjes gonzola over de karbonades en leg bijgerecht —4 pers. 30 min. van 1 cm. Snipper de ui. Halveer de peper in de takjes tijm en de partjes appel en de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd peer ertussen. Breng op smaak met m3 stoofperen het vruchtvlees fijn. Schil en rasp de gember. versgemalen peper. Zet de pan in de mlui Snijd de vijgen fijn. oven en bak in 10 — 15 minuten tot m1 rode peper 2. Verhit de olie in een pan met dikke bodem het fruit mooi gekleurd is en de gor- = 2 cm gember en fruit de ui 2 minuten. Voeg de peer, peper, gonzola gesmolten is. Lekker met = 3 gedroogde vijgen gember, vijgen, azijn, suiker, kardemom en aardappelpuree en gestoomde broc- m2el olijfolie steranijs toe en breng aan de kook. Laat 25 coli = 200 ml appelazijn minuten zachtjes koken. Schep in een schone BEVAT PP. 2317 KJ/554 KCAL, 39 G VET WAARVAN = 200 gr suiker pot, sluit af en laat op zijn kop afkoelen. 20 G VERZADIGD, 11 G KOOLHYDRATEN WAARVAN mt kardemom Lekker bij een kaasplankje. 9G SUIKERS, 38 G EIWIT, 1 G ZOUTEN 36 mt steranijs BEVAT PP. 1526 KJ/365 KCAL, 5G VET WAARVAN 1 G VERZA- VOEDINGSVEZEL DIGD, 73 G KOOLHYDRATEN WAARVAN 69 G SUIKERS, 1 G WIJNTIP | Am Cabemet Sauvignon 1. Schil de peren, halveer en verwijder de EIWIT, 0 G ZOUT EN 4 G VOEDINGSVEZEL Dirk 29
Dirk - Folder van 01.10.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 29