Dirk - Folder van 01.10.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 31
Hier is pagina 31 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 01.10.2021 tot 31.10.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
1
+
er
5
ri
\
Es
on
or
a
Eet deze perentaa
ei
id
a
warm uit de oven.
e
des
pre
un
eb
de chocola
A
&
a,
hi
a
#4
M
(M
Chocoladecake met peren
4
A
gebak - 10 pers.
20 min. (+ 60 — 70 min. oventijd)
À
4
200 gr boter (kamertemperatuur)
À
"
de
200 gr witte basterdsuiker
m
3eieren
si
225 gr cakemix
en
2el melk
Ka
40 gr cacaopoeder
rm
hy
4 conference peren (niet te rijp)
A
45 gr walnoten
|
100 gr chocoladeglazuur
extra nodig: handmixer, cakevorm
1. Verwarm de oven voor op 160° C.
Maak het cakebeslag volgens de
7%
aanwijzingen op de verpakking.
jh,
Meng met de handmixer de cacao-
poeder erdoorheen. Schenk het
beslag in een ingevette cakevorm.
2. Schil de peren, maar laat de steel-
a
tjes eraan. Zet de peren rechtop in
A7,
het beslag en bak de cake in het
midden van de oven in 60 — 70 minu-
=
ten gaar. Haal de cake na 10 minuten
uit de vorm en laat verder afkoelen
5
op een rooster.
3. Verhit intussen een koekenpan
EL
zonder olie of boter en rooster de
ei,
LN
walnoten 3 minuten. Laat afkoelen
Fur
"
en hak grof. Verdeel het chocolade-
glazuur.over de cake en garneer met
de walnoten
à
#
BEVAT PP. 2007 KJ/480 KCAL, 26 G VET WAARVAN
15 G VERZADIGD, 53 G KOOLHYDRATEN WAARVAN
Gebruik de rest
42 G SUIKERS, 5 G EIWIT, 0 G ZOUT EN3G
ze
van het aman-
VOEDINGSVEZEL
delspijs in een
appeltaart.
31