Dirk - Folder van 01.10.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 31




Hier is pagina 31 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 01.10.2021 tot 31.10.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

1

+

er

5

ri

\

Es

on

or

a

Eet deze perentaa

ei

id

a

warm uit de oven.

e

des

pre

un

eb

de chocola

A

&

a,

hi

a

#4

M

(M

Chocoladecake met peren

4

A

gebak - 10 pers.

20 min. (+ 60 — 70 min. oventijd)

À

4

200 gr boter (kamertemperatuur)

À

"

de

200 gr witte basterdsuiker

m

3eieren

si

225 gr cakemix

en

2el melk

Ka

40 gr cacaopoeder

rm

hy

4 conference peren (niet te rijp)

A

45 gr walnoten

|

100 gr chocoladeglazuur

extra nodig: handmixer, cakevorm

1. Verwarm de oven voor op 160° C.

Maak het cakebeslag volgens de

7%

aanwijzingen op de verpakking.

jh,

Meng met de handmixer de cacao-

poeder erdoorheen. Schenk het

beslag in een ingevette cakevorm.

2. Schil de peren, maar laat de steel-

a

tjes eraan. Zet de peren rechtop in

A7,

het beslag en bak de cake in het

midden van de oven in 60 — 70 minu-

=

ten gaar. Haal de cake na 10 minuten

uit de vorm en laat verder afkoelen

5

op een rooster.

3. Verhit intussen een koekenpan

EL

zonder olie of boter en rooster de

ei,

LN

walnoten 3 minuten. Laat afkoelen

Fur

"

en hak grof. Verdeel het chocolade-

glazuur.over de cake en garneer met

de walnoten

à

#

BEVAT PP. 2007 KJ/480 KCAL, 26 G VET WAARVAN

15 G VERZADIGD, 53 G KOOLHYDRATEN WAARVAN

Gebruik de rest

42 G SUIKERS, 5 G EIWIT, 0 G ZOUT EN3G

ze

van het aman-

VOEDINGSVEZEL

delspijs in een

appeltaart.

31