Dirk - Folder van 01.10.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 31
Hier is pagina 31 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 01.10.2021 tot 31.10.2021.

Hier is pagina 31 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 01.10.2021 tot 31.10.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Dirk - Folder van 01.10.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 31
1 + er 5 ri \ Es on or a Eet deze perentaa ei id a warm uit de oven. e des pre un eb de chocola A & a, hi a #4 M (M Chocoladecake met peren 4 A gebak - 10 pers. 20 min. (+ 60 — 70 min. oventijd) À 4 200 gr boter (kamertemperatuur) À " de 200 gr witte basterdsuiker m 3eieren si 225 gr cakemix en 2el melk Ka 40 gr cacaopoeder rm hy 4 conference peren (niet te rijp) A 45 gr walnoten | 100 gr chocoladeglazuur extra nodig: handmixer, cakevorm 1. Verwarm de oven voor op 160° C. Maak het cakebeslag volgens de 7% aanwijzingen op de verpakking. jh, Meng met de handmixer de cacao- poeder erdoorheen. Schenk het beslag in een ingevette cakevorm. 2. Schil de peren, maar laat de steel- a tjes eraan. Zet de peren rechtop in A7, het beslag en bak de cake in het midden van de oven in 60 — 70 minu- = ten gaar. Haal de cake na 10 minuten uit de vorm en laat verder afkoelen 5 op een rooster. 3. Verhit intussen een koekenpan EL zonder olie of boter en rooster de ei, LN walnoten 3 minuten. Laat afkoelen Fur " en hak grof. Verdeel het chocolade- glazuur.over de cake en garneer met de walnoten à # BEVAT PP. 2007 KJ/480 KCAL, 26 G VET WAARVAN 15 G VERZADIGD, 53 G KOOLHYDRATEN WAARVAN Gebruik de rest 42 G SUIKERS, 5 G EIWIT, 0 G ZOUT EN3G ze van het aman- VOEDINGSVEZEL delspijs in een appeltaart. 31
Dirk - Folder van 01.10.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 31