Dirk - Folder van 01.10.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 30
Hier is pagina 30 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 01.10.2021 tot 31.10.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Per
persoon
HOE GROENER DE APPEL, HOE
ZUURDER DE SMAAK. RODE
wee
es
0:
APPELS ZIJN MEESTAL ZOETER.
Supersnelle
COMTE
perentaartjes
gebak - 4 pers.
10 min. (+ 12 — 15 min. oventijd)
if
2 peren
jr
DE APPEL 15
= 100 gr amandelspijs
FAMILIE VAN
= 1 rol vers bladerdeeg (Tante
Fanny)
DE ROOS.
miei
m4 el dessertsaus chocolade
NET ALS PEREN
1
1. Verwarm de oven voor op 200° C. M
Schil de peren en halveer in de leng-
æ
EN PERZIKEN.
te. Verwijder met een scherp mesje
voorzichtig het klokhuis, zodat de
B
helften heel blijven. Verdeel de spijs
À
NS
over de vier holtes in de peren.
dk
IN DE SCHIL ZITTEN
2. Rol het bladerdeeg uit en leg de
peren er met de snijkant naar bene-
DE MEESTE VEZELS EN
den op. Snijd het overtollig deeg op
2 cm langs de randen van de peer
ANTTOKLDANTEN, GEWOON
weg en vouw de deegrand om de
peer heen. Klop het ei los en bestrijk
LEKKER OPETEN DUS
het deeg hiermee. Bak de peren in
12 - 15 minuten in de oven goud-
<
ÿ
bruin en gaar. Keer de gevulde peren
STOOFPEREN ZIJN NIET 20
om. Schenk de chocoladesaus er in
LEKKER OM RAUW TE
streepjes overheen. Lekker met een
ETEN, MAAR KUN JE WEL
bolletje ijs.
GOED GEBRUIKEN VOOR
BEVAT P.P. 2053 KJ/491 KCAL, 29 G VET WAARVAN
WARME GERECHTEN.
5 G VERZADIGD, 49 G KOOLHYDRATEN WAARVAN
30 G SUIKERS, 8 GEÏWIT, 1 GZOUTEN3G
VOEDINGSVEZEL
2
EEN PEER BEVAT
ONGEVEER NET
Le
ZOVEEL VEZELS ALS
VERS
TWEE BRUINE
a»
À
Ma
BOTERHAMMEN.
Oneindis veel mogelijkheden
Met het Tante Fanny Vers Bladerdeeg kun je veel kanten
op. Gecombineerd met zoete of hartige ingrediënten kun-
nen de lekkerste gerechten op tafel worden gezet. m
30
art