Dirk - Folder van 01.10.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 30




Hier is pagina 30 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 01.10.2021 tot 31.10.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Per

persoon

HOE GROENER DE APPEL, HOE

ZUURDER DE SMAAK. RODE

wee

es

0:

APPELS ZIJN MEESTAL ZOETER.

Supersnelle

COMTE

perentaartjes

gebak - 4 pers.

10 min. (+ 12 — 15 min. oventijd)

if

2 peren

jr

DE APPEL 15

= 100 gr amandelspijs

FAMILIE VAN

= 1 rol vers bladerdeeg (Tante

Fanny)

DE ROOS.

miei

m4 el dessertsaus chocolade

NET ALS PEREN

1

1. Verwarm de oven voor op 200° C. M

Schil de peren en halveer in de leng-

æ

EN PERZIKEN.

te. Verwijder met een scherp mesje

voorzichtig het klokhuis, zodat de

B

helften heel blijven. Verdeel de spijs

À

NS

over de vier holtes in de peren.

dk

IN DE SCHIL ZITTEN

2. Rol het bladerdeeg uit en leg de

peren er met de snijkant naar bene-

DE MEESTE VEZELS EN

den op. Snijd het overtollig deeg op

2 cm langs de randen van de peer

ANTTOKLDANTEN, GEWOON

weg en vouw de deegrand om de

peer heen. Klop het ei los en bestrijk

LEKKER OPETEN DUS

het deeg hiermee. Bak de peren in

12 - 15 minuten in de oven goud-

<

ÿ

bruin en gaar. Keer de gevulde peren

STOOFPEREN ZIJN NIET 20

om. Schenk de chocoladesaus er in

LEKKER OM RAUW TE

streepjes overheen. Lekker met een

ETEN, MAAR KUN JE WEL

bolletje ijs.

GOED GEBRUIKEN VOOR

BEVAT P.P. 2053 KJ/491 KCAL, 29 G VET WAARVAN

WARME GERECHTEN.

5 G VERZADIGD, 49 G KOOLHYDRATEN WAARVAN

30 G SUIKERS, 8 GEÏWIT, 1 GZOUTEN3G

VOEDINGSVEZEL

2

EEN PEER BEVAT

ONGEVEER NET

Le

ZOVEEL VEZELS ALS

VERS

TWEE BRUINE



À

Ma

BOTERHAMMEN.

Oneindis veel mogelijkheden

Met het Tante Fanny Vers Bladerdeeg kun je veel kanten

op. Gecombineerd met zoete of hartige ingrediënten kun-

nen de lekkerste gerechten op tafel worden gezet. m

30

art