Dirk - Folder van 01.10.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 36


Hier is pagina 36 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 01.10.2021 tot 31.10.2021.



Dirk Folder 01.10.2021

Hier is pagina 36 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 01.10.2021 tot 31.10.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Dirk - Folder van 01.10.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 36

er re Koffie-walnootcake gebak — 12 st. 30 min. (+ 50 min. oventijd) 250 gr roomboter —Z (kamertemperatuur) ee 150 gr walnoten 200 gr bloem d — Koffielikeur 2tl bakpoeder drankje —1 Itr —5 min. (+ 4 weken wachttijd) = 250 gr bruine basterdsuiker 4eieren 1.Doe 1 kg kristalsuiker, 200 ml water en 50 gr x 175 gr poedersuiker oploskoffie in een steelpan op hoog vuur en roer 1 kop sterke oploskoffie goed door. Zet het vuur laag zodra het water kookt. extra nodig: keukenmachine, Laat 5-8 minuten zachtjes borrelen tot de suiker is ovenschaal 20x20 cm, kwastje opgelost. Haal daarna van het vuur en laat afkoelen. 2. Giet het suikerwater in een schone fles en voeg 1. Verwarm de oven voor op 180° C 750 ml wodka toe. Sluit goed af en laat 4 weken Vet een ovenschaal in met wat boter. staan. Schud de fles iedere dag. Verhit een koekenpan zonder olie of BEVAT PP. 1206 KJ/288 KCAL, 0 G VET WAARVAN 0 G VERZADIGD, 506 boter en rooster de walnoten 5 minu- KOOLHYDRATEN WAARVAN 50 G SUIKERS, 0G EIWIT, 0 G ZOUTEN 1 G ten. Laat vervolgens afkoelen. VOEDINGSVEZEL 2. Maal 100 gr walnoten fijn in een keukenmachine en voeg vervolgens a. FAR te de bloem, bakpoeder en zout toe: FA ER 3 0 % Meng door elkaar en zet apart Ber hs 3. Snijd de boter in blokjes en klop ps deze met de suiker in de keukenma- 7 à A dis chine luchtig. Voeg vervolgens één zj sede EE voor één de eieren toe. Zu gf = u 4. Schep 1 lepel van het bloemmeng- À ka sel bij het botermengsel en klop tot PA m IE deze is opgenomen. Schep het overi- PNA 7 ee ge bloemmengsel erbij en roer tot 3; 1 een egaal beslag. Roer 4 el koffie Sin Di rn A > ÉA ij 28 door het beslag en schep het daarna pn de he à in de ovenschaal. Bak circa 50 minu- + Dar x st # > ten in het midden van de oven. 5. Meng intussen 5 el koffie en de se poedersuiker door elkaar tot er gla- ü ma Per zuur ontstaat. Es 6. Haal de cake uit de oven en laat za 2 afkoelen. Giet het glazuur over de es oek cake en snijd in stukken. Garneer de cake met de resterende walnoten. u BEVAT PP. 1960 KJ/469 KCAL, 27 G VET WAARVAN 13 * G VERZADIGD, 49 G KOOLHYDRATEN WAARVAN 37 . G SUIKERS, 6 G EIWIT, OG ZOUT EN 1 G VOEDINGS- ed VEZEL En zeil N 36 Hd ne ï

Dirk - Folder van 01.10.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 36