Dirk - Folder van 01.10.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 39
Hier is pagina 39 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 01.10.2021 tot 31.10.2021.

Hier is pagina 39 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 01.10.2021 tot 31.10.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Dirk - Folder van 01.10.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 39
Koffi Double coooky chocolade cheesecake CIE tussendoortje — 16 st. Ee 35 min. (+ 120 min. wachttijd) m 400 gr double coooky's À = 100 gr roomboter je = 250 ml slagroom = 20 gr kristalsuiker = 300 grroomkaas m 200 gr melkchocolade = 150 gr witte chocolade 7 w extra nodig: keukenmachine, quichevorm met losse bodem | } Le 9 25 cm, satéprikker + 1. Meal 300 gr double coooky's fijn in een keukenmachine. Smelt de boter in een steelpan en meng ver- volgens door de vermalen koekjes. 2. Schep het koekmengsel in een R quichevorm en verdeel het met een y bolle kant van een lepel over de ve onder- en zikanten. Laat het even opstijven in de koelkast. 3. Klop de slagroom samen met de Baklavarolletjes met chocolade 3. Doe de walnoten en amandelen in een suiker in de keukenmachine net niet keukenmachine en maal fijn. Meng vervol- stijf en schep vervolgens de room- tussendoortje — 16 st. gens het kaneelpoeder door het notenmeng- kaas erdoor. 25 min. (+ 35 min. oventijd) sel. 4. Smelt in twee aparte schalen alle 4. Snijd de plakken filodeeg in tweeën en melkchocolade en 100 gr witte cho- m8 plakjes filodeeg (ontdooid) bestrijk ieder vel met wat olie. Sprenkel colade au bain-marie in een kom = 100 gr kristalsuiker daarna wat van het notenmengsel over ieder vel. Vouw de verticale randen van ieder vel boven een pan kokend water. 50 ml sinaasappelsap 5. Giet de gesmolten melkchocolade = 50 gr walnoten iets naar binnen en rol het van onder naar bij het roomkaas-slagroommengsel. = 50 gr amandelen boven tot een klein sigaartje. Meng goed en verdeel het vervol m1 tl kaneelpoeder 5. Leg de baklava in een met olie ingevette gens over de taartbodem. = 50 ml zonnebloemolie ovenschaal. Bak 35 minuten in het midden 6. Schenk de gesmolten witte cho- = 200 gr pure chocolade van de oven tot ze goudbruin zijn. Haal uit de colade in het midden van de taart en w extra nodig: keukenmachine, ovenschaal oven en schenk direct de suikersiroop over trek er met een satéprikker mooie van 20x20 cm, kwastje de baklava. Laat vervolgens afkoelen tot patronen van. Zet vervolgens in de kamertemperatuur. koelkast en laat 2 uur opstijven. 1. Verwarm de oven voor op 200° C. Leg 6. Smelt de chocolade au bain-marie in een 7. Verdeel de overige double het filodeeg onder een doek om uitdroging kom boven een pan kokend water. Dip de coooky's in halve, kwart en verkrui- te voorkomen. sigaartjes tot de helft in de chocolade. Leg melde stukjes in het midden van de 2. Doe 100 ml water, de kristalsuiker en de ze op een met bakpapier bekleed bord en taart. sinaasappelsap in een steelpan en breng zet ze in de koelkast tot de chocolade is BEVAT P.P. 1705 KJ/407 KCAL, 30 G VET WAARVAN aan de kook. Zet het vuur laag zodra het uitgehard. 18 G VERZADIGD, 31 G KOOLHYDRATEN WAARVAN water kookt en laat 5 minuten pruttelen tot BEVAT PP. 768 KJ/183 KCAL, 11 G VET WAARVAN 3 G VERZA- 24 G SUIKERS, 4 G EIWIT, OG ZOUT EN 1 G VOE- de suiker is opgelost. Haal van het vuur en DIGD, 17 G KOOLHYDRATEN WAARVAN 12 G SUIKERS, 36 DINGSVEZEL zet apart. EIWIT, 0 G ZOUT EN 1 G VOEDINGSVEZEL Dirk 39
Dirk - Folder van 01.10.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 39