Dirk - Folder van 01.10.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 39
Hier is pagina 39 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 01.10.2021 tot 31.10.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Koffi
Double coooky chocolade
cheesecake
CIE
tussendoortje — 16 st.
Ee
35 min. (+ 120 min. wachttijd)
m 400 gr double coooky's
À
= 100 gr roomboter
je
= 250 ml slagroom
= 20 gr kristalsuiker
= 300 grroomkaas
m 200 gr melkchocolade
= 150 gr witte chocolade
7
w extra nodig: keukenmachine,
quichevorm met losse bodem
|
}
Le
9 25 cm, satéprikker
+
1. Meal 300 gr double coooky's fijn
in een keukenmachine. Smelt de
boter in een steelpan en meng ver-
volgens door de vermalen koekjes.
2. Schep het koekmengsel in een
R
quichevorm en verdeel het met een
y
bolle kant van een lepel over de
ve
onder- en zikanten. Laat het even
opstijven in de koelkast.
3. Klop de slagroom samen met de
Baklavarolletjes met chocolade
3. Doe de walnoten en amandelen in een
suiker in de keukenmachine net niet
keukenmachine en maal fijn. Meng vervol-
stijf en schep vervolgens de room-
tussendoortje — 16 st.
gens het kaneelpoeder door het notenmeng-
kaas erdoor.
25 min. (+ 35 min. oventijd)
sel.
4. Smelt in twee aparte schalen alle
4. Snijd de plakken filodeeg in tweeën en
melkchocolade en 100 gr witte cho-
m8 plakjes filodeeg (ontdooid)
bestrijk ieder vel met wat olie. Sprenkel
colade au bain-marie in een kom
= 100 gr kristalsuiker
daarna wat van het notenmengsel over ieder
vel. Vouw de verticale randen van ieder vel
boven een pan kokend water.
50 ml sinaasappelsap
5. Giet de gesmolten melkchocolade
= 50 gr walnoten
iets naar binnen en rol het van onder naar
bij het roomkaas-slagroommengsel.
= 50 gr amandelen
boven tot een klein sigaartje.
Meng goed en verdeel het vervol
m1 tl kaneelpoeder
5. Leg de baklava in een met olie ingevette
gens over de taartbodem.
= 50 ml zonnebloemolie
ovenschaal. Bak 35 minuten in het midden
6. Schenk de gesmolten witte cho-
= 200 gr pure chocolade
van de oven tot ze goudbruin zijn. Haal uit de
colade in het midden van de taart en
w extra nodig: keukenmachine, ovenschaal
oven en schenk direct de suikersiroop over
trek er met een satéprikker mooie
van 20x20 cm, kwastje
de baklava. Laat vervolgens afkoelen tot
patronen van. Zet vervolgens in de
kamertemperatuur.
koelkast en laat 2 uur opstijven.
1. Verwarm de oven voor op 200° C. Leg
6. Smelt de chocolade au bain-marie in een
7. Verdeel de overige double
het filodeeg onder een doek om uitdroging
kom boven een pan kokend water. Dip de
coooky's in halve, kwart en verkrui-
te voorkomen.
sigaartjes tot de helft in de chocolade. Leg
melde stukjes in het midden van de
2. Doe 100 ml water, de kristalsuiker en de
ze op een met bakpapier bekleed bord en
taart.
sinaasappelsap in een steelpan en breng
zet ze in de koelkast tot de chocolade is
BEVAT P.P. 1705 KJ/407 KCAL, 30 G VET WAARVAN
aan de kook. Zet het vuur laag zodra het
uitgehard.
18 G VERZADIGD, 31 G KOOLHYDRATEN WAARVAN
water kookt en laat 5 minuten pruttelen tot
BEVAT PP. 768 KJ/183 KCAL, 11 G VET WAARVAN 3 G VERZA-
24 G SUIKERS, 4 G EIWIT, OG ZOUT EN 1 G VOE-
de suiker is opgelost. Haal van het vuur en
DIGD, 17 G KOOLHYDRATEN WAARVAN 12 G SUIKERS, 36
DINGSVEZEL
zet apart.
EIWIT, 0 G ZOUT EN 1 G VOEDINGSVEZEL
Dirk 39