Dirk - Folder van 01.10.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 39




Hier is pagina 39 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 01.10.2021 tot 31.10.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Koffi

Double coooky chocolade

cheesecake

CIE

tussendoortje — 16 st.

Ee

35 min. (+ 120 min. wachttijd)

m 400 gr double coooky's

À

= 100 gr roomboter

je

= 250 ml slagroom

= 20 gr kristalsuiker

= 300 grroomkaas

m 200 gr melkchocolade

= 150 gr witte chocolade

7

w extra nodig: keukenmachine,

quichevorm met losse bodem

|

}

Le

9 25 cm, satéprikker

+

1. Meal 300 gr double coooky's fijn

in een keukenmachine. Smelt de

boter in een steelpan en meng ver-

volgens door de vermalen koekjes.

2. Schep het koekmengsel in een

R

quichevorm en verdeel het met een

y

bolle kant van een lepel over de

ve

onder- en zikanten. Laat het even

opstijven in de koelkast.

3. Klop de slagroom samen met de

Baklavarolletjes met chocolade

3. Doe de walnoten en amandelen in een

suiker in de keukenmachine net niet

keukenmachine en maal fijn. Meng vervol-

stijf en schep vervolgens de room-

tussendoortje — 16 st.

gens het kaneelpoeder door het notenmeng-

kaas erdoor.

25 min. (+ 35 min. oventijd)

sel.

4. Smelt in twee aparte schalen alle

4. Snijd de plakken filodeeg in tweeën en

melkchocolade en 100 gr witte cho-

m8 plakjes filodeeg (ontdooid)

bestrijk ieder vel met wat olie. Sprenkel

colade au bain-marie in een kom

= 100 gr kristalsuiker

daarna wat van het notenmengsel over ieder

vel. Vouw de verticale randen van ieder vel

boven een pan kokend water.

50 ml sinaasappelsap

5. Giet de gesmolten melkchocolade

= 50 gr walnoten

iets naar binnen en rol het van onder naar

bij het roomkaas-slagroommengsel.

= 50 gr amandelen

boven tot een klein sigaartje.

Meng goed en verdeel het vervol

m1 tl kaneelpoeder

5. Leg de baklava in een met olie ingevette

gens over de taartbodem.

= 50 ml zonnebloemolie

ovenschaal. Bak 35 minuten in het midden

6. Schenk de gesmolten witte cho-

= 200 gr pure chocolade

van de oven tot ze goudbruin zijn. Haal uit de

colade in het midden van de taart en

w extra nodig: keukenmachine, ovenschaal

oven en schenk direct de suikersiroop over

trek er met een satéprikker mooie

van 20x20 cm, kwastje

de baklava. Laat vervolgens afkoelen tot

patronen van. Zet vervolgens in de

kamertemperatuur.

koelkast en laat 2 uur opstijven.

1. Verwarm de oven voor op 200° C. Leg

6. Smelt de chocolade au bain-marie in een

7. Verdeel de overige double

het filodeeg onder een doek om uitdroging

kom boven een pan kokend water. Dip de

coooky's in halve, kwart en verkrui-

te voorkomen.

sigaartjes tot de helft in de chocolade. Leg

melde stukjes in het midden van de

2. Doe 100 ml water, de kristalsuiker en de

ze op een met bakpapier bekleed bord en

taart.

sinaasappelsap in een steelpan en breng

zet ze in de koelkast tot de chocolade is

BEVAT P.P. 1705 KJ/407 KCAL, 30 G VET WAARVAN

aan de kook. Zet het vuur laag zodra het

uitgehard.

18 G VERZADIGD, 31 G KOOLHYDRATEN WAARVAN

water kookt en laat 5 minuten pruttelen tot

BEVAT PP. 768 KJ/183 KCAL, 11 G VET WAARVAN 3 G VERZA-

24 G SUIKERS, 4 G EIWIT, OG ZOUT EN 1 G VOE-

de suiker is opgelost. Haal van het vuur en

DIGD, 17 G KOOLHYDRATEN WAARVAN 12 G SUIKERS, 36

DINGSVEZEL

zet apart.

EIWIT, 0 G ZOUT EN 1 G VOEDINGSVEZEL

Dirk 39