Dirk - Folder van 01.10.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 60
Hier is pagina 60 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 01.10.2021 tot 31.10.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Ar
ER;
&
em
7
sE
be
A
ke
[DE
Knolselderijsoep met
À
3
7h
uitgebakken spek
hoofdgerecht — 4 pers. - 25 min.
tje
1}
1. Schil de knolselderij en snijd in
blokjes. Verhit een braadpan zon-
der olie of boter en bak de
Garneer extra
spekreepjes knapperig. Laat ze
à,
met krokante
daarna op keukenpapier uitlekken.
croutons
2. Schenk 2 el olijfolie in dezelfde
ng
braadpan en voeg de knolselderij,
4 takjes tijm en een snufje zout
#
toe.
3. Bak 2 minuten op middelhoog
“at à
vuur en schenk 800 ml water over
FF”
d
ex
de
de groenten. Verkruimel de bouil-
Ja
lontabletten erboven. Zet het vuur
=
laag zodra de bouillon kookt en laat
het 15 minuten zachtjes koken tot
de knolselderij gaar is.
4. Voeg de slagroom toe en breng
&
B.
het geheel opnieuw aan de kook.
Haal de pan van het vuur en ver-
4
wijder de takjes tijm. Pureer het
geheel met een staafmixer en ver-
2
deel de soep over 4 borden.
5. Besprenkel de soep met 2 el
olijfolie en garneer met de
spekreepjes en tijmblaadjes.
sa
sw
BEVAT PP. 2215 KJ/530 KCAL, 47 GVET WAAR-
je
ze
N
VAN 21 G VERZADIGD, 13 G KOOLHYDRATEN
>
WAARVAN 2 G SUIKERS, 8 G EIWIT, 3G ZOUT EN
126 VOEDINGSVEZEL
WIJNTIP Favoritos Classic
Chardonnay Viognier
St
fu
fa
(RNA
in
ER
extra nodig: staafmixer
Dr
Ke
+
D
N'a
4
SLAGROOM =
LS
Ë
8
+
24
SE
7
Ee
Es
1 knolselderij
100 gr spekreepjes
6 takjes verse tijm
1% kippenbouillon-
200 ml slagroom
tablet
60