Dirk - Folder van 01.10.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 60




Hier is pagina 60 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 01.10.2021 tot 31.10.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Ar

ER;

&

em

7

sE

be

A

ke

[DE

Knolselderijsoep met

À

3

7h

uitgebakken spek

hoofdgerecht — 4 pers. - 25 min.

tje

1}

1. Schil de knolselderij en snijd in

blokjes. Verhit een braadpan zon-

der olie of boter en bak de

Garneer extra

spekreepjes knapperig. Laat ze

à,

met krokante

daarna op keukenpapier uitlekken.

croutons

2. Schenk 2 el olijfolie in dezelfde

ng

braadpan en voeg de knolselderij,

4 takjes tijm en een snufje zout

#

toe.

3. Bak 2 minuten op middelhoog

“at à

vuur en schenk 800 ml water over

FF”

d

ex

de

de groenten. Verkruimel de bouil-

Ja

lontabletten erboven. Zet het vuur

=

laag zodra de bouillon kookt en laat

het 15 minuten zachtjes koken tot

de knolselderij gaar is.

4. Voeg de slagroom toe en breng

&

B.

het geheel opnieuw aan de kook.

Haal de pan van het vuur en ver-

4

wijder de takjes tijm. Pureer het

geheel met een staafmixer en ver-

2

deel de soep over 4 borden.

5. Besprenkel de soep met 2 el

olijfolie en garneer met de

spekreepjes en tijmblaadjes.

sa

sw

BEVAT PP. 2215 KJ/530 KCAL, 47 GVET WAAR-

je

ze

N

VAN 21 G VERZADIGD, 13 G KOOLHYDRATEN

>

WAARVAN 2 G SUIKERS, 8 G EIWIT, 3G ZOUT EN

126 VOEDINGSVEZEL

WIJNTIP Favoritos Classic

Chardonnay Viognier

St

fu

fa

(RNA

in

ER

extra nodig: staafmixer

Dr

Ke

+

D

N'a

4

SLAGROOM =

LS

Ë

8

+

24

SE

7

Ee

Es

1 knolselderij

100 gr spekreepjes

6 takjes verse tijm

1% kippenbouillon-

200 ml slagroom

tablet

60