Dirk - Folder van 01.10.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 23
Hier is pagina 23 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 01.10.2021 tot 31.10.2021.

Hier is pagina 23 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 01.10.2021 tot 31.10.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Dirk - Folder van 01.10.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 23
Volon herfst so == = en % re À “+ à - Boerenkoolkoekjes met Paddenstoelen-vakitori Plaattaart met niet en zoete gerookte zalm EEE aardappel lunchgerecht —4 pers. — 25 min. hoofdgerecht —4 pers. —45 min hoofdgerecht —4 pers. mlui m4el sherry 20 min. (+ 25 min. oventijd) m5 el olijfolie m4 el honing = 150 gr boerenkool m4 el rijstazijn m1 rol vers bladerdeeg 8 el sojasaus = 300 gr zoete aardappel = 300 gr kruimige aardappelen m1 ti mix frites hot paprika = 1 el bruine basterdsuiker m3 gekookte rode bieten miei = 2 bosuitjes m 100 gr Parmezaanse kaas m1 citroen = 125 gr gerookte zalm = 8 shiitake paddenstoelen* m 125 gr crème fraîche = 18 oesterzwammen* m3 bosuitjes m extra nodig: blokrasp of = 250 gr woknoedels = 150 gr walnoten keukenmachine m 3 el (zonnebloemolie = 250 gr ricotta = 250 gr andi ie 1. Snipper de ui. Verhit 1 el olijfolie in w extra nodig: 8 satéprikkers 1. Verwarm de oven voor op 200° C. een koekenpan en fruit de ui 1 minuut Rol het bladerdeeg uit op een bakplaat en vouw de randen 1 cm naar binnen Voeg de boerenkool toe en bak 3 minu- 1. Breng de sherry, honing, rijstazijn, ten mee. Schep uit de pan in een kom sojasaus en bruine basterdsuiker aan de om. Prik met een vork gaatjes in het Schil de aardappelen en rasp grof op een kook. Laat op laag vuur 25 minuten zacht- deeg en bak 10 minuten in de oven. blokrasp of in de keukenmachine. Meng jes inkoken. Laat iets afkoelen 2. Schil intussen de zoete aardappelen met de hot paprika kruiden, het ei, vers- en snijd in plakken van 1/2 cm. Kook 2. Snijd intussen de bosui elk in 8 gelijke gemalen peper en zout door het boeren- stukjes. Rijg aan elke satéprikker een oes- met zout 5 minuten en giet af. Snijd de koolmengsel. terzwam, stukje bosui, shiitake, stukje bietjes in plakken van 1/2 cm. Rasp de 2. Verhit 2 el olijfolie in een koekenpan bosui en oesterzwam. Bestrijk de padden- Parmezaanse kaas fijn. Rasp de schil en schep vier porties van het aardappel stoelen met de helft van de yakitori mari- van de citroen en pers de helft van de mengsel in de pan. Duw plat met de bol- nade. Bereid de noedels volgens de aan- vrucht uit. Snijd de bosui in dunne ringe- le kant van een lepel en bak op middel wijzingen op de verpakking. Spoel met tjes. Hak de walnoten grof. koud water en laat uitlekken. hoog vuur in 5 minuten goudbruin en 3. Meng de Parmezaanse kaas, citroen- gaar. Keer halverwege. Bak er zo nog 4. 3. Verhit 2 el olie in een wok en roerbak de rasp en 2 el sap, de helft van de bosui Serveer de boerenkoolkoekjes met een andijvie 2 minuten. Voeg de noedels en de en de helft van de walnoten door de plakje zalm en een schepje crème rest van de marinade toe en roerbak nog 1 ricotta. Breng op smaak met vers- fraîche. minuut. Bestrijk de bodem van een grillpan gemalen peper en zout. Verdeel over de BEVAT P.P. 1546 KJ/370 KCAL, 27 G VET WAARVAN 9 G dun met de rest van de olie. Gril de pad- bladerdeegbodem en leg de plakjes VERZADIGD, 18 G KOOLHYDRATEN WAARVAN 3 G SUI- denstoelen in circa 3 minuten. Keer halver- zoete aardappel en biet er dakpansge- KERS, 12 G EIWIT, 2 G ZOUT EN 4 G VOEDINGSVEZEL wijs om en om bovenop. Bak in circa 15 wege. Serveer met de roerbaknoedels. Lekker met geroosterd sesamzaad. minuten goudbruin en gaar in de oven BEVAT P.P. 1980 KJ/473 KCAL, 15 G VET WAARVAN 5 G VER- Garneer met de rest van de bosui en walnoten. ZADIGD, 66 G KOOLHYDRATEN WAARVAN 22 G SUIKERS, 12 G EIWIT, 56 ZOUT EN 5 G VOEDINGSVEZEL BEVAT PP. 3442 KJ/823 KCAL, 58 G VET WAARVAN 21 G WIJNTIP Gatao Vinho Verde VERZADIGD, 44 G KOOLHYDRATEN WAARVAN 10 G SUI- KERS, 26 G EIWIT, 2 G ZOUT EN 5 G VOEDINGSVEZEL *NIET IN ALLE DIRK WINKELS VERKRIJGBAAR WIJNTIP Casa Defra prosecco Dirk 23
Dirk - Folder van 01.10.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 23