Dirk - Folder van 01.10.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 22
Hier is pagina 22 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 01.10.2021 tot 31.10.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
A
kh
eff
x
5
De combinatie van de
oemkool, de room en de
R
zalm maken deze ayatin
et zalm
eel bijzonder
Tr
hoofdgerecht
A pers.
15 min. (+ 30 —40 min. oventijd)
———dl
1 bloemkool
1 winterpeen
2 tenen knoflook
4 takjes tijm
4 tomaten
200 ml slagroom
1el mosterd
À
100 gr geraspte belegen kaas
»
2el olijfolie
A
b ?
2 3
ee,
100 gr zalmsteak gerookt
zl
LS
1. Verwarm de oven voor op 180° C.
|
Verdeel de bloemkool in kleine roos-
jes. Snijd de wortel in blokjes. Snijd de
knoflook fijn en ris de blaadjes van de
£.
takjes tijm. Snijd de tomaten in plak-
ken
2. Schep de bloemkool en wortel om
met de knoflook, 2/3 van de tijm, slag-
La
in
room, mosterd, kaas, peper en zout
7
W
Schep in de ovenschaal, verdeel de
plakjes tomaat erover en besprenkel
L
a
met de olijfolie. Bak in circa 30 - 40
a
minuten goudbruin en gaar. Dek even-
Aug
mA
tueel af met aluminiumfolie als de
bovenkant te donker wordt.
3. Neem uit de oven en verdeel de
zalm er in vlokken overheen. Garneer
met de rest van de tijm.
«A
BEVAT PP. 2156 KJ/515 KCAL, 43 G VET WAARVAN
19 G VERZADIGD, 13 G KOOLHYDRATEN WAARVAN
BE
9G SUIKERS, 16 G EIWIT, 2 G ZOUT EN7 G
5
VOEDINGSVEZEL
Vervang de zalm
32
WIJNTIP First Cape Special Cuvee
door gerookte
Chardonnay
makreel of plak-
ZE
=
jes parmaham.
ff
Verdeel deze er
dan ook in stuk-
2
ea
ee
zi
a
f
ei
+
123
jes overheen als
de gratin uit de
AL
oven komt.
5
2
À
fi
Pi
2
7
à
1
zu
22
à
E
DE
ze
Er
A
5
ER
rf
PRE
7
4
ff
De)
Je
ALS