Dirk - Folder van 02.08.2021 tot 29.08.2021 - Pagina 16
Hier is pagina 16 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 02.08.2021 tot 29.08.2021.

Hier is pagina 16 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 02.08.2021 tot 29.08.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Dirk - Folder van 02.08.2021 tot 29.08.2021 - Pagina 16
“ WIST JE DAT WATERMELOEN FAMILIE IS VAN DE KOMKOMMER? Bf DEZE MELOEN IS BOVENDIEN GEEN FRUIT, MAAR EEN GROENTE. HIJ a WORDT VAAK ALS VRUCHT VERKOCHT OMDAT HIJ Z0 ZOET IS. Be Ouinoasalade met gegrilde Gaznacho van watermeloen watermeloen voorgerecht — 4 pers hoofdgerecht — 4 pers. — 20 min. 10 min. (+ 60 min. wachttijd) CE EEE EE EEE m 400 gr quinoa m8 el olijfolie m2 tenen knoflook m1 baby watermeloen m4 el extra vierge olijfolie m 200 gr (oud) brood m1 el sushi gember m1 sjalot 10 gr verse munt m2 stengels bleekselderij m 150 grrucolamelange m 250 gr watermeloenstukjes (bakje) m 100 gr granaatappelpitjes* m1 Itr gezeefde tomaten passata m 80 gr notenmelange (bijvoorbeeld 15 gr basilicum eranberrymix ongezouten) m1 el rodewijnazijn m tabasco 1. Spoel de quinoa. Kook in een pan m extra nod blender met 800 ml water en wat zout op Wit je dat dit laag vuur in 8 — 10 minuten. Zet het 1. Verwarm de oven op 200 °C. Schenk vuur uit en laat stomen met het dek- 4 el olie in een kom samen met 1 eigenlijk een sel op de pan geperste teen knoflook. Breng op groente is? 2. Halveer de watermeloen en snijd smaak met zout en peper. Snijd het in plakken van 1 cm dik. Halveer brood in blokjes. Verdeel de helft over WATERMELOENEN BEVATTEN IJZER, VEZELS, deze en verwijder de schil een met bakpapier beklede bakplaat en KALIUM, VITAMINE C EN BETACAROTEEN. 3. Verhit de grillpan. Bestrijk de besprenkel met 2 el knoflookolie. Bak 10 minuten in de oven. BETACAROTEEN IS GOED VOOR JE HUID, watermeloen met 2 el olie en gril de HAAR EN OGEN. plakken tot er grillstrepen ontstaan. 2. Snijd de sjalot en bleekselderij grof. 4. Maak een dressing van de reste- Maal de watermeloen, sjalot, bleeksel- rende olie en 2 el vocht van de sushi derij, passata en de resterende knoflook gember. Snijd de gember fijn en glad met de helft van de basilicum in de voeg toe. Breng op smaak met zout blender tot gladde puree. Verkruimel het en peper. resterende brood erboven en maal glad. 5. Scheur de blaadjes van de munt 3. Voeg, terwijl de blender draait, drup- grof en meng met de rucolamelan- pelsgewijs de rodewijnazijn en resteren- ge. Verdeel er de watermeloen en de olie toe. Breng op smaak met flink dressing over. zout, peper en naar smaak tabasco: 6. Hak de noten grof, verdeel met Laat de gazpacho afgedekt in de koel- kast 1 uur koud worden. de granaatappelpitjes over de sala- de. 4. Schep de gazpacho in een kom, BEVAT PP. 1687 KJ/403 KCAL, 23 G VET WAARVAN scheur de basilicumblaadjes en verdeel 3 G VERZADIGD, 34 G KOOLHYDRATEN WAARVAN deze samen met de croutons en reste- 13 G SUIKERS, 11 G EIWIT, 1 GZOUTEN6G . EEN RIJPE WATERMELOEN KLINKT rende knoflookolie over de soep. VOEDINGSVEZEL BEVAT PP. 1766 KJ/422 KCAL, 21 G VET WAARVAN 3 G VERZADIGD, 45 G KOOLHYDRATEN WAARVAN 17 G HOL ALS JE EROP KLOPT. WIJNTIP Gato Negro Pinot Grigio *NIET IN ALLE DIRK WINKELS VERKRIJGBAAR SUIKERS, 10 G EIWIT, 4 G ZOUT EN 7 G VOEDINGSVEZEL 16 Di WIJNTIP Yellow Tail Pinot Grigio
Dirk - Folder van 02.08.2021 tot 29.08.2021 - Pagina 16