Dirk - Folder van 02.08.2021 tot 29.08.2021 - Pagina 72
Hier is pagina 72 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 02.08.2021 tot 29.08.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
fi
\
N
Paella met garnalen en
de SMAA
k va
chorizo
hoofdgerecht —4 pers. —30 min.
Spanje in een
4
gevulde
= 1 runderbouillontablet
= 150 gr chorizo (stuk)
paella.
ee
= 250 gr wokgarnalen (diepvries,
ontdooid)
m 325 gr gele rijst
m5 romatomaten
di
.@ ge
m 200 gr tuinerwten (diepvries)
Er
on
7
1 citroen
20 gr platte peterselie
Le
m2 el olijfolie
cf
4
€
1. Los het bouillontablet op in 500 ml
RCE
water kokend water. Verwijder het vel
van de chorizo en snijd de worst in
iv
4
blokjes. Verhit een hapjespan en bak
F5,
5
de chorizo.
A
2. Voeg de rijst toe aan de chorizo en
pi
bak al roerend glazig in het bakvet. Pel
TE
intussen de garnalen en verwijder met
fd
de
een mesje het darmkanaal.
0}
3. Schenk de bouillon bij de rijst, roer
&
door en laat de rijst op laag vuur in 10
7
De
minuten garen in de hete bouillon.
Snijd intussen de tomaten in blokjes.
er
Kr)
PS
4. Schep de tomaten en tuinerwtjes
œ
door de hete rijst. Breng op smaak met
LE
versgemalen peper. Verdeel de garna-
len over de rijst en laat 5 minuten
garen met het deksel op de pan.
5. Hak de peterselie fijn. Snijd de
citroen in parten en leg tussen de gar-
nalen op de paella. Besprenkel met wat
olijfolie en de peterselie. Serveer de
paella in de pan.
BEVAT P.P. 2585 KJ/618 KCAL, 23 G VET WAARVAN 76
Wil je een lekker
VERZADIGD, 75 G KOOLHYDRATEN WAARVAN 5 G SUI
krokant korstje?
KERS, 24 G EIWIT, 3G ZOUT EN 5 G VOEDINGSVEZEL
Probeer dan niet
INTIP Grüner Veltliner
te roeren in de
garende rijst.
A
Sl