Dirk - Folder van 02.08.2021 tot 29.08.2021 - Pagina 70
Hier is pagina 70 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 02.08.2021 tot 29.08.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
«
ä
vs
ey
ving
Na
Wokschotel groene curry
af
/
hoofdgerecht — 4 pers. -20 min
milimoen
Groen, vers &
me
m1elvissaus
m2elsesamolie
bomvol vitamines
m1 komkommer
m1 bos bosui
m1 paksoi
m 400 gr champignons
m2 el groene currypasta
m 200 ml kokosroom
m 200 grtauge
5
=
7
Le
1. Rasp de schil van een limoen en:
/
à le
pers de vrucht uit. Meng in een kom
de vissaus, 2 el sesamolie metfiet
ÿ
limoensap tot een dressing Schilde
wm
komkommer en snijd in’blokjes,
je,
N
Meng met de dressing.‚Snjd het
Á
7,
4
A
7
groen van de bosui indunne rin-
£:
Zy
wk,
at
getjes. Snijd het wittedeel in.
ks,
a
»
stukken van 1,5 cm. Snijd de
paksoi in kwarten. Veeg de
“2
à
champignons schoon met keu;
ar
"?,
»
kenpapier en snijd in kwarten.
pe
2. Verhit de wok met de res-
las
€
JS
FH
„dt
N
he
tende olie en wok de stukjes
BE À
bosui met de champignons
in
22°
5 minuten op hoog vuur. Voeg
%
=
As
AE
paksoi toe en bak 2 minuten.
3. Bak de currypasta al
?
omscheppend mee met de
ta
groente. Voeg de kokosroom toe
en warm goed door. Schep op
\
het laatste moment de taugé door
de curry. Breng op smaak met zout
en versgemalen peper. Garneer met
de komkommerblokjes.
Ar
BEVAT PP. 1074 KJ/257 KCAL, 20 G VET WAARVAN
Li
Serveer de curry
10 G VERZADIGD, 10 G KOOLHYDRATEN WAARVAN
met rode peper
8G SUIKERS, 7 GEIWIT, 2G ZOUT EN7 G
en verse korian-
VOEDINGSVEZEL
der naar smaak
WIJNTIP Gesigte Sauvignon Blanc
wai
en partjes
limoen. Serveer
er (bloemkool)
rijst bij.
70