Dirk - Folder van 02.08.2021 tot 29.08.2021 - Pagina 70




Hier is pagina 70 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 02.08.2021 tot 29.08.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

«

ä

vs

ey

ving

Na

Wokschotel groene curry

af

/

hoofdgerecht — 4 pers. -20 min

milimoen

Groen, vers &

me

m1elvissaus

m2elsesamolie

bomvol vitamines

m1 komkommer

m1 bos bosui

m1 paksoi

m 400 gr champignons

m2 el groene currypasta

m 200 ml kokosroom

m 200 grtauge

5

=

7

Le

1. Rasp de schil van een limoen en:

/

à le

pers de vrucht uit. Meng in een kom

de vissaus, 2 el sesamolie metfiet

ÿ

limoensap tot een dressing Schilde

wm

komkommer en snijd in’blokjes,

je,

N

Meng met de dressing.‚Snjd het

Á

7,

4

A

7

groen van de bosui indunne rin-

£:

Zy

wk,

at

getjes. Snijd het wittedeel in.

ks,

a

»

stukken van 1,5 cm. Snijd de

paksoi in kwarten. Veeg de

“2

à

champignons schoon met keu;

ar

"?,

»

kenpapier en snijd in kwarten.

pe

2. Verhit de wok met de res-

las



JS

FH

„dt

N

he

tende olie en wok de stukjes

BE À

bosui met de champignons

in

22°

5 minuten op hoog vuur. Voeg

%

=

As

AE

paksoi toe en bak 2 minuten.

3. Bak de currypasta al

?

omscheppend mee met de

ta

groente. Voeg de kokosroom toe

en warm goed door. Schep op

\

het laatste moment de taugé door

de curry. Breng op smaak met zout

en versgemalen peper. Garneer met

de komkommerblokjes.

Ar

BEVAT PP. 1074 KJ/257 KCAL, 20 G VET WAARVAN

Li

Serveer de curry

10 G VERZADIGD, 10 G KOOLHYDRATEN WAARVAN

met rode peper

8G SUIKERS, 7 GEIWIT, 2G ZOUT EN7 G

en verse korian-

VOEDINGSVEZEL

der naar smaak

WIJNTIP Gesigte Sauvignon Blanc

wai

en partjes

limoen. Serveer

er (bloemkool)

rijst bij.

70