Dirk - Folder van 02.08.2021 tot 29.08.2021 - Pagina 44
Hier is pagina 44 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 02.08.2021 tot 29.08.2021.

Hier is pagina 44 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 02.08.2021 tot 29.08.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Dirk - Folder van 02.08.2021 tot 29.08.2021 - Pagina 44
Lekker verkoel Basilicum-aardbeienijs ijs — 4 pers. 15 min. (+ 180 min. wachttijd) CEE ANT m 275 gr aardbeien m 6 el suiker = 20 gr basilicum m 500 gr volle kwark m 360 gr Almhof Choco met slagroom wit vanille (180 gr) = 4 el balsamicosiroop m extra nodig: staafmixer 1. Verwarm in een pan 125 gr aardbeien met 2 el suiker en 2 el water. Laat Li de 5 minuten op laag vuur koken tot de aardbeien zacht zijn. Druk ze fijn. Kook 5 minuten op laag vuur tot de suiker is gesmolten en de jam is ingedikt. Zet Heerlijk waterijs van ons I de Beste ismerk. Keuze genoeg het vuur uit en bewaar tot gebruik in de koelkast. en altijd voordelig! 1 de Beste waterijs, 2. Bekleed een cakeblik met vershoud- folie. Laat aan elke kant genoeg over- vanaf €0,77 per doos. hangen om mee af te sluiten. Maal met het hakmolentje van de staafmixer de helft van de basilicum fijn met de reste- rende suiker. 3. Meng de kwark met de aardbeien jam, maar houd 4 el apart. Roer de wit te chocolade-vanillepudding met slag- roomtopping los en schep bij de aard- al beienkwark. Meng met de achterkant van een lepel voor een marmereffect. 4. Schep de helft van het kwarkmeng- sel in het cakeblik. Verdeel er 125 gr. aardbeien over en bestrooi met 3 el basilicumsuiker. Spatel er het resteren- de kwarkmengsel over, maak wat mooie pieken in de kwark. Decoreer met de resterende coulis en basili- cumsuiker. 5. Vouw de vorm dicht met het overhan- _ gende huishoudfolie en zet 3 uur in de diepvries. 6. Pluk de resterende blaadjes basilicum en snijd in dunne sliertjes. 7. Verwijder het vershoudfolie van het ijs en garneer met de resterende aardbeien en basilicum. Bedruip met balsamicosiroop en serveer direct. BEVAT PP. 1821 KJ/435 KCAL, 18 G VET WAARVAN 126 ud VERZADIGD, 52 G KOOLHYDRATEN WAARVAN 49 G SUI- 44 Dirk KERS, 14 G EIWIT, 0 G ZOUT EN 1 G VOEDINGSVEZEL
Dirk - Folder van 02.08.2021 tot 29.08.2021 - Pagina 44