Dirk - Folder van 02.08.2021 tot 29.08.2021 - Pagina 44
Hier is pagina 44 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 02.08.2021 tot 29.08.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Lekker verkoel
Basilicum-aardbeienijs
ijs — 4 pers.
15 min. (+ 180 min. wachttijd)
CEE ANT
m 275 gr aardbeien
m 6 el suiker
= 20 gr basilicum
m 500 gr volle kwark
m 360 gr Almhof Choco met slagroom
wit vanille (180 gr)
= 4 el balsamicosiroop
m extra nodig: staafmixer
1. Verwarm in een pan 125 gr aardbeien
met 2 el suiker en 2 el water. Laat
Li de
5 minuten op laag vuur koken tot de
aardbeien zacht zijn. Druk ze fijn. Kook
5 minuten op laag vuur tot de suiker is
gesmolten en de jam is ingedikt. Zet
Heerlijk waterijs van ons
I de Beste
ismerk. Keuze genoeg
het vuur uit en bewaar tot gebruik in de
koelkast.
en altijd voordelig!
1 de Beste waterijs,
2. Bekleed een cakeblik met vershoud-
folie. Laat aan elke kant genoeg over-
vanaf €0,77 per doos.
hangen om mee af te sluiten. Maal met
het hakmolentje van de staafmixer de
helft van de basilicum fijn met de reste-
rende suiker.
3. Meng de kwark met de aardbeien
jam, maar houd 4 el apart. Roer de wit
te chocolade-vanillepudding met slag-
roomtopping los en schep bij de aard-
al
beienkwark. Meng met de achterkant
van een lepel voor een marmereffect.
4. Schep de helft van het kwarkmeng-
sel in het cakeblik. Verdeel er 125 gr.
aardbeien over en bestrooi met 3 el
basilicumsuiker. Spatel er het resteren-
de kwarkmengsel over, maak wat
mooie pieken in de kwark. Decoreer
met de resterende coulis en basili-
cumsuiker.
5. Vouw de vorm dicht met het overhan-
_
gende huishoudfolie en zet 3 uur in de
diepvries.
6. Pluk de resterende blaadjes basilicum
en snijd in dunne sliertjes.
7. Verwijder het vershoudfolie van het
ijs en garneer met de resterende
aardbeien en basilicum. Bedruip met
balsamicosiroop en serveer direct.
BEVAT PP. 1821 KJ/435 KCAL, 18 G VET WAARVAN 126
ud
VERZADIGD, 52 G KOOLHYDRATEN WAARVAN 49 G SUI-
44 Dirk
KERS, 14 G EIWIT, 0 G ZOUT EN 1 G VOEDINGSVEZEL