Dirk - Folder van 02.08.2021 tot 29.08.2021 - Pagina 71
Hier is pagina 71 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 02.08.2021 tot 29.08.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
%
GX
Kip tandoori met naan
hoofdgerecht — 4 pers.
20 min. (+6 min. oventijd)
Geen vl:
Ss
vandaag?
wm 150 ml magere yoghurt
Gebruik de
m5 el tikka masala (pot, Patak)
C
m5 el zonnebloemolie
kipstuckjes van
De Vegetarische
m2 tenen knoflook
Slager.
m 250 gr scharrelkipfiletblokjes
Sn
1 400 gr wokgroente Oosterse stijl
m 15 gr koriander
Pa
m2 el pompoenpitten
m2 naanbroden
m 150 gr wortel julienne
CCR
Ar
1. Verwarm de oven voor op 180°C.
+3
Meng voor de marinade de magere
yoghurt met de tikka masala en 2 el
olie. Pers er een teen knoflook
boven en schep de kip door de
5
de
marinade.
2. Verhit een wok met de rest van.
de olie en voeg de kip met de mä
nade toe. Wok al omscheppend 8
minuten op hoog vuur of tot de kip
Y
€
he
x
net gaar is. Voeg de wokgroente
gi
+
toe en warm al omscheppend
5 minuten mee. Breng op smaak
met zout en versgemalen peper.
2
3. Pers de andere teen knoflook uit
ay
boven de resterende olie. Hak de
fl
koriander grof en voeg de helft toe
aan de olie. Hak de pompoenpitten.
Lif
Lepel de kruidenolie op de naanbro-
8" D
den en bak 6 minuten in de oven.
j
nr
Bestrooi de naan met pompoenpit-
ten en snijd in stukken.
4. Verdeel de kip tandoori over
7)
4 diepe borden. Garneer met de
wortel julienne en de resterende
koriander. Serveer de naan erbij
BEVAT PP. 2011 KJ/ABI KCAL, 23 GVET
EN
WAARVAN 3 G VERZADIGD, 38 G KOOLHYDRATEN A
WAARVAN 8 G SUIKERS, 27 G EIWIT, 3 G ZOUT
4
ENG VOEDINGSVEZEL
{
WIJNTIP Bree Rosé
4
wi
b
N
sf
\
=
71
A