Dirk - Folder van 02.08.2021 tot 29.08.2021 - Pagina 43


Hier is pagina 43 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 02.08.2021 tot 29.08.2021.



Dirk Folder 02.08.2021

Hier is pagina 43 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 02.08.2021 tot 29.08.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Dirk - Folder van 02.08.2021 tot 29.08.2021 - Pagina 43

Per nersoon 23 077 Pk 7 Te 4 3 Er +! .) 4 2 Mgt 2 la Zoveel soorten s ijs voor een mooie lage prijs. Dat wordt . s ! . 1 de Beste schepijs vanaf €1,25, 9 * À “vd À 44. B 29 ob ne, # + a“ 2 À Yoghurtijs semifreddo met karamel en sezoensiruit 3 À nagerecht —8 pers. — 20 min. (+ 120 min. wachttijd) px CHEN + #, 2 & : N m 220 gr Lonka fudge met 1 laag cake. Schep de helft van ar Se ei m 500 ml Griekse volvette yoghurt het yoghurtijsmengsel op de cake. m2 el honing Dek af met een laagje cake. Schep er m 350 ml vanilleroomijs de rest van het yoghurtijs op en ze m1 halve roombotercake vouw de folie over het ijs. Zet 2 uur D m 250 gr vers zomerfruit in de diepvries. Te. m 50 gr pure chocolade, reep 4. Haal de semifreddo kort voor ser- Er veren uit de diepvries, verwijder de 1. Bekleed een cakevorm met vers- folie en keer om op een bord. nl houdfolie en laat het folie ruim over Bestrooi het ijs met de resterende a de randen hangen. Hak de fudge- fudge. Verdeel er het fruit over en ea.‘ blokjes fijn rasp er grote krullen van de chocola- „org al R 2. Roer de yoghurt los met de de over. Snijd met een warm mes in A honing. Laat het ijs iets zachter wor- plakken en serveer direct. N nu if den en roer er de yoghurt en de BEVAT P.P. 1878 K/449 KCAL, 22 G VET WAARVAN 15 G VERZADIGD, 53 G KOOLHYDRATEN WAARVAN helft van de fudge door. 3. Snijd de cake in dunne plakken 44 G SUIKERS, 7 G EIWIT, OG ZOUT EN 26 Bekleed de bodem van een cakeblik VOEDINGSVEZEL 43 1

Dirk - Folder van 02.08.2021 tot 29.08.2021 - Pagina 43