Dirk - Folder van 02.08.2021 tot 29.08.2021 - Pagina 43




Hier is pagina 43 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 02.08.2021 tot 29.08.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Per

nersoon

23

077

Pk

7

Te

4

3

Er

+!

.)

4

2

Mgt

2

la

Zoveel soorten s

ijs voor een

mooie lage prijs. Dat wordt

.

s

!

.

1 de Beste schepijs vanaf €1,25,

9

* À

“vd

À

44.

B

29

ob

ne,

#

+

a“

2

À

Yoghurtijs semifreddo met karamel en sezoensiruit

3

À

nagerecht —8 pers. — 20 min. (+ 120 min. wachttijd)

px

CHEN

+

#,

2

& :

N

m 220 gr Lonka fudge

met 1 laag cake. Schep de helft van

ar

Se

ei

m 500 ml Griekse volvette yoghurt

het yoghurtijsmengsel op de cake.

m2 el honing

Dek af met een laagje cake. Schep er

m 350 ml vanilleroomijs

de rest van het yoghurtijs op en

ze

m1 halve roombotercake

vouw de folie over het ijs. Zet 2 uur

D

m 250 gr vers zomerfruit

in de diepvries.

Te.

m 50 gr pure chocolade, reep

4. Haal de semifreddo kort voor ser-

Er

veren uit de diepvries, verwijder de

1. Bekleed een cakevorm met vers-

folie en keer om op een bord.

nl

houdfolie en laat het folie ruim over

Bestrooi het ijs met de resterende

a

de randen hangen. Hak de fudge-

fudge. Verdeel er het fruit over en

ea.‘

blokjes fijn

rasp er grote krullen van de chocola-

„org

al

R

2. Roer de yoghurt los met de

de over. Snijd met een warm mes in

A

honing. Laat het ijs iets zachter wor-

plakken en serveer direct.

N

nu

if

den en roer er de yoghurt en de

BEVAT P.P. 1878 K/449 KCAL, 22 G VET WAARVAN

15 G VERZADIGD, 53 G KOOLHYDRATEN WAARVAN

helft van de fudge door.

3. Snijd de cake in dunne plakken

44 G SUIKERS, 7 G EIWIT, OG ZOUT EN 26

Bekleed de bodem van een cakeblik

VOEDINGSVEZEL

43

1