Dirk - Folder van 02.08.2021 tot 29.08.2021 - Pagina 68
Hier is pagina 68 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 02.08.2021 tot 29.08.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
En
voenten is
Deze mix van 9)
ijk vers
wel klaar en heerl
Snijbonenschotel met
7
gemberdressing
dy
hoofdgerecht — 4 pers. — 25 min.
|
N
m 400 gr linzen (blik)
mi citroen
Lekker met rode
m 200 gr snijbonen
gelegd in
„ gehakte
50 gr boter
m1 zak paprikamix
gerookte aman-
wm 125 gr zachte geitenkaas
delen, walnoten
je
of gemengde
m2 el gembersiroop
pe
m2 el extra vierge olijfolie
note!
= 100 gr eikenblad slamelange
ZK
+
1. Spoel de linzen en laat uitlekken
CN
in een vergiet. Rasp de schil van de
citroen en pers de vrucht uit
2. Verhit boter in de hapjespan.
Verwarm hierin de in stukjes
gesneden snijbonen met 1 el
4
u
citroensap, het citroenrasp en
Le
je
50 ml water met een beetje
EC
zout. Stoof 10 minuten met het
deksel op de pan. Schep om met
x,
8
Pr
tp
de linzen en verwarm samen nog
5 minuten. Zet het vuur uit en laat
Be,
VS
ré
a
afkoelen tot kamertemperatuur.
pe
rn
3. Verwijder de steel en zaadlijsten
van de paprika's en snijd in blokjes.
r
7
Verdeel de slamelange over een
schaal. Schep er de linzen met de
gy
snijbonen op en meng met de
=
#
A
paprika. Verkruimel de geitenkaas
TT A
over de linzensalade.
4. Meng het resterende citroensap
“
met de gembersiroop en olie tot
dressing en breng op smaak met
zout en versgemalen peper.
Besprenkel de salade met dressing
en serveer lauwwarm.
An
BEVAT PP. 1570 KJ/375 KCAL, 21 G VET WAAR-
VAN 11 G VERZADIGD, 26 G KOOLHYDRATEN
WAARVAN 9 G SUIKERS, 14 G EIWIT, 2G ZOUT EN
\
106 VOEDINGSVEZEL
WIJNTIP Calandiere Rosé
x
68