Dirk - Folder van 02.08.2021 tot 29.08.2021 - Pagina 68


Hier is pagina 68 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 02.08.2021 tot 29.08.2021.



Dirk Folder 02.08.2021

Hier is pagina 68 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 02.08.2021 tot 29.08.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Dirk - Folder van 02.08.2021 tot 29.08.2021 - Pagina 68

En voenten is Deze mix van 9) ijk vers wel klaar en heerl Snijbonenschotel met 7 gemberdressing dy hoofdgerecht — 4 pers. — 25 min. | N m 400 gr linzen (blik) mi citroen Lekker met rode m 200 gr snijbonen gelegd in „ gehakte 50 gr boter m1 zak paprikamix gerookte aman- wm 125 gr zachte geitenkaas delen, walnoten je of gemengde m2 el gembersiroop pe m2 el extra vierge olijfolie note! = 100 gr eikenblad slamelange ZK + 1. Spoel de linzen en laat uitlekken CN in een vergiet. Rasp de schil van de citroen en pers de vrucht uit 2. Verhit boter in de hapjespan. Verwarm hierin de in stukjes gesneden snijbonen met 1 el 4 u citroensap, het citroenrasp en Le je 50 ml water met een beetje EC zout. Stoof 10 minuten met het deksel op de pan. Schep om met x, 8 Pr tp de linzen en verwarm samen nog 5 minuten. Zet het vuur uit en laat Be, VS ré a afkoelen tot kamertemperatuur. pe rn 3. Verwijder de steel en zaadlijsten van de paprika's en snijd in blokjes. r 7 Verdeel de slamelange over een schaal. Schep er de linzen met de gy snijbonen op en meng met de = # A paprika. Verkruimel de geitenkaas TT A over de linzensalade. 4. Meng het resterende citroensap “ met de gembersiroop en olie tot dressing en breng op smaak met zout en versgemalen peper. Besprenkel de salade met dressing en serveer lauwwarm. An BEVAT PP. 1570 KJ/375 KCAL, 21 G VET WAAR- VAN 11 G VERZADIGD, 26 G KOOLHYDRATEN WAARVAN 9 G SUIKERS, 14 G EIWIT, 2G ZOUT EN \ 106 VOEDINGSVEZEL WIJNTIP Calandiere Rosé x 68

Dirk - Folder van 02.08.2021 tot 29.08.2021 - Pagina 68