Dirk - Folder van 02.08.2021 tot 29.08.2021 - Pagina 17
Hier is pagina 17 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 02.08.2021 tot 29.08.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Watermeloenseizoen
„&
Per
persoon
95
er
eN
Re
x
7
a
2
Re
Tipvan
Er
=
u
Dirk&-
tis"
Gebruik het
vruchtvlees voor
een smoothie of
vries in om
te
maken.
njelly
nagerecht - 4 pers. - 20 min. (+ 180 min.
wachttijd)
5
[vegetarisch] glutenvrij}
m1 kg watermeloen
watermeloen tot gladde puree in de
jeetje zout toe naar smaak.
60 gr suiker
blender. Zeef de puree en vang het sap
3. Neem van het vuur, laat iets afkoe-
m 40 gr aardappelzetmeel
op.
len. Schenk het mengsel in glaasjes en
m2tl kaneelpoeder
2. Meng in een pan met een dikke
laat ten minste 3 uur opstijven in de
m 25 gr gepelde pistachenoten
bodem het aardappelzetmeel met 4 —
koelkast.
= 50 gr melkchocola
5 el watermeloensap tot een egaal
4. Hak de pistache zeer fijn. Rasp de
m extra not
staafmixer of blender,
papje waarbij het zetmeel volledig is
chocola boven de meloenjelly en
zeef
opgelost. Voeg het resterende sap met
bestrooi met pistache.
de suiker al roerend toe en kook
BEVAT PP. 1216 KJ/291 KCAL, 7 G VET WAARVAN 36
1. Schil de watermeloen, verwijder de
15 minuten op laag vuur. Voeg zodra
VERZADIGD, 51 G KOOLHYDRATEN WAARVAN 41 G
zaadjes en snijd in stukken. Maal de
hetis ingedikt kaneelpoeder en een
SUIKERS, 4 G EIWIT, 1 G ZOUT EN 3 G VOEDINGSVEZEL
17