Dirk - Folder van 02.08.2021 tot 29.08.2021 - Pagina 17




Hier is pagina 17 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 02.08.2021 tot 29.08.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Watermeloenseizoen

„&

Per

persoon

95

er

eN

Re

x

7

a

2

Re

Tipvan

Er

=

u

Dirk&-

tis"

Gebruik het

vruchtvlees voor

een smoothie of

vries in om

te

maken.

njelly

nagerecht - 4 pers. - 20 min. (+ 180 min.

wachttijd)

5

[vegetarisch] glutenvrij}

m1 kg watermeloen

watermeloen tot gladde puree in de

jeetje zout toe naar smaak.

60 gr suiker

blender. Zeef de puree en vang het sap

3. Neem van het vuur, laat iets afkoe-

m 40 gr aardappelzetmeel

op.

len. Schenk het mengsel in glaasjes en

m2tl kaneelpoeder

2. Meng in een pan met een dikke

laat ten minste 3 uur opstijven in de

m 25 gr gepelde pistachenoten

bodem het aardappelzetmeel met 4 —

koelkast.

= 50 gr melkchocola

5 el watermeloensap tot een egaal

4. Hak de pistache zeer fijn. Rasp de

m extra not

staafmixer of blender,

papje waarbij het zetmeel volledig is

chocola boven de meloenjelly en

zeef

opgelost. Voeg het resterende sap met

bestrooi met pistache.

de suiker al roerend toe en kook

BEVAT PP. 1216 KJ/291 KCAL, 7 G VET WAARVAN 36

1. Schil de watermeloen, verwijder de

15 minuten op laag vuur. Voeg zodra

VERZADIGD, 51 G KOOLHYDRATEN WAARVAN 41 G

zaadjes en snijd in stukken. Maal de

hetis ingedikt kaneelpoeder en een

SUIKERS, 4 G EIWIT, 1 G ZOUT EN 3 G VOEDINGSVEZEL

17