Dirk - Folder van 02.08.2021 tot 29.08.2021 - Pagina 20




Hier is pagina 20 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 02.08.2021 tot 29.08.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

RAMENSOEP MET GAMBA, El EN LIMOEN

hoofdgerecht — 4 pers. - 20 min.

EEE



pn

ns

7

sd

|

he

A

3

ze:

id

-

Wr

D

FA

&

1. Kook 4 eieren in 6 minuten zacht. Laat schrikken

2. Breng in een ruime pan 2 liter water aan de kook.

onder koud stromend water.

Voeg het soeppoeder en het zakje saus uit 400 gr ra-

Verwijder de steel en pitjes van 1 rode peper en

men noedels (Nissin Demae ramen tokyo soy sauce).

snijd in schuine, dunne ringen. Snijd 4 plakjes sushi

Voeg de gember en de rode peper toe. Gaar 200 gr

gember in dunne reepjes.

ontdooide gepelde rauwe gamba's 5 minuten in de

hete bouillon. Breng op smaak met versgemalen peper.



=

N

N

G

WEL

fz

hs

si

#2

er

e

a)

PL)

EENS

F3

Ÿ

LT

Pa

3

Sc

3. Halveer 1 limoen en snijd 1 helft in 4 parten.

4. Pel en halveer de eieren. Hak 5 gr koriander grof.

Voeg het sap van de resterende halve limoen toe

Roer de noedels los in de bouillon met een vork of

aan de bouillon. Verdeel 300 gr rauwkostsalade

chopsticks. Verdeel de gamba's over de hete bouillon.

paprika radijs en 200 gr sojabonen over 4 ruime

Leg in elke kom een ei en een partje limoen. Bestrooi

kommen. Leg in elke kom een blok ramen noedels

met koriander en serveer met 1 grof gescheurd

en schenk er 500 ml van de kokendhete bouillon op.

norivel.

Laat 3 minuten wellen.

BEVAT PP. 1492 K‚/357 KCAL, 17 G VET WAARVAN 4 G VERZADIGD, 22 G KOOLHYDRATEN WAARVAN 9 G SUIKERS, 25 G EIWIT, 3 G ZOUT EN 11 G VOEDINGSVEZEL

WIJNTIP Three Oaks Chardonnay

20 Dirk