Dirk - Folder van 02.08.2021 tot 29.08.2021 - Pagina 20
Hier is pagina 20 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 02.08.2021 tot 29.08.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
RAMENSOEP MET GAMBA, El EN LIMOEN
hoofdgerecht — 4 pers. - 20 min.
EEE
—
pn
ns
7
sd
|
he
A
3
ze:
id
-
Wr
D
FA
&
1. Kook 4 eieren in 6 minuten zacht. Laat schrikken
2. Breng in een ruime pan 2 liter water aan de kook.
onder koud stromend water.
Voeg het soeppoeder en het zakje saus uit 400 gr ra-
Verwijder de steel en pitjes van 1 rode peper en
men noedels (Nissin Demae ramen tokyo soy sauce).
snijd in schuine, dunne ringen. Snijd 4 plakjes sushi
Voeg de gember en de rode peper toe. Gaar 200 gr
gember in dunne reepjes.
ontdooide gepelde rauwe gamba's 5 minuten in de
hete bouillon. Breng op smaak met versgemalen peper.
€
=
N
N
G
WEL
fz
hs
si
#2
er
e
a)
PL)
EENS
F3
Ÿ
LT
Pa
3
Sc
3. Halveer 1 limoen en snijd 1 helft in 4 parten.
4. Pel en halveer de eieren. Hak 5 gr koriander grof.
Voeg het sap van de resterende halve limoen toe
Roer de noedels los in de bouillon met een vork of
aan de bouillon. Verdeel 300 gr rauwkostsalade
chopsticks. Verdeel de gamba's over de hete bouillon.
paprika radijs en 200 gr sojabonen over 4 ruime
Leg in elke kom een ei en een partje limoen. Bestrooi
kommen. Leg in elke kom een blok ramen noedels
met koriander en serveer met 1 grof gescheurd
en schenk er 500 ml van de kokendhete bouillon op.
norivel.
Laat 3 minuten wellen.
BEVAT PP. 1492 K‚/357 KCAL, 17 G VET WAARVAN 4 G VERZADIGD, 22 G KOOLHYDRATEN WAARVAN 9 G SUIKERS, 25 G EIWIT, 3 G ZOUT EN 11 G VOEDINGSVEZEL
WIJNTIP Three Oaks Chardonnay
20 Dirk