Dirk - Folder van 02.08.2021 tot 29.08.2021 - Pagina 49




Hier is pagina 49 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 02.08.2021 tot 29.08.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Koud kunstje

Zuivel en fruit in een reep. Leuk om te maken,

mooi om te zien en om op te (vr)eten, zo lekker.

=



ns

Rx

ED Bekleed een bakblik met bakpapier en

a Verkruimel met een deegroller 200 gr

houd aan elke kant een stuk over. Giet 340 gr

bastognekoeken. Smelt in een steelpan 50 gr

kersen uit pot af.

boter met 2 el kersenjam. Meng door het koek-

kruim en verdeel het gelijkmatig over de bodem

van het bakblik. Zet 15 minuten in de diepvries

om op te stijven.

wer

ES

4

À

À

|

Me

8

BZ

5 «

7

PN ad

+

E Hak intussen 100 gr witte chocolade

um Schep de helft van de kwark in het bakblik.

grof. Smelt de chocolade au bain-marie in een

Schep 3 el kersenjam op de kwark en meng

kom boven een pan kokend water. Roer 500 gr

met de achterkant van een lepel tot een marmer-

volle kwark luchtig. Gebruik een garde om

effect. Verdeel er 125 gr kersen uit pot over.

daarmee de gesmolten chocolade toe te

Schep er de rest van de kwark op met 3 el ker-

voegen.

senjam, maak wederom een marmereffect.

Vouw de zijkanten van de bakpapier over de

kwark en plaats 3 uur in de diepvries.

49