Dirk - Folder van 02.08.2021 tot 29.08.2021 - Pagina 49
Hier is pagina 49 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 02.08.2021 tot 29.08.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Koud kunstje
Zuivel en fruit in een reep. Leuk om te maken,
mooi om te zien en om op te (vr)eten, zo lekker.
=
—
ns
Rx
ED Bekleed een bakblik met bakpapier en
a Verkruimel met een deegroller 200 gr
houd aan elke kant een stuk over. Giet 340 gr
bastognekoeken. Smelt in een steelpan 50 gr
kersen uit pot af.
boter met 2 el kersenjam. Meng door het koek-
kruim en verdeel het gelijkmatig over de bodem
van het bakblik. Zet 15 minuten in de diepvries
om op te stijven.
wer
ES
4
À
À
|
Me
8
BZ
5 «
7
PN ad
+
E Hak intussen 100 gr witte chocolade
um Schep de helft van de kwark in het bakblik.
grof. Smelt de chocolade au bain-marie in een
Schep 3 el kersenjam op de kwark en meng
kom boven een pan kokend water. Roer 500 gr
met de achterkant van een lepel tot een marmer-
volle kwark luchtig. Gebruik een garde om
effect. Verdeel er 125 gr kersen uit pot over.
daarmee de gesmolten chocolade toe te
Schep er de rest van de kwark op met 3 el ker-
voegen.
senjam, maak wederom een marmereffect.
Vouw de zijkanten van de bakpapier over de
kwark en plaats 3 uur in de diepvries.
49