Dirk - Folder van 02.08.2021 tot 29.08.2021 - Pagina 57
Hier is pagina 57 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 02.08.2021 tot 29.08.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Zomerkoninkjes
Aardbeitarte
3,
nagerecht — 6 stuks
2
30 min. (+ 30 min. oventijd)
Maak er
kaneelsuiker of
1. Verwarm de oven op 200°C. Was de
kardemomroom
bij. Vervang de
aardbeien en verwijder de kroontjes.
N
Halveer de aardbeien. Verwarm een
aardbeienjam
door gember- of
steelpan met 4 el jam en 2 el water tot
re
de jam vloeibaar is. Laat iets afkoelen
à
Kd
abrikozenjam.
en schep er de aardbeien door.
7)
di
2. Rol het bladerdeeg met het bakpapier
uit op een bakplaat en prik er met een
vork gaatjes in. Bestrijk het midden in
En J
een grote cirkel met de resterende jam,
&
laat een rand vrij. Bedek de jam met de
helft van de aardbeien.
a. 4
3. Vouw de randen grofweg 2 cm terug
4
tot een cirkel. Klop een ei los en hak de
sukerpinda's fijn. Bestrijk de blader-
Ri
Ad
deegranden met de helft van het losge-
klopte ei en bestrooi met suikerpinda's.
a
0
Houd 1 el suikerpinda's apart.
4. Bak 25 minuten in de oven tot de ran-
den goudbruin zijn en de bodem stevig.
en
Bestrijk het hete bladerdeeg direct uit
ee
de oven opnieuw met ei.
5. Laat 10 minuten afkoelen en verdeel
|
de resterende aardbeien en suikerpin-
da's over de tarte. Serveer lauwwarm
8
of op kamertemperatuur.
BEVAT PP. 1370 KJB27 KCAL, 18 G VET WAARVAN8 G
VERZADIGD, 33 G KOOLHYDRATEN WAARVAN 19 G SUI-
KERS, 6G EIWIT, 0G ZOUT EN 2 G VOEDINGSVEZEL
u
en
et,
sm
—
{
+ |
AARDBEL
D
+
5
#
500 gr aardbeien
150 gr
1 rol vers
4 el suikerpinda's
ei
aardbeienjam
bladerdeeg
57