Dirk - Folder van 02.08.2021 tot 29.08.2021 - Pagina 57




Hier is pagina 57 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 02.08.2021 tot 29.08.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Zomerkoninkjes

Aardbeitarte

3,

nagerecht — 6 stuks

2

30 min. (+ 30 min. oventijd)

Maak er

kaneelsuiker of

1. Verwarm de oven op 200°C. Was de

kardemomroom

bij. Vervang de

aardbeien en verwijder de kroontjes.

N

Halveer de aardbeien. Verwarm een

aardbeienjam

door gember- of

steelpan met 4 el jam en 2 el water tot

re

de jam vloeibaar is. Laat iets afkoelen

à

Kd

abrikozenjam.

en schep er de aardbeien door.

7)

di

2. Rol het bladerdeeg met het bakpapier

uit op een bakplaat en prik er met een

vork gaatjes in. Bestrijk het midden in

En J

een grote cirkel met de resterende jam,

&

laat een rand vrij. Bedek de jam met de

helft van de aardbeien.

a. 4

3. Vouw de randen grofweg 2 cm terug

4

tot een cirkel. Klop een ei los en hak de

sukerpinda's fijn. Bestrijk de blader-

Ri

Ad

deegranden met de helft van het losge-

klopte ei en bestrooi met suikerpinda's.

a

0

Houd 1 el suikerpinda's apart.

4. Bak 25 minuten in de oven tot de ran-

den goudbruin zijn en de bodem stevig.

en

Bestrijk het hete bladerdeeg direct uit

ee

de oven opnieuw met ei.

5. Laat 10 minuten afkoelen en verdeel

|

de resterende aardbeien en suikerpin-

da's over de tarte. Serveer lauwwarm

8

of op kamertemperatuur.

BEVAT PP. 1370 KJB27 KCAL, 18 G VET WAARVAN8 G

VERZADIGD, 33 G KOOLHYDRATEN WAARVAN 19 G SUI-

KERS, 6G EIWIT, 0G ZOUT EN 2 G VOEDINGSVEZEL

u

en

et,

sm



{

+ |

AARDBEL

D

+

5

#

500 gr aardbeien

150 gr

1 rol vers

4 el suikerpinda's

ei

aardbeienjam

bladerdeeg

57