Dirk - Folder van 02.08.2021 tot 29.08.2021 - Pagina 69




Hier is pagina 69 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 02.08.2021 tot 29.08.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

CP

C

5

I

2

Courgettespaghetti

carbonara

à =

u

hoofdgerecht - 4 pers. - 25 min.

HR

%

= 260 gr ontbijtspek (vleeswaren)

Fr

m2 (oude) witte boterhammen

"A

m 50 gr Parmezaanse kaas

Pa

Fr

u 20 gr platte peterselie

Wr

f

m2 tenen knoflook

à

2

LE

&

+

els

8

R.

m2el olijfolie

è



Le

x

1m 800 gr courgettespaghetti

Merke

À

m1 gedroogde chilipeper

4

Hu

Br.

wre

Ed

m1 tl gedroogde Italiaanse kruiden

Dj

ei

Ca

m4eieren

An

de

Pi

AR

m extra nodig: keukenmachine

æ

CN

hd

77R\

15;

a

3

D

ET

1. Snijd het ontbijtspek in reepjes.

N

Rn

hi

sed,

Verhit een koekenpan en bak de

>

Lee °4

Er

|

IR

NY |

spekreepjes op middelhoog vuur knap-

x

x

perig. Laat uitlekken op een bord met

as

2

ie

CA

keukenpapier. Maal intussen het brood

ag

È

in de keukenmachine. Rasp de kaas en

ech

a À

Ÿ-

Fee

De

2

hak de peterselie fijn.

u

Ze

2. Verhit de koekenpan opnieuw en bak

ve

Pre

ë

F

1

‘het broodkruim knapperig in het achter-

NW

Kay

nd

van

4

bleven vet. Pers een teen knoflook

%

pr

ar

uit bij het brood. Breng op smaak met

en

&

"zout en versgemalen peper. Schep het

er

EC

a

tr

broodkruim in een kom.

CAN

4

3. Verhit de koekenpan nu met de olie

ie

2

en pers er de tweede teen knoflook

DT]

boven. Schep om met de courgette-

spaghetti en warm goed door. Hak de

gedroogde peper fijn. Schep de spek-

jes bij de courgettespaghetti en warm

goed door. Breng op smaak met chili

en gedroogde Italiaanse kruiden, zout

‘en versgemalen peper.

4. Klop in een kom de eieren los met

de geraspte kaas. Breng op smaak

versgemalen peper. Roer door de cour-

gettespaghetti. Voeg indien nodig een

beetje warm water toe. Verdeel de car-

bonara over 4 borden. Bestrooi royaal

\met het broodkruim, de peterselie en

ntueel met verse rode peper.

Lekker met een

TPP. 1909 KJ/456 KCAL, 32 G VET WAARVAN 12 G

DIGD, 15 G KOOLHYDRATEN WAARVAN 6 G SUI-

groene

salade en

}25 G EIWIT, 3 G ZOUT EN 3 G VOEDINGSVEZEL

gepofte cherry

IP Armeli Pinot Grigio Blush Rosé

tomaatjes.

69