Dirk - Folder van 02.08.2021 tot 29.08.2021 - Pagina 69
Hier is pagina 69 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 02.08.2021 tot 29.08.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
CP
C
5
I
2
Courgettespaghetti
carbonara
à =
u
hoofdgerecht - 4 pers. - 25 min.
HR
%
= 260 gr ontbijtspek (vleeswaren)
Fr
m2 (oude) witte boterhammen
"A
m 50 gr Parmezaanse kaas
Pa
Fr
u 20 gr platte peterselie
Wr
f
m2 tenen knoflook
à
2
LE
&
+
els
8
R.
m2el olijfolie
è
“
Le
x
1m 800 gr courgettespaghetti
Merke
À
m1 gedroogde chilipeper
4
Hu
Br.
wre
Ed
m1 tl gedroogde Italiaanse kruiden
Dj
ei
Ca
m4eieren
An
de
Pi
AR
m extra nodig: keukenmachine
æ
CN
hd
77R\
15;
a
3
D
ET
1. Snijd het ontbijtspek in reepjes.
N
Rn
hi
sed,
Verhit een koekenpan en bak de
>
Lee °4
Er
|
IR
NY |
spekreepjes op middelhoog vuur knap-
x
x
perig. Laat uitlekken op een bord met
as
2
ie
CA
keukenpapier. Maal intussen het brood
ag
È
in de keukenmachine. Rasp de kaas en
ech
a À
Ÿ-
Fee
De
2
hak de peterselie fijn.
u
Ze
2. Verhit de koekenpan opnieuw en bak
ve
Pre
ë
F
1
‘het broodkruim knapperig in het achter-
NW
Kay
nd
van
4
bleven vet. Pers een teen knoflook
%
pr
ar
uit bij het brood. Breng op smaak met
en
&
"zout en versgemalen peper. Schep het
er
EC
a
tr
broodkruim in een kom.
CAN
4
3. Verhit de koekenpan nu met de olie
ie
2
en pers er de tweede teen knoflook
DT]
boven. Schep om met de courgette-
spaghetti en warm goed door. Hak de
gedroogde peper fijn. Schep de spek-
jes bij de courgettespaghetti en warm
goed door. Breng op smaak met chili
en gedroogde Italiaanse kruiden, zout
‘en versgemalen peper.
4. Klop in een kom de eieren los met
de geraspte kaas. Breng op smaak
versgemalen peper. Roer door de cour-
gettespaghetti. Voeg indien nodig een
beetje warm water toe. Verdeel de car-
bonara over 4 borden. Bestrooi royaal
\met het broodkruim, de peterselie en
ntueel met verse rode peper.
Lekker met een
TPP. 1909 KJ/456 KCAL, 32 G VET WAARVAN 12 G
DIGD, 15 G KOOLHYDRATEN WAARVAN 6 G SUI-
groene
salade en
}25 G EIWIT, 3 G ZOUT EN 3 G VOEDINGSVEZEL
gepofte cherry
IP Armeli Pinot Grigio Blush Rosé
tomaatjes.
69