Dirk - Folder van 02.08.2021 tot 29.08.2021 - Pagina 69


Hier is pagina 69 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 02.08.2021 tot 29.08.2021.



Dirk Folder 02.08.2021

Hier is pagina 69 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 02.08.2021 tot 29.08.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Dirk - Folder van 02.08.2021 tot 29.08.2021 - Pagina 69

CP C 5 I 2 Courgettespaghetti carbonara à = u hoofdgerecht - 4 pers. - 25 min. HR % = 260 gr ontbijtspek (vleeswaren) Fr m2 (oude) witte boterhammen "A m 50 gr Parmezaanse kaas Pa Fr u 20 gr platte peterselie Wr f m2 tenen knoflook à 2 LE & + els 8 R. m2el olijfolie è “ Le x 1m 800 gr courgettespaghetti Merke À m1 gedroogde chilipeper 4 Hu Br. wre Ed m1 tl gedroogde Italiaanse kruiden Dj ei Ca m4eieren An de Pi AR m extra nodig: keukenmachine æ CN hd 77R\ 15; a 3 D ET 1. Snijd het ontbijtspek in reepjes. N Rn hi sed, Verhit een koekenpan en bak de > Lee °4 Er | IR NY | spekreepjes op middelhoog vuur knap- x x perig. Laat uitlekken op een bord met as 2 ie CA keukenpapier. Maal intussen het brood ag È in de keukenmachine. Rasp de kaas en ech a À Ÿ- Fee De 2 hak de peterselie fijn. u Ze 2. Verhit de koekenpan opnieuw en bak ve Pre ë F 1 ‘het broodkruim knapperig in het achter- NW Kay nd van 4 bleven vet. Pers een teen knoflook % pr ar uit bij het brood. Breng op smaak met en & "zout en versgemalen peper. Schep het er EC a tr broodkruim in een kom. CAN 4 3. Verhit de koekenpan nu met de olie ie 2 en pers er de tweede teen knoflook DT] boven. Schep om met de courgette- spaghetti en warm goed door. Hak de gedroogde peper fijn. Schep de spek- jes bij de courgettespaghetti en warm goed door. Breng op smaak met chili en gedroogde Italiaanse kruiden, zout ‘en versgemalen peper. 4. Klop in een kom de eieren los met de geraspte kaas. Breng op smaak versgemalen peper. Roer door de cour- gettespaghetti. Voeg indien nodig een beetje warm water toe. Verdeel de car- bonara over 4 borden. Bestrooi royaal \met het broodkruim, de peterselie en ntueel met verse rode peper. Lekker met een TPP. 1909 KJ/456 KCAL, 32 G VET WAARVAN 12 G DIGD, 15 G KOOLHYDRATEN WAARVAN 6 G SUI- groene salade en }25 G EIWIT, 3 G ZOUT EN 3 G VOEDINGSVEZEL gepofte cherry IP Armeli Pinot Grigio Blush Rosé tomaatjes. 69

Dirk - Folder van 02.08.2021 tot 29.08.2021 - Pagina 69