Dirk - Folder van 02.08.2021 tot 29.08.2021 - Pagina 27




Hier is pagina 27 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 02.08.2021 tot 29.08.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

SPERZIEBONENSALADE MET FETA EN OLIJVENKRUIM

hoofdgerecht — 4 pers.

15 min. (+ 45 min. oventijd)

"=

0

©

ve

=

ss

ze

5

ve

ca

D

&



A

2

=

SE

se

2%

A

1. Verwarm de oven op 180 °C. Giet 140 gr zwarte

2. Laat 150 gr bulgur 10 minuten in een kom met

olijven zonder pit af. Hak de olijven grof. Laat uit-

250 ml kokend water wellen. Blancheer 400 gr

lekken op keukenpapier. Verdeel de olijven over een

gebroken sperziebonen met 100 gr diepvries-

tuinbonen 5 minuten in kokend water. Giet af en laat

met bakpapier beklede bakplaat en droog 30 — 45

minuten in de oven tot een stevig kruim

uitlekken in een vergiet

1

ZT +

Ep

La)

er

AA

NE |

©

u.»

Ade

3. Snijd intussen 200 gr feta in blokjes. Pers

4. Was 1 bos radijs en halveer ze. Verdeel de bulgur

1 citroen uit en meng met 4 el Hela Salad & sand-

over 4 kommen. Verdeel er 40 gr veldsla, radijs,

wichdressing mosterd-dille tot een vinaigrette.

sperziebonen, feta en tuinbonen over met de

Breng op smaak met zout en versgemalen peper.

‘aanhangende vinaigrette. Bestrooi met het oljfkruim

Schep de sperziebonen, tuinbonen en feta om met

de vinaigrette.

BEVAT PP. 1869 KJ/447 KCAL, 22 G VET WAARVAN 8 G VERZADIGD, 39 G KOOLHYDRATEN WAARVAN 7 G SUIKERS, 18 G EIWIT, 4 G ZOUT EN 10 G VOEDINGSVEZEL

WIJNTIP Gatao Vinho Verde

Dirk 27