Dirk - Folder van 02.08.2021 tot 29.08.2021 - Pagina 59
Hier is pagina 59 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 02.08.2021 tot 29.08.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Tip van
Dirk
Ld
Ook lekker
Tomnouce met aardbei
endoortje/nagerecht — 4 pers.
met basilicum,
rucola en zachte
(+ 15 min. oventijd)
nkaas.
ETS risch
warm de oven voor op 180 °C.
Smelt een eetlepel boter. in een steel-
pan. Leg een vel flodeeg op een met
bakpapier beklede bakplaat en bestrijk
met boter. Leg het volgende vel erop
en herhaal. Verdeel de blaadjes munt
over het vierde vel en dek af met het
laatste vel. Bestrijk met boter. Snijd de
Per
stapel filodeeg in 12 rechthoeken. Bak
CT
15 minuten in de oven.
2. Halveer 6 aardbeien en snijd de rest
in plakjes. Verwarm in een steelpan de
Li
jam met 2 el water. Bestrijk 4 recht-
a
hoeken deeg direct uit de oven met de
ss
jam.
bs
3. Leg op elk bord een stuk filodeeg.
a:
Stort het ijs op een snijplank. Snijd
4 dunne plakken van het ijs en leg deze
op het deeg. Verdeel er de helft van de
plakjes aardbei over en dek af met
deeg. Snijd opnieuw 4 plakjes ijs, leg op
4
het deeg en beleg met plakjes aardbei.
4. Dek af met het met aardbeienjam
en
bestreken filodeeg. Zet er de halve
aardbeien op.
1214 KJ/290 KCAL, 16 G VET WAARVAN
/ADIGD, 34 G KOOLHYDRATEN WAARVAN
à
Aa
,OGZOUTEN 16
-
LO)
deeg -
at
EREN
PA
TOMPOUCE
4
" Yasalon
anses
LA
ko
Kamer
AARDBEI
12 verse
4el
5 vellen filodeeg
275 gr aardbeien
450 ml Hertog
(diepvries, ontdooid)
muntblaadjes
aardbeienjam
schepijs aardbei
59
meringue