Dirk - Folder van 02.08.2021 tot 29.08.2021 - Pagina 59




Hier is pagina 59 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 02.08.2021 tot 29.08.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Tip van

Dirk

Ld

Ook lekker

Tomnouce met aardbei

endoortje/nagerecht — 4 pers.

met basilicum,

rucola en zachte

(+ 15 min. oventijd)

nkaas.

ETS risch

warm de oven voor op 180 °C.

Smelt een eetlepel boter. in een steel-

pan. Leg een vel flodeeg op een met

bakpapier beklede bakplaat en bestrijk

met boter. Leg het volgende vel erop

en herhaal. Verdeel de blaadjes munt

over het vierde vel en dek af met het

laatste vel. Bestrijk met boter. Snijd de

Per

stapel filodeeg in 12 rechthoeken. Bak

CT

15 minuten in de oven.

2. Halveer 6 aardbeien en snijd de rest

in plakjes. Verwarm in een steelpan de

Li

jam met 2 el water. Bestrijk 4 recht-

a

hoeken deeg direct uit de oven met de

ss

jam.

bs

3. Leg op elk bord een stuk filodeeg.

a:

Stort het ijs op een snijplank. Snijd

4 dunne plakken van het ijs en leg deze

op het deeg. Verdeel er de helft van de

plakjes aardbei over en dek af met

deeg. Snijd opnieuw 4 plakjes ijs, leg op

4

het deeg en beleg met plakjes aardbei.

4. Dek af met het met aardbeienjam

en

bestreken filodeeg. Zet er de halve

aardbeien op.

1214 KJ/290 KCAL, 16 G VET WAARVAN

/ADIGD, 34 G KOOLHYDRATEN WAARVAN

à

Aa

,OGZOUTEN 16

-

LO)

deeg -

at

EREN

PA

TOMPOUCE

4

" Yasalon

anses

LA

ko

Kamer

AARDBEI

12 verse

4el

5 vellen filodeeg

275 gr aardbeien

450 ml Hertog

(diepvries, ontdooid)

muntblaadjes

aardbeienjam

schepijs aardbei

59

meringue