Jumbo - Folder van 05.02.2021 tot 28.02.2021 - Pagina 20




Hier is pagina 20 van 100 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 05.02.2021 tot 28.02.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

OR:

Het recept voor deze

Ti

Ip: met een

nl jeop

bo.com/recepten

a

gekookt ei maak je

rd

er een volwaardig

bed

pe

hoofdgerecht van

Het gerecht is dan

en

niet meer vegan

PAUL

x

vr

=,

+

mm

5

N

>)

y

}

Ae

M

| 2

in

pe PE

3

u

a,

Xe

md

f

Gal kurkuma Ee

nkje + 5 min.

lunchgerecht « 25 min. « 4 pers

1

L

250 ml halfvolle me

9)

1elras el hanout

4tl spiced chai Ër Are a250g)

%tlkurkuma

3 el olijfoli

200 g fonio (graansoort, pak à 275 g)

1\

À

Ik M

j

IL

50 g geblancheerde amandele

latte en kurkuma. Roer goed door.

&bakpapier

b

L

|

d

voedingswaarde p.p. 215 kcal, vet 7 g, waarvan

1V

tot 180 °C

verzadigd 6 g, koolhydraten 27 g, waarvan

L

M

d

\

L

suikers 25 g, vezels O g, eiwit 11 g,zout 0,5 g

de olie. Verdeel in 1 laag overde bakplaat en iseser eo min. in

de ové

L

L

L

|

L

1

Tip: wilje li

Rooster

3 min

dan splcedwegan latte en amandelmelk in dezelfde

y

hoeveelheden

hak grof. 3

de

groenten en amandelen over.

voedingswaarde p.p. 356 kcal, vet 14 g, waarvan

verzadigd 1 g, koolhydraten 41 g, waarvan suikers 5 g,

zels 13 g, eiwit 10 g, zout Og, groente 150

Tip: vervang de fonio eens door quinoa

*Wil je meer weten over fonio? Kijk snel op p.51

20 JUMBO