Jumbo - Folder van 05.02.2021 tot 28.02.2021 - Pagina 20
Hier is pagina 20 van 100 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 05.02.2021 tot 28.02.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
OR:
Het recept voor deze
Ti
Ip: met een
nl jeop
bo.com/recepten
a
gekookt ei maak je
rd
er een volwaardig
bed
pe
hoofdgerecht van
Het gerecht is dan
en
niet meer vegan
PAUL
x
vr
=,
+
mm
5
N
>)
y
}
Ae
M
| 2
in
pe PE
3
u
a,
Xe
md
f
Gal kurkuma Ee
nkje + 5 min.
lunchgerecht « 25 min. « 4 pers
1
L
250 ml halfvolle me
9)
1elras el hanout
4tl spiced chai Ër Are a250g)
%tlkurkuma
3 el olijfoli
200 g fonio (graansoort, pak à 275 g)
1\
À
Ik M
j
IL
50 g geblancheerde amandele
latte en kurkuma. Roer goed door.
&bakpapier
b
L
|
d
voedingswaarde p.p. 215 kcal, vet 7 g, waarvan
1V
tot 180 °C
verzadigd 6 g, koolhydraten 27 g, waarvan
L
M
d
\
L
suikers 25 g, vezels O g, eiwit 11 g,zout 0,5 g
de olie. Verdeel in 1 laag overde bakplaat en iseser eo min. in
de ové
L
L
L
|
L
1
Tip: wilje li
Rooster
3 min
dan splcedwegan latte en amandelmelk in dezelfde
y
hoeveelheden
hak grof. 3
de
groenten en amandelen over.
voedingswaarde p.p. 356 kcal, vet 14 g, waarvan
verzadigd 1 g, koolhydraten 41 g, waarvan suikers 5 g,
zels 13 g, eiwit 10 g, zout Og, groente 150
Tip: vervang de fonio eens door quinoa
*Wil je meer weten over fonio? Kijk snel op p.51
20 JUMBO