Jumbo - Folder van 05.02.2021 tot 28.02.2021 - Pagina 88




Hier is pagina 88 van 100 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 05.02.2021 tot 28.02.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Q

y

>

aam kapper groenten

hoofdgerecht + 20 min. « 4 pers.

|

150 ml Go-Tan wok original oyster

garlic (flesje à 240 ml

1schaal zalmfilet zonder huid

)

N

(ca.400



7)

Y zak snijbonen (à 400 g)

1winter

1courge

a (200 9)

1rode ui

RT

1pak Go-Tan slamoedels (250 g)

3

2 el Go-Tan wo

&wok

De

À AE

U

1 Snijd de zalm in stukken van 2 cm. Snijd

#

de snijbonen in schuine stukjes val

een / cm. Snij

wortel en courgette

N

in halve plakjes van een % cm. Sni

j

d de

ui in dunne halve ringen. 2 Bereid de

noedels volgens de aanwijzingen op de

verpakking. 3 Verhit de olie in de wok

4

en roerbak de groenten 5 min. 4 Voeg

le zalm toe en wok 1 min mee. Voeg de

woksaus toe en verwarm 2-3 min. tot de

zalm gaar is. 5 Serveer de noedels met

de gewokte zalm en groenten.



voedingswaarde p.p. 571 kcal, vet 23 g,

waarvan verzadigd 4 g, koolhydraten

59 g, waarvan suikers 13 g, vezels 4 g,

FLUIT)

eiwit 30 g, zout 2,5 g, groente 213 g

3

D

VAN EEN

?

DE

SNS



A

ENT

Wo

2)

Ak

N

ETS

A.

eze drie gerechten

4

1

u 4

egarandeerd blije

een wek original

oyster garlic

Ps

P

2

ml 1,83

IN

e a el.

IE

à

F

‘get

re