Jumbo - Folder van 05.02.2021 tot 28.02.2021 - Pagina 88
Hier is pagina 88 van 100 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 05.02.2021 tot 28.02.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Q
y
>
aam kapper groenten
hoofdgerecht + 20 min. « 4 pers.
|
150 ml Go-Tan wok original oyster
garlic (flesje à 240 ml
1schaal zalmfilet zonder huid
)
N
(ca.400
(À
7)
Y zak snijbonen (à 400 g)
1winter
1courge
a (200 9)
1rode ui
RT
1pak Go-Tan slamoedels (250 g)
3
2 el Go-Tan wo
&wok
De
À AE
U
1 Snijd de zalm in stukken van 2 cm. Snijd
#
de snijbonen in schuine stukjes val
een / cm. Snij
wortel en courgette
N
in halve plakjes van een % cm. Sni
j
d de
ui in dunne halve ringen. 2 Bereid de
noedels volgens de aanwijzingen op de
verpakking. 3 Verhit de olie in de wok
4
en roerbak de groenten 5 min. 4 Voeg
le zalm toe en wok 1 min mee. Voeg de
woksaus toe en verwarm 2-3 min. tot de
zalm gaar is. 5 Serveer de noedels met
de gewokte zalm en groenten.
—
voedingswaarde p.p. 571 kcal, vet 23 g,
waarvan verzadigd 4 g, koolhydraten
59 g, waarvan suikers 13 g, vezels 4 g,
FLUIT)
eiwit 30 g, zout 2,5 g, groente 213 g
3
D
VAN EEN
?
DE
SNS
—
A
ENT
Wo
2)
Ak
N
ETS
A.
eze drie gerechten
4
1
u 4
egarandeerd blije
een wek original
oyster garlic
Ps
P
2
ml 1,83
IN
e a el.
IE
à
F
‘get
re