Jumbo - Folder van 05.02.2021 tot 28.02.2021 - Pagina 88


Hier is pagina 88 van 100 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 05.02.2021 tot 28.02.2021.



Jumbo Folder 05.02.2021

Hier is pagina 88 van 100 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 05.02.2021 tot 28.02.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Jumbo - Folder van 05.02.2021 tot 28.02.2021 - Pagina 88

Q y > aam kapper groenten hoofdgerecht + 20 min. « 4 pers. | 150 ml Go-Tan wok original oyster garlic (flesje à 240 ml 1schaal zalmfilet zonder huid ) N (ca.400 (À 7) Y zak snijbonen (à 400 g) 1winter 1courge a (200 9) 1rode ui RT 1pak Go-Tan slamoedels (250 g) 3 2 el Go-Tan wo &wok De À AE U 1 Snijd de zalm in stukken van 2 cm. Snijd # de snijbonen in schuine stukjes val een / cm. Snij wortel en courgette N in halve plakjes van een % cm. Sni j d de ui in dunne halve ringen. 2 Bereid de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. 3 Verhit de olie in de wok 4 en roerbak de groenten 5 min. 4 Voeg le zalm toe en wok 1 min mee. Voeg de woksaus toe en verwarm 2-3 min. tot de zalm gaar is. 5 Serveer de noedels met de gewokte zalm en groenten. — voedingswaarde p.p. 571 kcal, vet 23 g, waarvan verzadigd 4 g, koolhydraten 59 g, waarvan suikers 13 g, vezels 4 g, FLUIT) eiwit 30 g, zout 2,5 g, groente 213 g 3 D VAN EEN ? DE SNS — A ENT Wo 2) Ak N ETS A. eze drie gerechten 4 1 u 4 egarandeerd blije een wek original oyster garlic Ps P 2 ml 1,83 IN e a el. IE à F ‘get re

Jumbo - Folder van 05.02.2021 tot 28.02.2021 - Pagina 88