Jumbo - Folder van 05.02.2021 tot 28.02.2021 - Pagina 83
Hier is pagina 83 van 100 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 05.02.2021 tot 28.02.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
AND
VA
Te
Lx
À
il
Varieer met noten:
ue
ne
Andijviestamppot met rode biet
hoofdgerecht « 20 min. « 4 pers
1kg stamppotaardappelen (koeling)
Ba,
HA
N
2rode uien
2elolijfolie
N‘
1 pak biologische gekookte bietjes
2 takjes tijm (bakje à 15 g)
EG
2 el balsamicoazijn
%z
N amandelen met
j
M
rooksmaak (ä
“=
Ze
1 pakje en feta (200 g)
1zak gesneden andijvie (400 g)
& pureestamp
4
voedingswaarde p.p. 587 kcal
7 g, waarvan verzadigd 10 g,
koolhydraten 60 g, waarvan
a
suikers 13 g, vezels 14 g, eiwit 19 g
ad
| À
à
zout 1,4 g, groente 275
à
el
[al
BIETJES + ANDIJVIE MAKEN
CIS:
DIT GERECHT LEKKER
Scan de QR-code
en kook mee met
GROENTERIJK!
1D
|
breng aan de
Giet de
\
L
F
L
12 min. gaar.
nipper
L
£
y
x
I
g
k
in delen door
vuur. Snijd de bietjes in blokjes van 2 cm. Voeg de biet, tijm
en laat slinken
a
cheper
L
LE
eng
4 borden
d
L
|
2 Hal
\
AES
en A er = Diets op. Strooi er de ue overen
met peper.
garneer
JUMBO 83