Jumbo - Folder van 05.02.2021 tot 28.02.2021 - Pagina 83




Hier is pagina 83 van 100 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 05.02.2021 tot 28.02.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

AND

VA

Te

Lx

À

il

Varieer met noten:

ue

ne

Andijviestamppot met rode biet

hoofdgerecht « 20 min. « 4 pers

1kg stamppotaardappelen (koeling)

Ba,

HA

N

2rode uien

2elolijfolie

N‘

1 pak biologische gekookte bietjes

2 takjes tijm (bakje à 15 g)

EG

2 el balsamicoazijn

%z

N amandelen met

j

M

rooksmaak (ä

“=

Ze

1 pakje en feta (200 g)

1zak gesneden andijvie (400 g)

& pureestamp

4

voedingswaarde p.p. 587 kcal

7 g, waarvan verzadigd 10 g,

koolhydraten 60 g, waarvan

a

suikers 13 g, vezels 14 g, eiwit 19 g

ad

| À

à

zout 1,4 g, groente 275

à

el

[al

BIETJES + ANDIJVIE MAKEN

CIS:

DIT GERECHT LEKKER

Scan de QR-code

en kook mee met

GROENTERIJK!

1D

|

breng aan de

Giet de

\

L

F

L

12 min. gaar.

nipper

L

£

y

x

I

g

k

in delen door

vuur. Snijd de bietjes in blokjes van 2 cm. Voeg de biet, tijm

en laat slinken

a

cheper

L

LE

eng

4 borden

d

L

|

2 Hal

\

AES

en A er = Diets op. Strooi er de ue overen

met peper.

garneer

JUMBO 83