Jumbo - Folder van 05.02.2021 tot 28.02.2021 - Pagina 83


Hier is pagina 83 van 100 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 05.02.2021 tot 28.02.2021.



Jumbo Folder 05.02.2021

Hier is pagina 83 van 100 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 05.02.2021 tot 28.02.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Jumbo - Folder van 05.02.2021 tot 28.02.2021 - Pagina 83

AND VA Te Lx À il Varieer met noten: ue ne Andijviestamppot met rode biet hoofdgerecht « 20 min. « 4 pers 1kg stamppotaardappelen (koeling) Ba, HA N 2rode uien 2elolijfolie N‘ 1 pak biologische gekookte bietjes 2 takjes tijm (bakje à 15 g) EG 2 el balsamicoazijn %z N amandelen met j M rooksmaak (ä “= Ze 1 pakje en feta (200 g) 1zak gesneden andijvie (400 g) & pureestamp 4 voedingswaarde p.p. 587 kcal 7 g, waarvan verzadigd 10 g, koolhydraten 60 g, waarvan a suikers 13 g, vezels 14 g, eiwit 19 g ad | À à zout 1,4 g, groente 275 à el [al BIETJES + ANDIJVIE MAKEN CIS: DIT GERECHT LEKKER Scan de QR-code en kook mee met GROENTERIJK! 1D | breng aan de Giet de \ L F L 12 min. gaar. nipper L £ y x I g k in delen door vuur. Snijd de bietjes in blokjes van 2 cm. Voeg de biet, tijm en laat slinken a cheper L LE eng 4 borden d L | 2 Hal \ AES en A er = Diets op. Strooi er de ue overen met peper. garneer JUMBO 83

Jumbo - Folder van 05.02.2021 tot 28.02.2021 - Pagina 83