Jumbo - Folder van 05.02.2021 tot 28.02.2021 - Pagina 89




Hier is pagina 89 van 100 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 05.02.2021 tot 28.02.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

NL

a

pe

6 A

4

Dubbele

cheeseb

vegetarische

hoofdgerecht - 20 min. - 4 pers.

> hj

4 pakjes Iglo Green Cuisine

vegetarische burger (à 2 stuks,

diepvries)

2 el olijfolie

4 hamburgerbroodjes

lepelen

I

A

Rs

4 augurken

4tl mosterd

=

4

plakjes original flavour slices

(Violife, pakje à

ds

==

4el ketchu

1 Verhit de olie op laag vuur in

ce

45

2 koekenpannen. Doe in elke pan

AE

4 burgers en bak ze in 7 min. per kant

gaar. Keer ze regelmatig. 2 Halveer

y

ck

ES

intussen de hamburgerbroodjes. Snijd

ed

de tomaten in plakjes. Haal de blaadjes

Up

Li

CI

van de sla los. Snijd de ui in dunne ringen

pe,

en de augurken in plakjes. 3 Rooster de

broodjes in de broodrooster of in een

pan en bestrijk de onderste helft met

de mosterd. 4 Leg op elke burger een

passend plakje Violife en laat in 1 min.

smelten. 5 Bouw de burgers op: begin

met een burger, dan tomaat, uienringen

RARE

en augurk. Eindig met een blaadje sla en

herhaal. 6 Dek af met de rest van het

broodje.

x

voedingswaarde p.p.

>

833 kcal, vet51g,

En

Hu

44

(8

waarvan verzadigd 12 g,

koolhydraten 50 g,

4

Fi

ze

2e

ij

waarvan suikers 13 g,

ji



A

vezels 17 g, eiwit 35 g,

Iglo ara cuisine

zout 5 g, groente 155 g

e burger

ih

Ai

La

mn

2

Tip: Lekker met een maïskolf.

A}

a

JUMBO 89

der