Jumbo - Folder van 05.02.2021 tot 28.02.2021 - Pagina 89
Hier is pagina 89 van 100 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 05.02.2021 tot 28.02.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
NL
a
pe
6 A
4
Dubbele
cheeseb
vegetarische
hoofdgerecht - 20 min. - 4 pers.
> hj
4 pakjes Iglo Green Cuisine
vegetarische burger (à 2 stuks,
diepvries)
2 el olijfolie
4 hamburgerbroodjes
lepelen
I
A
Rs
4 augurken
4tl mosterd
=
4
plakjes original flavour slices
(Violife, pakje à
ds
==
4el ketchu
1 Verhit de olie op laag vuur in
ce
45
2 koekenpannen. Doe in elke pan
AE
4 burgers en bak ze in 7 min. per kant
gaar. Keer ze regelmatig. 2 Halveer
y
ck
ES
intussen de hamburgerbroodjes. Snijd
ed
de tomaten in plakjes. Haal de blaadjes
Up
Li
CI
van de sla los. Snijd de ui in dunne ringen
pe,
en de augurken in plakjes. 3 Rooster de
broodjes in de broodrooster of in een
pan en bestrijk de onderste helft met
de mosterd. 4 Leg op elke burger een
passend plakje Violife en laat in 1 min.
smelten. 5 Bouw de burgers op: begin
met een burger, dan tomaat, uienringen
RARE
en augurk. Eindig met een blaadje sla en
herhaal. 6 Dek af met de rest van het
broodje.
x
voedingswaarde p.p.
>
833 kcal, vet51g,
En
Hu
44
(8
waarvan verzadigd 12 g,
koolhydraten 50 g,
4
Fi
ze
2e
ij
waarvan suikers 13 g,
ji
“
A
vezels 17 g, eiwit 35 g,
Iglo ara cuisine
zout 5 g, groente 155 g
e burger
ih
Ai
La
mn
2
Tip: Lekker met een maïskolf.
A}
a
JUMBO 89
der