Jumbo - Folder van 05.02.2021 tot 28.02.2021 - Pagina 27




Hier is pagina 27 van 100 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 05.02.2021 tot 28.02.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Le

|

4

er

a

Y

A sk

ge

Ln



US

ar

ag

dee

af

Stokbroodje pe

kip-kerries

alad

P.

lunchgerecht « 10 m

à.

(+30 min ac n pers

1schaal scharrelkipfilet (ca. 400 g)

en,

2 tlkerrie

1el olijfolie

[mayonaise

3 el yoghurt Griekse stijl 10%

2tim

“À

dl

+

AE

1wit rustiek stokbrood (afbak)

Y

se

1 Wrijf de kipfilet in met de helft van

à

3

de kerrie. Verhit de olie in een kleine

&,

koekenpan en bak de kip in ca. 10 min

gaar. Keer regelmatig. 2 Meng de

ad

=

mayonaise, yoghurt en mosterd met

de rest van de kerrie. 3 Laat de kipfilet

30 min. afkoelen op een bı

B



intussen het stokbrood af volgens de

aanwijzingen op de verpakking. Snijd de

kip in stukjes. Meng m

mayonaise.

Breng op smaak. 4 Snijd het stokbrood

z

in 4 stukken en halveer overdwars. Beleg

u

er

met de kip-kerriesalade

voedingswaarde p.p. 390 kcal

Pu

N

4

t 14 g, waarvan verzadigd 2g,

koolhydraten 36 g, waarvan suikers 1g,

|

An,

&

vezels 2 g, eiwit 29 g, zout

Tip voeg voor een friszoet accent stukjes

4

ani

a

Bn

JUMBO.

VA