Jumbo - Folder van 05.02.2021 tot 28.02.2021 - Pagina 27
Hier is pagina 27 van 100 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 05.02.2021 tot 28.02.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Le
|
4
er
a
Y
A sk
ge
Ln
”
US
ar
ag
dee
af
Stokbroodje pe
kip-kerries
alad
P.
lunchgerecht « 10 m
à.
(+30 min ac n pers
1schaal scharrelkipfilet (ca. 400 g)
en,
2 tlkerrie
1el olijfolie
[mayonaise
3 el yoghurt Griekse stijl 10%
2tim
“À
dl
+
AE
1wit rustiek stokbrood (afbak)
Y
se
1 Wrijf de kipfilet in met de helft van
à
3
de kerrie. Verhit de olie in een kleine
&,
koekenpan en bak de kip in ca. 10 min
gaar. Keer regelmatig. 2 Meng de
ad
=
mayonaise, yoghurt en mosterd met
de rest van de kerrie. 3 Laat de kipfilet
30 min. afkoelen op een bı
B
”
intussen het stokbrood af volgens de
aanwijzingen op de verpakking. Snijd de
kip in stukjes. Meng m
mayonaise.
Breng op smaak. 4 Snijd het stokbrood
z
in 4 stukken en halveer overdwars. Beleg
u
er
met de kip-kerriesalade
voedingswaarde p.p. 390 kcal
Pu
N
4
t 14 g, waarvan verzadigd 2g,
koolhydraten 36 g, waarvan suikers 1g,
|
An,
&
vezels 2 g, eiwit 29 g, zout
Tip voeg voor een friszoet accent stukjes
4
ani
a
Bn
JUMBO.
VA