Jumbo - Folder van 05.02.2021 tot 28.02.2021 - Pagina 27
Hier is pagina 27 van 100 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 05.02.2021 tot 28.02.2021.

Hier is pagina 27 van 100 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 05.02.2021 tot 28.02.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Jumbo - Folder van 05.02.2021 tot 28.02.2021 - Pagina 27
Le | 4 er a Y A sk ge Ln ” US ar ag dee af Stokbroodje pe kip-kerries alad P. lunchgerecht « 10 m à. (+30 min ac n pers 1schaal scharrelkipfilet (ca. 400 g) en, 2 tlkerrie 1el olijfolie [mayonaise 3 el yoghurt Griekse stijl 10% 2tim “À dl + AE 1wit rustiek stokbrood (afbak) Y se 1 Wrijf de kipfilet in met de helft van à 3 de kerrie. Verhit de olie in een kleine &, koekenpan en bak de kip in ca. 10 min gaar. Keer regelmatig. 2 Meng de ad = mayonaise, yoghurt en mosterd met de rest van de kerrie. 3 Laat de kipfilet 30 min. afkoelen op een bı B ” intussen het stokbrood af volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de kip in stukjes. Meng m mayonaise. Breng op smaak. 4 Snijd het stokbrood z in 4 stukken en halveer overdwars. Beleg u er met de kip-kerriesalade voedingswaarde p.p. 390 kcal Pu N 4 t 14 g, waarvan verzadigd 2g, koolhydraten 36 g, waarvan suikers 1g, | An, & vezels 2 g, eiwit 29 g, zout Tip voeg voor een friszoet accent stukjes 4 ani a Bn JUMBO. VA
Jumbo - Folder van 05.02.2021 tot 28.02.2021 - Pagina 27