Jumbo - Folder van 05.02.2021 tot 28.02.2021 - Pagina 27


Hier is pagina 27 van 100 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 05.02.2021 tot 28.02.2021.



Jumbo Folder 05.02.2021

Hier is pagina 27 van 100 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 05.02.2021 tot 28.02.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Jumbo - Folder van 05.02.2021 tot 28.02.2021 - Pagina 27

Le | 4 er a Y A sk ge Ln ” US ar ag dee af Stokbroodje pe kip-kerries alad P. lunchgerecht « 10 m à. (+30 min ac n pers 1schaal scharrelkipfilet (ca. 400 g) en, 2 tlkerrie 1el olijfolie [mayonaise 3 el yoghurt Griekse stijl 10% 2tim “À dl + AE 1wit rustiek stokbrood (afbak) Y se 1 Wrijf de kipfilet in met de helft van à 3 de kerrie. Verhit de olie in een kleine &, koekenpan en bak de kip in ca. 10 min gaar. Keer regelmatig. 2 Meng de ad = mayonaise, yoghurt en mosterd met de rest van de kerrie. 3 Laat de kipfilet 30 min. afkoelen op een bı B ” intussen het stokbrood af volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de kip in stukjes. Meng m mayonaise. Breng op smaak. 4 Snijd het stokbrood z in 4 stukken en halveer overdwars. Beleg u er met de kip-kerriesalade voedingswaarde p.p. 390 kcal Pu N 4 t 14 g, waarvan verzadigd 2g, koolhydraten 36 g, waarvan suikers 1g, | An, & vezels 2 g, eiwit 29 g, zout Tip voeg voor een friszoet accent stukjes 4 ani a Bn JUMBO. VA

Jumbo - Folder van 05.02.2021 tot 28.02.2021 - Pagina 27