Jumbo - Folder van 05.02.2021 tot 28.02.2021 - Pagina 71
Hier is pagina 71 van 100 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 05.02.2021 tot 28.02.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
(l
=
a
Sugocasa,
De tomaten voor
de sugocasa
7
a
rijpen inde
volle zon. De
Sg
ÿ
N)
Grand
I
tomaten-
© plant
den
sugocasa tradizionale
7
elk jaar inaprilen
ed
A
ra
|
TE
Na het ontvellen
Grand'Italia
sugocasa erbe
in blokjes gesneden
zodat er een tomatenpulp
690 9 2,37
ontstaat. De tomat
en
worden geplet, het sap
le
wordt gescheiden en
-
de zaadjes en schillen
(bi
{ worden
Vervolgens wordt het
1
| geconcentre
bu <
an
+
z
4
1
—
Grand'Italia
sugocasa piccante
man
an
N
Pen klaaris de berfecte 4
an
N
M
tomatenpuree worden
basis voor je ma
lijk
gemengd met ui, Fa
maaltijd! Een heerlijk |
à
eneensnufje zout.
startpunt waar je je £
en de voor de soort
eigen touch aan geeft.
aen
Gebruik het bijv. voor je
>
ingrediënten toegevoegd
4
pastasaus, zoals met
\
il |
4, bijv. kruiden bij de
47,
4
Gar:
Ê
erbesaus. De saus wordt ls 1
ús
gocas
op een laag vuur gekookt
SEN Nan
Ee
en daarna verpakt in een
a
a
glazen pot. Zo blijven de
fl
2%
EN
EN
unieke textuur, smaak
ar
enhetaroma behouden.
Grand'Italia
j|
sugocasa aglio
Speltpasta met zalm en paprika
6909 2,66
Recept op Jumbo.com/recepte!
JUMBO
>