Jumbo - Folder van 05.02.2021 tot 28.02.2021 - Pagina 71




Hier is pagina 71 van 100 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 05.02.2021 tot 28.02.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

(l

=

a

Sugocasa,

De tomaten voor

de sugocasa

7

a

rijpen inde

volle zon. De

Sg

ÿ

N)

Grand

I

tomaten-

© plant

den

sugocasa tradizionale

7

elk jaar inaprilen

ed

A

ra

|

TE

Na het ontvellen

Grand'Italia

sugocasa erbe

in blokjes gesneden

zodat er een tomatenpulp

690 9 2,37

ontstaat. De tomat

en

worden geplet, het sap

le

wordt gescheiden en

-

de zaadjes en schillen

(bi

{ worden

Vervolgens wordt het

1

| geconcentre

bu <

an

+

z

4

1



Grand'Italia

sugocasa piccante

man

an

N

Pen klaaris de berfecte 4

an

N

M

tomatenpuree worden

basis voor je ma

lijk

gemengd met ui, Fa

maaltijd! Een heerlijk |

à

eneensnufje zout.

startpunt waar je je £

en de voor de soort

eigen touch aan geeft.

aen

Gebruik het bijv. voor je

>

ingrediënten toegevoegd

4

pastasaus, zoals met

\

il |

4, bijv. kruiden bij de

47,

4

Gar:

Ê

erbesaus. De saus wordt ls 1

ús

gocas

op een laag vuur gekookt

SEN Nan

Ee

en daarna verpakt in een

a

a

glazen pot. Zo blijven de

fl

2%

EN

EN

unieke textuur, smaak

ar

enhetaroma behouden.

Grand'Italia

j|

sugocasa aglio

Speltpasta met zalm en paprika

6909 2,66

Recept op Jumbo.com/recepte!

JUMBO

>