Jumbo - Folder van 05.02.2021 tot 28.02.2021 - Pagina 31




Hier is pagina 31 van 100 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 05.02.2021 tot 28.02.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Ajam rendan

met gele rijst

hoofdgerecht - 20

(+1,5 uur wachte,

4

1

5 sjalotten

3 teentjes knofloo

®

2 rode pepe

à;

1el gemalen komijn

we

1elgemalen koriander

=

1tlku

=

A

2elzonnebloemolie

4

zet

1el a manis

400 ml

ca.640g ne

ik

325 g gele rijst

& staafmixer met hakmolen

L 2

a,

IN:

1 Doe de sjalotten, knoflook, pepers,

u

A

Ÿ

1

komijn, koriander en kurkuma in de molen

‘SREND

|

van de staafmixer en maal tot een pasta

5

2 Verhit de olie in een braadpan en fruit

L

de boemboe 5 min. op laag vuur. Voeg de

De

D

Ja

ketjap en de kokosmelk toe en breng aan

=>

I

À

Ee

de kook. 3 Halveer de kipdijfilets, ee toe

en laat op laag vuur 1,5 uur z

sel

y

/

De

op de pan sudderen. Roer earn

13%

x

2

—ZO

N

Doe het deksel op de pan als er te veel

vocht verdampt. 4 Kook de rijst volgens

de aanwijzingen op de verpakking

5 Trek de kip uit elkaar met 2 vorken en

+

breng op sm

@

ee p- 898 kcal

4 g, waarvan verzadigd 29 = kool-

2

ns 70 g, waarvan suiker:

vezels 4 g, eiwit 31 g, zout 1g, dea 31g

u

j

Tip: lekker met boontjes.

#

© Door zijn exotische, uitbundige

À

smaak van peer en perzik gaat de

t

vrom

wijn wonderwel samet

specerijen en pit in de rendang

Ky

Vifia Chela Torrontés

&

jn

a

7

ml

O Dit frisse biertje met een droge

en zachte nasmaak past perfect

bij deze re

ipus mannenliefde

GL

33 cl 2,1

JUL 0