Jumbo - Folder van 05.02.2021 tot 28.02.2021 - Pagina 31
Hier is pagina 31 van 100 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 05.02.2021 tot 28.02.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Ajam rendan
met gele rijst
hoofdgerecht - 20
(+1,5 uur wachte,
4
1
5 sjalotten
3 teentjes knofloo
®
2 rode pepe
à;
1el gemalen komijn
we
1elgemalen koriander
=
1tlku
=
A
2elzonnebloemolie
4
zet
1el a manis
400 ml
ca.640g ne
ik
325 g gele rijst
& staafmixer met hakmolen
L 2
a,
IN:
1 Doe de sjalotten, knoflook, pepers,
u
A
Ÿ
1
komijn, koriander en kurkuma in de molen
‘SREND
|
van de staafmixer en maal tot een pasta
5
2 Verhit de olie in een braadpan en fruit
L
de boemboe 5 min. op laag vuur. Voeg de
De
D
Ja
ketjap en de kokosmelk toe en breng aan
=>
I
À
Ee
de kook. 3 Halveer de kipdijfilets, ee toe
en laat op laag vuur 1,5 uur z
sel
y
/
De
op de pan sudderen. Roer earn
13%
x
2
—ZO
N
Doe het deksel op de pan als er te veel
vocht verdampt. 4 Kook de rijst volgens
de aanwijzingen op de verpakking
5 Trek de kip uit elkaar met 2 vorken en
+
breng op sm
@
ee p- 898 kcal
4 g, waarvan verzadigd 29 = kool-
2
ns 70 g, waarvan suiker:
vezels 4 g, eiwit 31 g, zout 1g, dea 31g
u
j
Tip: lekker met boontjes.
#
© Door zijn exotische, uitbundige
À
smaak van peer en perzik gaat de
t
vrom
wijn wonderwel samet
specerijen en pit in de rendang
Ky
Vifia Chela Torrontés
&
jn
a
7
ml
O Dit frisse biertje met een droge
en zachte nasmaak past perfect
bij deze re
ipus mannenliefde
GL
33 cl 2,1
JUL 0