Jumbo - Folder van 05.02.2021 tot 28.02.2021 - Pagina 30




Hier is pagina 30 van 100 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 05.02.2021 tot 28.02.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Sr

>

=

mf

Ce

/

GN

ci

‚N

E

$

Smashed potatoes

(ee

bijgerecht - 25-min. (+25 mi

oventijd) - 4 pers

a

N

1zak gele fijnproevers

2

ne” 7509)

3elo

olie

ir

% IE bieslook (à 20 g)

Fr

«4

& bakkwastje.

il

puréestamper.

1 Boën de aardappelen schoon

ran

onderkoud stromend w.

Halveer grote exemplaren

Le

ER zal

2 Kookde aardappelen in

ca. 25 min

ar.3 Verwarm



intussen de oven voortot

Be

GS

||

20°C. Bestrijkmet he

bakkwastje een bakplaat met

=

x

1etolie’Giet de aardappelen af.

A Verdeelze over de bakplaaten

drukze metde pureestamper

An

Î

plat tot ze ca. 2em-dik zijn

At

2

5 Verdeel de rest van de olie

A

ji

overde aardappelen. Laat in

IR

ca.25 min. krokant worden i

de oven: 6 Knip de bieslook fijn

en bestrooi er deaardappelen

mee. Breng op smaak.

oe \

Pi

voedingswaarde p. pe

229kca

vet7g9,w:

2

&

ee 19, de

36.9, waarvan suikers2 9,

vezels 3 9,eiwit4 g,zoutO g

|

vj

Tip:bestrooide aardappelen met

uien-en knoflookpoeder voor ze de

oveningaan. 7

j

Bi



nath!



30 Jl}150