Jumbo - Folder van 05.02.2021 tot 28.02.2021 - Pagina 30
Hier is pagina 30 van 100 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 05.02.2021 tot 28.02.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Sr
>
=
mf
Ce
/
GN
ci
‚N
E
$
Smashed potatoes
(ee
bijgerecht - 25-min. (+25 mi
oventijd) - 4 pers
a
N
1zak gele fijnproevers
2
ne” 7509)
3elo
olie
ir
% IE bieslook (à 20 g)
Fr
«4
& bakkwastje.
il
puréestamper.
1 Boën de aardappelen schoon
ran
onderkoud stromend w.
Halveer grote exemplaren
Le
ER zal
2 Kookde aardappelen in
ca. 25 min
ar.3 Verwarm
"À
intussen de oven voortot
Be
GS
||
20°C. Bestrijkmet he
bakkwastje een bakplaat met
=
x
1etolie’Giet de aardappelen af.
A Verdeelze over de bakplaaten
drukze metde pureestamper
An
Î
plat tot ze ca. 2em-dik zijn
At
2
5 Verdeel de rest van de olie
A
ji
overde aardappelen. Laat in
IR
ca.25 min. krokant worden i
de oven: 6 Knip de bieslook fijn
en bestrooi er deaardappelen
mee. Breng op smaak.
oe \
Pi
voedingswaarde p. pe
229kca
vet7g9,w:
2
&
ee 19, de
36.9, waarvan suikers2 9,
vezels 3 9,eiwit4 g,zoutO g
|
vj
Tip:bestrooide aardappelen met
uien-en knoflookpoeder voor ze de
oveningaan. 7
j
Bi
”
nath!
”
30 Jl}150