Jumbo - Folder van 05.02.2021 tot 28.02.2021 - Pagina 93
Hier is pagina 93 van 100 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 05.02.2021 tot 28.02.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
E ZEVEN
BELOFTES VAN
er
D
=
>
Bonduelle wil niet de
A
beste van de wereld
S
GS
de
zijn, maar wel de beste
bi
voor de wereld. Het is
SA
de missie van Bonduelle
"4
jr
Ed
+
|:
om met plantaardige
voeding een betere
toekomst te creëren voor
a
de gezondheid van de
Dn
mens en de planeet. Deze
missie is vertaald naar
ds
zeven beloftes:
1. Bonduelle belooft
does altijd ve vers uit het
fd
g
ht.25
(+ 15-20 min. oventijd)
2. Bonduelle belooft de
4 pers
biodiversiteit en bodem te
L
R
y
1
=
L
L
|
beschermen
3 elolie. Rooster de partjes
B
(400 g, diepvries
in 15- 20 min. gaar. 2 Kook de bevroren
800 g zoete aardappelen
sperziebonen in ruim kokend water in
belooft minder
bestrijdingsmiddelen te
7 el olijfolie extra vierge
2 min. beetgaar. Giet af en laat uitlekken
2tlmo
3 Klop een dressing van de mosterd, azijn
g
rul
2el BA
en de rest van de olie. Breng op sma
À. Bonduelle belooft
1ro
ijd de ui in dunne ringen. Laat de tonijn
N
2 billes tonijnstukken in water (à 160 g)
en olijven uitlekken. 4 Verdeel de sla over
toevoegingen
1
0
0
arte olijven zon
len. Verdeel er de aardappelpartjes,
5, Bonduelle belooft
1 zak krulslamelange (100 g)
sperziebonen, uienringen, tonijn en olijven
biologische producten
ba
ver. Besprenkel met de dressing en serveer.
6.8
uelle belooft
1 Verwarm de oven voor tot 220 °C. Bekleed
voedingswaarde P- pe u vet hi 9,
duurzame verpakkingen
O
1. Bonduelle belooft
plantaardige inspiratie
aardappelen en snijd ze in partjes van
waarvan suikers 13 g, vezels 10 g, eiwit 109 à
Jd
1em dik. Leg ze op de bakplaat en
zout 1,5 g, groente 330 g
Vi
en Eerde
En
Bord
Bonduelle
Spruitjes Tg a
ieboontjes en
Bloemkool
N)
er fit
roosjes
BELOOFT
DUURZANE
DUURZAME
“si
RLN
aal)
maak,
aak
voeding!
landbouw!
smaak
_—
| =
JUMBO 93