Jumbo - Folder van 05.02.2021 tot 28.02.2021 - Pagina 93




Hier is pagina 93 van 100 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 05.02.2021 tot 28.02.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

E ZEVEN

BELOFTES VAN

er

D

=

>

Bonduelle wil niet de

A

beste van de wereld

S

GS

de

zijn, maar wel de beste

bi

voor de wereld. Het is

SA

de missie van Bonduelle

"4

jr

Ed

+

|:

om met plantaardige

voeding een betere

toekomst te creëren voor

a

de gezondheid van de

Dn

mens en de planeet. Deze

missie is vertaald naar

ds

zeven beloftes:

1. Bonduelle belooft

does altijd ve vers uit het

fd

g

ht.25

(+ 15-20 min. oventijd)

2. Bonduelle belooft de

4 pers

biodiversiteit en bodem te

L

R

y

1

=

L

L

|

beschermen

3 elolie. Rooster de partjes

B

(400 g, diepvries

in 15- 20 min. gaar. 2 Kook de bevroren

800 g zoete aardappelen

sperziebonen in ruim kokend water in

belooft minder

bestrijdingsmiddelen te

7 el olijfolie extra vierge

2 min. beetgaar. Giet af en laat uitlekken

2tlmo

3 Klop een dressing van de mosterd, azijn

g

rul

2el BA

en de rest van de olie. Breng op sma

À. Bonduelle belooft

1ro

ijd de ui in dunne ringen. Laat de tonijn

N

2 billes tonijnstukken in water (à 160 g)

en olijven uitlekken. 4 Verdeel de sla over

toevoegingen

1

0

0

arte olijven zon

len. Verdeel er de aardappelpartjes,

5, Bonduelle belooft

1 zak krulslamelange (100 g)

sperziebonen, uienringen, tonijn en olijven

biologische producten

ba

ver. Besprenkel met de dressing en serveer.

6.8

uelle belooft

1 Verwarm de oven voor tot 220 °C. Bekleed

voedingswaarde P- pe u vet hi 9,

duurzame verpakkingen

O

1. Bonduelle belooft

plantaardige inspiratie

aardappelen en snijd ze in partjes van

waarvan suikers 13 g, vezels 10 g, eiwit 109 à

Jd

1em dik. Leg ze op de bakplaat en

zout 1,5 g, groente 330 g

Vi

en Eerde

En

Bord

Bonduelle

Spruitjes Tg a

ieboontjes en

Bloemkool

N)

er fit

roosjes

BELOOFT

DUURZANE

DUURZAME

“si

RLN

aal)

maak,

aak

voeding!

landbouw!

smaak

_—

| =

JUMBO 93