Jumbo - Folder van 05.02.2021 tot 28.02.2021 - Pagina 84
Hier is pagina 84 van 100 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 05.02.2021 tot 28.02.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
= WEEKMENU
EN
sa
allel
A
=”
"=
Fe
IK
$
Scan de QR-code
enkookmee met
\
%
13
8
>
artigetaartmettomaat
>
e
&
hoofdgerecht « 10 min
(#25 min
oventijd + IO min. wachten) - A pers
17
30 g roomboter
f
150 g oude kaas (stuk)
7.
D
sf
3 scharreleieren
F
>
1 pakje houdbare slagroom (200 ml)
1teentje knofloo
65 ml
N
lemmertje snacktomaatjes (500 9)
en
1zakrucola (
& ronde ovenschaal (2 24 cm)
satéprikker
(2
voedingswaarde p.p. 653 kcal, vet 43 g
ya
)
waarvan verzadigd 18 g, koolhydraten
kruiden, bijv. basilicum,
489,
rvan suikers 10 g, vezel
Bz
maakt je rucola-olie nog
|
eiwit 16 g, zout 0,9 9, groente 1569
==
wei
1 Verwarm QE oven voor tot 2
Smelt30g
roomboter
Meng
ru
la
geraspte kaas, bloem, eieren en
patroon
3 Verdéel
|
BAT
|
r
L
€
vi
de rucola over een schaal
JA
|
|
uit, Dieng og smaak ne Don roer door. Vet de
r
a
Verdeeler
y
J
en sch;
y
A
AH
|
2D
=
|
enschenk
oven, schuif direct op een bord of schaal en laat IO min
hoge beker en schenker 5O ml olijfolie bij. Maal fijn met
afkoelen. Serveer de salade bij de taart
84 JUMBO