Jumbo - Folder van 05.02.2021 tot 28.02.2021 - Pagina 84




Hier is pagina 84 van 100 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 05.02.2021 tot 28.02.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

= WEEKMENU

EN

sa

allel

A

=”

"=

Fe

IK

$

Scan de QR-code

enkookmee met

\

%

13

8

>

artigetaartmettomaat

>

e

&

hoofdgerecht « 10 min

(#25 min

oventijd + IO min. wachten) - A pers

17

30 g roomboter

f

150 g oude kaas (stuk)

7.

D

sf

3 scharreleieren

F

>

1 pakje houdbare slagroom (200 ml)

1teentje knofloo

65 ml

N

lemmertje snacktomaatjes (500 9)

en

1zakrucola (

& ronde ovenschaal (2 24 cm)

satéprikker

(2

voedingswaarde p.p. 653 kcal, vet 43 g

ya

)

waarvan verzadigd 18 g, koolhydraten

kruiden, bijv. basilicum,

489,

rvan suikers 10 g, vezel

Bz

maakt je rucola-olie nog

|

eiwit 16 g, zout 0,9 9, groente 1569

==

wei

1 Verwarm QE oven voor tot 2

Smelt30g

roomboter

Meng

ru

la

geraspte kaas, bloem, eieren en

patroon

3 Verdéel

|

BAT

|

r

L



vi

de rucola over een schaal

JA

|

|

uit, Dieng og smaak ne Don roer door. Vet de

r

a

Verdeeler

y

J

en sch;

y

A

AH

|

2D

=

|

enschenk

oven, schuif direct op een bord of schaal en laat IO min

hoge beker en schenker 5O ml olijfolie bij. Maal fijn met

afkoelen. Serveer de salade bij de taart

84 JUMBO