Jumbo - Folder van 05.02.2021 tot 28.02.2021 - Pagina 21


Hier is pagina 21 van 100 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 05.02.2021 tot 28.02.2021.



Jumbo Folder 05.02.2021

Hier is pagina 21 van 100 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 05.02.2021 tot 28.02.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Jumbo - Folder van 05.02.2021 tot 28.02.2021 - Pagina 21

N a Es > à à IS me nn. +. Vid — ee, — # r (À h a x 4 Nrinbt en 4 rauwkost T. Latpli + 1 FJ tussendoortje « 10 min. « 4 pers hoofdgerecht « 25 min. « 4 pers + L 9) 2 el melk 2 zakjes pompoenblokjes (à 400 g) 1tl olijfolie 2 el olijfolie 1 bakje paprika rauwkost os g, koelvers) 2 zakken verse en (à 250 g, koelvers) 4 zakjes drinkbouillon 30 g pijnboo: 8 volkoren a (pak à 125 g) 75g Parmezaan ur &bakpa N IL heteiin Il tot 200 °C r L | | L L | | y L L Aal | € het. Bak nog 1 min Meng de salie reepjes. 2 Verdeel de omeletrsepies, drinkbouillon en met de pompoenblokjes en oli en Verdeel in1 a overde 1 rauwkost over 4 hittebestendige glazen. Meng met bakplaat.2 Roc t r i n.3 Rooster r 3 min L € F r r RR L N L olgens dingswaarde p.p. 100 kcal, vet 4 g, waarvan de aanwijzingen op de verpakking. Rasp de kaas. B Meng de verzadigd 1 g, koolhydraten 11 g, waarvan suikers 2 g op smaak. B vezels 2 g, eiwit 4 g, zout 2,2 g, groente 38 g 1 | j Ti voedingswaarde P- pe a kaal vet 18 g, waarvan croutons, Stepballerps ki erza L 1 J F I J basilicum. vezels 5 g, eiwit 24 g, zout 0,69, dE 200g JUMBO 21

Jumbo - Folder van 05.02.2021 tot 28.02.2021 - Pagina 21