Jumbo - Folder van 05.02.2021 tot 28.02.2021 - Pagina 21




Hier is pagina 21 van 100 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 05.02.2021 tot 28.02.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

N

a

Es >

à

à

IS

me

nn.

+.

Vid



ee,



#

r



h

a

x

4

Nrinbt

en

4

rauwkost

T.

Latpli

+

1

FJ

tussendoortje « 10 min. « 4 pers

hoofdgerecht « 25 min. « 4 pers

+

L

9)

2 el melk

2 zakjes pompoenblokjes (à 400 g)

1tl olijfolie

2 el olijfolie

1 bakje paprika rauwkost os g, koelvers)

2 zakken verse en (à 250 g, koelvers)

4 zakjes drinkbouillon

30 g pijnboo:

8 volkoren a (pak à 125 g)

75g Parmezaan ur

&bakpa

N

IL

heteiin

Il

tot 200 °C

r

L

|

|

L

L

|

|

y

L

L

Aal

|



het. Bak nog 1 min

Meng de salie

reepjes. 2 Verdeel de omeletrsepies, drinkbouillon en

met de pompoenblokjes en oli en Verdeel in1 a overde

1

rauwkost over 4 hittebestendige glazen. Meng met

bakplaat.2

Roc

t

r

i

n.3 Rooster

r

3 min

L



F

r

r

RR

L

N

L

olgens

dingswaarde p.p. 100 kcal, vet 4 g, waarvan

de aanwijzingen op de verpakking. Rasp de kaas. B Meng de

verzadigd 1 g, koolhydraten 11 g, waarvan suikers 2 g

op

smaak. B

vezels 2 g, eiwit 4 g, zout 2,2 g, groente 38 g

1

|

j

Ti

voedingswaarde P- pe a kaal vet 18 g, waarvan

croutons, Stepballerps

ki

erza

L

1

J

F

I

J

basilicum.

vezels 5 g, eiwit 24 g, zout 0,69, dE 200g

JUMBO

21