Jumbo - Folder van 05.02.2021 tot 28.02.2021 - Pagina 21
Hier is pagina 21 van 100 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 05.02.2021 tot 28.02.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
N
a
Es >
à
à
IS
me
nn.
+.
Vid
—
ee,
—
#
r
(À
h
a
x
4
Nrinbt
en
4
rauwkost
T.
Latpli
+
1
FJ
tussendoortje « 10 min. « 4 pers
hoofdgerecht « 25 min. « 4 pers
+
L
9)
2 el melk
2 zakjes pompoenblokjes (à 400 g)
1tl olijfolie
2 el olijfolie
1 bakje paprika rauwkost os g, koelvers)
2 zakken verse en (à 250 g, koelvers)
4 zakjes drinkbouillon
30 g pijnboo:
8 volkoren a (pak à 125 g)
75g Parmezaan ur
&bakpa
N
IL
heteiin
Il
tot 200 °C
r
L
|
|
L
L
|
|
y
L
L
Aal
|
€
het. Bak nog 1 min
Meng de salie
reepjes. 2 Verdeel de omeletrsepies, drinkbouillon en
met de pompoenblokjes en oli en Verdeel in1 a overde
1
rauwkost over 4 hittebestendige glazen. Meng met
bakplaat.2
Roc
t
r
i
n.3 Rooster
r
3 min
L
€
F
r
r
RR
L
N
L
olgens
dingswaarde p.p. 100 kcal, vet 4 g, waarvan
de aanwijzingen op de verpakking. Rasp de kaas. B Meng de
verzadigd 1 g, koolhydraten 11 g, waarvan suikers 2 g
op
smaak. B
vezels 2 g, eiwit 4 g, zout 2,2 g, groente 38 g
1
|
j
Ti
voedingswaarde P- pe a kaal vet 18 g, waarvan
croutons, Stepballerps
ki
erza
L
1
J
F
I
J
basilicum.
vezels 5 g, eiwit 24 g, zout 0,69, dE 200g
JUMBO
21