Jumbo - Folder van 05.02.2021 tot 28.02.2021 - Pagina 85




Hier is pagina 85 van 100 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 05.02.2021 tot 28.02.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

57

Bloemkoolrisotto met

krokant Parmezaan kruim

ä

oofdgerecht - 30 min. (+15 min.

Ka

oventijd) + 4 pers.

\

5 trostomate

1

g Parmezaanse kaas

3 teentjes knoflook

22

30 g paneermeel

se &

3 el olijfolie

IR

1bakje basilicum

#

>

|

2 schalen bloemkoolrijst (à 400 g)

1 paddenstoelenbouillonblokje

#

1 en (100 g)

Or

shi

voedingswaarde p.p. 333 kcal,

N

vet 19 g, waarvan verzadigd 8 g,

koolhydraten 19 g, waarvan

suikers 11 g, vezels 7 g, eiwit 18 g,

N

out 2g, groente 325

in.

&

el:

[el

PR

DÉSIR

TRA VEEL GROENTE

Scan de QR-code

en kook me’

t

IN DEZE ITALIAANSE

KLASSIEKER

1

y

hit 5 al



y

r ot O0°C.Snij

a

kwarten, verwijder

Doe er

F

|

aan

Ss

ep er

f Snijd Ik

Diodes Ra pe

D

1

bij, verkruimel er het

L

If

A

+

L

Goor an 5

L

d

k

lin 5-10 min. gaar.

L

|

R

F

y

u

ı

telolie toe

\

Snijd de

om

F

k

t

Roer d

kruim over.

R

L

L

L

L

L

en oen he

chep

door

chep er

|

d

art

dl

L

L

+

y

15 min.

A

+

1

k BSch

++

IJ

knoflook fijn.

F

Plul

y

L

|

a

hall

f De ae bestrooi

JUMBO 85