Jumbo - Folder van 05.02.2021 tot 28.02.2021 - Pagina 85
Hier is pagina 85 van 100 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 05.02.2021 tot 28.02.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
57
Bloemkoolrisotto met
krokant Parmezaan kruim
ä
oofdgerecht - 30 min. (+15 min.
Ka
oventijd) + 4 pers.
\
5 trostomate
1
g Parmezaanse kaas
3 teentjes knoflook
22
30 g paneermeel
se &
3 el olijfolie
IR
1bakje basilicum
#
>
|
2 schalen bloemkoolrijst (à 400 g)
1 paddenstoelenbouillonblokje
#
1 en (100 g)
Or
shi
voedingswaarde p.p. 333 kcal,
N
vet 19 g, waarvan verzadigd 8 g,
koolhydraten 19 g, waarvan
suikers 11 g, vezels 7 g, eiwit 18 g,
N
out 2g, groente 325
in.
&
el:
[el
PR
DÉSIR
TRA VEEL GROENTE
Scan de QR-code
en kook me’
t
IN DEZE ITALIAANSE
KLASSIEKER
1
y
hit 5 al
€
y
r ot O0°C.Snij
a
kwarten, verwijder
Doe er
F
|
aan
Ss
ep er
f Snijd Ik
Diodes Ra pe
D
1
bij, verkruimel er het
L
If
A
+
L
Goor an 5
L
d
k
lin 5-10 min. gaar.
L
|
R
F
y
u
ı
telolie toe
\
Snijd de
om
F
k
t
Roer d
kruim over.
R
L
L
L
L
L
en oen he
chep
door
chep er
|
d
art
dl
L
L
+
y
15 min.
A
+
1
k BSch
++
IJ
knoflook fijn.
F
Plul
y
L
|
a
hall
f De ae bestrooi
JUMBO 85