Jumbo - Folder van 05.02.2021 tot 28.02.2021 - Pagina 91
Hier is pagina 91 van 100 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 05.02.2021 tot 28.02.2021.

Hier is pagina 91 van 100 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 05.02.2021 tot 28.02.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Jumbo - Folder van 05.02.2021 tot 28.02.2021 - Pagina 91
wc pd & in si E 2 Fusilli uit de oven met x x tonijn en broccoli Wr: oofdgerecht - 10 min. (+20 min. NÉ oventijd) - 4 pers. me “a a y 2X 2 blikjes Jumbo tonijnstukken in zt 4 water (à 160 \ 300 g fusilli 1zak broccoli 7 5 1 pot basilicum pastasaus (340 g) 175 g geraspte oude kaas À ce & ovenschaal (20 x 30 cm) 4 7 Vs € > 1Verwarm de oven voor to re. 180 °C. Kook de pasta volgens de 5 * aanwijzingen op de verpakking B „ede Vi ne 5 beetgaar. Giet af. 2 Halveer de grotere broccoliroosjes. Kook de broccoli in 5 min. beetgaar en giet Ke Le Ye af.3 Verwarm de saus volgens de IX hs aanwijzingen op de verpakking. a Giet de tonijn af en meng met de ÿ Ee pastasaus. 4 Meng de pasta met de 4 tonijnsaus. Schep er de broccoli en > $ st «\ de helft van de kaas door. 5 Schep in A» = 1 de ovenschaal, ces derest van de kaas zet 20 min. de oven. 34 V Ik à x 2 D >= voedingswaarde p.p. 570 kcal, vet 18 g, waarvan verzadigd 10 g, koolhydraten 61 g, waarvan al 4 suikers 5 g, vezels 6 g, eiwit 38 g, zout 2g, groente 100 g ir a Fa Hs. ee 117723 JN TONIJN mu Ye D rn a y à 2 Jumbo tonijnstukken 2 + in water = 160 91,49 7 p ï Pi JUMBO 91 N N.
Jumbo - Folder van 05.02.2021 tot 28.02.2021 - Pagina 91