Jumbo - Folder van 05.02.2021 tot 28.02.2021 - Pagina 32




Hier is pagina 32 van 100 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 05.02.2021 tot 28.02.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

een —

nme am

af

Lemon bars

gebak « 25

in. (ca. 1 uur oventijd +

4 uur afkoelen) - 18 stu

\

230

500g ie its

%tlzout

B

315 g bloem

5-6 citroenen

à

6 eieren

& ovenschaal (20 x 30 cm)

1 Verwarm de oven voor tot 160 °C en

bekleed de ovenschaal met bakpapier.

Smelt de boter in een steelpan op laag

]

vuur. Neem de pan van het vuur. Meng

de gesmolten boter in een kom m

.

100 g suiker, 265 g bloem en het zout

dek

tot een samenhangend deeg

er de bod

van de ovenschaal mee in

een gelijkmatige laag. 2 Bak ca. 25 min

in de oven tot de bovenkant licht begint

te kleuren. Haal uit de oven en prik

een vork gaatjes in het deeg. Prik er niet

helemaal doorheen. 3 Meng voor de

vulling de rest van de suiker en 5O g

bloem in een kom. Boen 2 citroenen

schoon en rasp de gele schil. Pers de

citroenen uit tot je 240 ml sap hebt.

Klop de eieren los. Meng het citroensap

ue

en -rasp en de losgeklopte eie

door het suiker-bloemmengsel. Giet

over de bodem en zet 35-40 min. in

de oven. De vulling is nu stevig, maar

niet bruin. 4 Laat in 2 uur afkoelen tot

kamertemperatuur en zet daa

nog

minimaal 2 uur afgedekt in de een

Snijd in 18 vierkantjes

uk 305 kcal

voedingswaarde pe

3 g, waarvan

digd 8g,

koolhydraten 42 g, waarvan suikers

ck

29 g, vezels Og, eiwit 5g

ut0,2g

2

B

Wi

al

D

DUR

ER