Jumbo - Folder van 05.02.2021 tot 28.02.2021 - Pagina 32
Hier is pagina 32 van 100 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 05.02.2021 tot 28.02.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
een —
nme am
af
Lemon bars
gebak « 25
in. (ca. 1 uur oventijd +
4 uur afkoelen) - 18 stu
\
230
500g ie its
%tlzout
B
315 g bloem
5-6 citroenen
à
6 eieren
& ovenschaal (20 x 30 cm)
1 Verwarm de oven voor tot 160 °C en
bekleed de ovenschaal met bakpapier.
Smelt de boter in een steelpan op laag
]
vuur. Neem de pan van het vuur. Meng
de gesmolten boter in een kom m
.
100 g suiker, 265 g bloem en het zout
dek
tot een samenhangend deeg
er de bod
van de ovenschaal mee in
een gelijkmatige laag. 2 Bak ca. 25 min
in de oven tot de bovenkant licht begint
te kleuren. Haal uit de oven en prik
een vork gaatjes in het deeg. Prik er niet
helemaal doorheen. 3 Meng voor de
vulling de rest van de suiker en 5O g
bloem in een kom. Boen 2 citroenen
schoon en rasp de gele schil. Pers de
citroenen uit tot je 240 ml sap hebt.
Klop de eieren los. Meng het citroensap
ue
en -rasp en de losgeklopte eie
door het suiker-bloemmengsel. Giet
over de bodem en zet 35-40 min. in
de oven. De vulling is nu stevig, maar
niet bruin. 4 Laat in 2 uur afkoelen tot
kamertemperatuur en zet daa
nog
minimaal 2 uur afgedekt in de een
Snijd in 18 vierkantjes
uk 305 kcal
voedingswaarde pe
3 g, waarvan
digd 8g,
koolhydraten 42 g, waarvan suikers
ck
29 g, vezels Og, eiwit 5g
ut0,2g
2
B
Wi
al
D
DUR
ER