Jumbo - Folder van 05.02.2021 tot 28.02.2021 - Pagina 28




Hier is pagina 28 van 100 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 05.02.2021 tot 28.02.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

®

#

4

a

6

aïsbr:

ns

oofdgerech 25, min.» 4 pers.

5 cm verse gember

2 ne hnotook

A

Fr

2 gele pa

sera

1el va

\

200 ml kosmei we &400 ml)

800 g ki

=

he

Asneetjes maisbrood

& bakpapier

1 Verwarm de oven voor tot 220 °C

2 Schilen rasp de gember. Snijd de

uien in halve ringen en de knoflook

fijn. Snijd de paprika's in dunne

reepjes. 3 Verhit 2 el olie en fruit op

i,kn

loo

laag vuur de gember,

paprikareepjes en vadouvan 5 min

Voeg de kokosmelk en 500 ml water

toe. 4 Spoel de kikkererwten in een

vergiet af onder koud stromend water.

Voeg toe en breng aan de kook. Voeg

de bouillonblokjes toe. Zet het vuur

laag en laat 15 min. zachtjes

n

Snijd intussen de korstjes van het

brood en snijd in blokjes van 1 bij 1 cm

M

ineen

m met de rest van

de olie. Bekleed een bakplaat met

bakpapier en verdeel er het brood over.

Er



\

Bakin10 min. krokant. Serveer de soep

en verdeel er de croutons ov:

A

mel

%

voedingswaarde p.p.441kcal, vet23g,

to

waarvan verzadigd 11.g, koolhydraten

39 g, waarvan suikers 8 g, vezels 11 g,

eiwit 14. g, zout 2,69, groente 125 g

28 JUMBO

er

ie