Jumbo - Folder van 05.02.2021 tot 28.02.2021 - Pagina 28
Hier is pagina 28 van 100 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 05.02.2021 tot 28.02.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
®
#
4
a
6
aïsbr:
ns
oofdgerech 25, min.» 4 pers.
5 cm verse gember
2 ne hnotook
A
Fr
2 gele pa
sera
1el va
\
200 ml kosmei we &400 ml)
800 g ki
=
he
Asneetjes maisbrood
& bakpapier
1 Verwarm de oven voor tot 220 °C
2 Schilen rasp de gember. Snijd de
uien in halve ringen en de knoflook
fijn. Snijd de paprika's in dunne
reepjes. 3 Verhit 2 el olie en fruit op
i,kn
loo
laag vuur de gember,
paprikareepjes en vadouvan 5 min
Voeg de kokosmelk en 500 ml water
toe. 4 Spoel de kikkererwten in een
vergiet af onder koud stromend water.
Voeg toe en breng aan de kook. Voeg
de bouillonblokjes toe. Zet het vuur
laag en laat 15 min. zachtjes
n
Snijd intussen de korstjes van het
brood en snijd in blokjes van 1 bij 1 cm
M
ineen
m met de rest van
de olie. Bekleed een bakplaat met
bakpapier en verdeel er het brood over.
Er
“
\
Bakin10 min. krokant. Serveer de soep
en verdeel er de croutons ov:
A
mel
%
voedingswaarde p.p.441kcal, vet23g,
to
waarvan verzadigd 11.g, koolhydraten
39 g, waarvan suikers 8 g, vezels 11 g,
eiwit 14. g, zout 2,69, groente 125 g
28 JUMBO
er
ie