Jumbo - Folder van 06.12.2021 tot 31.12.2021 - Pagina 11
Hier is pagina 11 van 75 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 06.12.2021 tot 31.12.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
jan
ke
OOR |
KN
—
LS
u
à
Pl
x
(4
ser
a
GE
er
Le
Lu
Hollandse garnalentompouce
Fake tartare van tomaat
a
WEINIG MOEITE,
voorgerecht «10 min. + 4 pers.
voorgerecht « 35 min. (+30 min.
wachten) « 4 pers.
GROOTS RESULTAAT.
200 g Hollandse garnalen
zE
MEER TIJD OM
4 el whisky cocktailsaus
1kg vleestomaten
(fles à 250 ml)
1el worcestersaus
SAMEN TE GENIETEN
% bakje bieslook (à 20 9)
2tI tabasco chipotle
Pa
6 delicate crisps rosemary & seasalt
3 el olijfolie extra vierge
RU
es
(crackers, pak à 190 g)
30 g Parmezaanse kaas (stukje)
|
% zak biologische veldsla (à 40 9)
2 emmertjes Italiaanse burrata 50+
(8193 9)
1Meng de garnalen in een kom met
4 takjes ba
um (bakje à 20 9)
de saus. Snijd de helft van de bieslook
Atlcrema
Isamico
fijn en meng door de garnalen. 2 Snijd
&bakpapier
de crackers met een gekarteld mes
ringvorm ( 10 em)
voorzichtig doormidden. Beleg 8 halve
crackers met wat veldsla en verdeel er
1Breng een pan water aan de kooken zet
boven opdetomaat. Schep dering verder
de garnalen over. 3 Stapel op 4 borden
een kom koud water klaar. Snijd met een
vol met tomatenblokjes, maar zorg dat de
steeds 2 belegde crackers op elkaar
scherp mesje een kruis in het vel van de
burrataer bovenuit blijft steken. Verwijder
tomaten. Prik een tomaat aan een vorken
en dek af met een onbelegde cracker.
deringvorm. 5 Haal de blaadjes van een
Sushikrans met gero
.
Verdeel er de rest van de veldsla en
dompel 30 sec. onder in het kokende
takje basilicum en legomde
voorgerecht + 45 min. (+1uurv
sprieten bieslook over en serveer.
water en vervolgensin de kom koud water.
tomatentartaar. Besprenkel rondom met
Herhaal met de andere tomaten. Pel het
een Yel olie en 1tl crema di balsamico.
250 g sushirijst
1 Kook derij
volg
aanwijzingen opde
de komkommer. Halveer de linten en leg ze
voedingswaarde p.p. 150 kcal, vet 6 9,
vel van de tomaten. 2 Snijd de ontvelde
Maak zo nog 3 bordjes en serveer.
% flesje rijstazijn (4150 ml)
verpakking. Doe derijst in een platte schaal
iets overlappend over een kwart van de krans.
waarvan verzadigd 19, koolhydraten 11 g,
tomaten in kwarten en verwijderde
2 elwasabimayonaise
en schep om met de rijstazijn. Laat in 30 min.
5 Knip 4stroken van het velletje snacknori en
waarvan suikers 2g, vezels 29, eiwit 129,
zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees in kleine
voedingswaarde p.p. 235 kcal, vet 179,
(flesje 130 ml)
afkoelen tot kamertemperatuur. 2 Leg 3 lagen
leg over een ander deel van de krans. Snijd het
zout 1,6 g, groente 10 g
blokjes van een x een cm en doe in
waarvan verzadigd 8 g, koolhydraten 8 9,
La komkommer
vershoudfolie van 50 cm breed op elkaar op
vruchtvlees van de avocado in flinterdunne
een kom. Menger de worcestersaus,
waarvan suikers 8g, vezels 3 g, eiwit 119,
1 bakje garnalen naturel
het werkblad. Verdeel er de rijst overin een
plakjes en leg op de krans. Besprenkel een deel
Je kunt het garnalenmengsel1 dag van
tabasco en1 el olie door. Dek af en laat
zout 0,5 g, groente 2139
(150 9)
strook van 40 cm lang en 15 cm breed. Duw met
van de krans met derest van de wasabimayo
minimaal 30 min. marineren inde
tevoren maken. Je bouwt dan vlak voor het
11100 g gerookte zalm
vochtige handen uit tot een gelijkmatige strook
en bestrooieen paar delen vande krans met
serveren de tompouces op.
koelkast. 3 Rasp de kaas. Verhit een
Je kunt de parmezaancrisp en het
1velletje snacknori
Bestrijk het midden vande strook rijst met 1 el
het sesamzaad. 6 Leg de takjes dille om de
koekenpan met antiaanbaklaag op
tomatenmengsel 1 dag van tevoren maken.
(zeewier, bakje à 10 g)
wasabimayonaise. Snijd van de komkommer
buitenkant van de krans, leg de rest van de
middelhoog vuuren verdeel de kaas over
% avocado
in delengte 2 repen van een % cmbreed en
garnalen in het midden van de krans en serveer.
de pan. Bak de kaas tot deze is gesmolten.
2 tl zwart sesamzaad (zakje
een % cm dik en leg die op de mayonaise. Leg
Neem uit de pan met een spatel en laat
à 9 gram)
er over de hele lengte eenstrook van 309
voedingswaarde p.p. 420 kcal, vet 129,
afkoelen. 4 Laat de tomatenblokjes
% bakje dille (415 9)
garnalen naast.3 Rol met behulp van de folie
waarvan verzadigd 29, koolhydraten 58 9,
uitlekken in een zeef. Leg de ringvormin
& vershoudfolie
de rijst over de lengte op tot een strakke rol.
waarvansuikers 8 g, vezels 2 g, eiwit 19 9,
het midden van een bord en schep een
Leg de rolin de vorm van een krans op een
zout 2,59, groente 1139
=
‘dun laagje tomatenblokjes in de vorm.
IE >=
mooie schaal. Verwijder voorzichtig de folie.
@ Winzer Krems grüner veltliner
Halveer voorzichtig de burrata's, leg met
@ pet
\ebois sauvignon blanc
4 Bekleed de rijstkrans met de zalm. Schaaf
Je kunt de krans1dag vantevoren maken tot en met
750 ml 5,99
een spatel {helft met de bolle kant naar
750 ml6,49
Ema Lage Prijs producten Deze producten zijn van hoge kwaliteit en altijd laag geprijsd
met een kaasschaaf 3 lange dunne linten van
stap 4. Bewaar afgedekt in de koelkast.
20 DUWIBO
JUB
21