Jumbo - Folder van 06.12.2021 tot 31.12.2021 - Pagina 11




Hier is pagina 11 van 75 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 06.12.2021 tot 31.12.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

jan

ke

OOR |

KN



LS

u

à

Pl

x

(4

ser

a

GE

er

Le

Lu

Hollandse garnalentompouce

Fake tartare van tomaat

a

WEINIG MOEITE,

voorgerecht «10 min. + 4 pers.

voorgerecht « 35 min. (+30 min.

wachten) « 4 pers.

GROOTS RESULTAAT.

200 g Hollandse garnalen

zE

MEER TIJD OM

4 el whisky cocktailsaus

1kg vleestomaten

(fles à 250 ml)

1el worcestersaus

SAMEN TE GENIETEN

% bakje bieslook (à 20 9)

2tI tabasco chipotle

Pa

6 delicate crisps rosemary & seasalt

3 el olijfolie extra vierge

RU

es

(crackers, pak à 190 g)

30 g Parmezaanse kaas (stukje)

|

% zak biologische veldsla (à 40 9)

2 emmertjes Italiaanse burrata 50+

(8193 9)

1Meng de garnalen in een kom met

4 takjes ba

um (bakje à 20 9)

de saus. Snijd de helft van de bieslook

Atlcrema

Isamico

fijn en meng door de garnalen. 2 Snijd

&bakpapier

de crackers met een gekarteld mes

ringvorm ( 10 em)

voorzichtig doormidden. Beleg 8 halve

crackers met wat veldsla en verdeel er

1Breng een pan water aan de kooken zet

boven opdetomaat. Schep dering verder

de garnalen over. 3 Stapel op 4 borden

een kom koud water klaar. Snijd met een

vol met tomatenblokjes, maar zorg dat de

steeds 2 belegde crackers op elkaar

scherp mesje een kruis in het vel van de

burrataer bovenuit blijft steken. Verwijder

tomaten. Prik een tomaat aan een vorken

en dek af met een onbelegde cracker.

deringvorm. 5 Haal de blaadjes van een

Sushikrans met gero

.

Verdeel er de rest van de veldsla en

dompel 30 sec. onder in het kokende

takje basilicum en legomde

voorgerecht + 45 min. (+1uurv

sprieten bieslook over en serveer.

water en vervolgensin de kom koud water.

tomatentartaar. Besprenkel rondom met

Herhaal met de andere tomaten. Pel het

een Yel olie en 1tl crema di balsamico.

250 g sushirijst

1 Kook derij

volg

aanwijzingen opde

de komkommer. Halveer de linten en leg ze

voedingswaarde p.p. 150 kcal, vet 6 9,

vel van de tomaten. 2 Snijd de ontvelde

Maak zo nog 3 bordjes en serveer.

% flesje rijstazijn (4150 ml)

verpakking. Doe derijst in een platte schaal

iets overlappend over een kwart van de krans.

waarvan verzadigd 19, koolhydraten 11 g,

tomaten in kwarten en verwijderde

2 elwasabimayonaise

en schep om met de rijstazijn. Laat in 30 min.

5 Knip 4stroken van het velletje snacknori en

waarvan suikers 2g, vezels 29, eiwit 129,

zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees in kleine

voedingswaarde p.p. 235 kcal, vet 179,

(flesje 130 ml)

afkoelen tot kamertemperatuur. 2 Leg 3 lagen

leg over een ander deel van de krans. Snijd het

zout 1,6 g, groente 10 g

blokjes van een x een cm en doe in

waarvan verzadigd 8 g, koolhydraten 8 9,

La komkommer

vershoudfolie van 50 cm breed op elkaar op

vruchtvlees van de avocado in flinterdunne

een kom. Menger de worcestersaus,

waarvan suikers 8g, vezels 3 g, eiwit 119,

1 bakje garnalen naturel

het werkblad. Verdeel er de rijst overin een

plakjes en leg op de krans. Besprenkel een deel

Je kunt het garnalenmengsel1 dag van

tabasco en1 el olie door. Dek af en laat

zout 0,5 g, groente 2139

(150 9)

strook van 40 cm lang en 15 cm breed. Duw met

van de krans met derest van de wasabimayo

minimaal 30 min. marineren inde

tevoren maken. Je bouwt dan vlak voor het

11100 g gerookte zalm

vochtige handen uit tot een gelijkmatige strook

en bestrooieen paar delen vande krans met

serveren de tompouces op.

koelkast. 3 Rasp de kaas. Verhit een

Je kunt de parmezaancrisp en het

1velletje snacknori

Bestrijk het midden vande strook rijst met 1 el

het sesamzaad. 6 Leg de takjes dille om de

koekenpan met antiaanbaklaag op

tomatenmengsel 1 dag van tevoren maken.

(zeewier, bakje à 10 g)

wasabimayonaise. Snijd van de komkommer

buitenkant van de krans, leg de rest van de

middelhoog vuuren verdeel de kaas over

% avocado

in delengte 2 repen van een % cmbreed en

garnalen in het midden van de krans en serveer.

de pan. Bak de kaas tot deze is gesmolten.

2 tl zwart sesamzaad (zakje

een % cm dik en leg die op de mayonaise. Leg

Neem uit de pan met een spatel en laat

à 9 gram)

er over de hele lengte eenstrook van 309

voedingswaarde p.p. 420 kcal, vet 129,

afkoelen. 4 Laat de tomatenblokjes

% bakje dille (415 9)

garnalen naast.3 Rol met behulp van de folie

waarvan verzadigd 29, koolhydraten 58 9,

uitlekken in een zeef. Leg de ringvormin

& vershoudfolie

de rijst over de lengte op tot een strakke rol.

waarvansuikers 8 g, vezels 2 g, eiwit 19 9,

het midden van een bord en schep een

Leg de rolin de vorm van een krans op een

zout 2,59, groente 1139

=

‘dun laagje tomatenblokjes in de vorm.

IE >=

mooie schaal. Verwijder voorzichtig de folie.

@ Winzer Krems grüner veltliner

Halveer voorzichtig de burrata's, leg met

@ pet

\ebois sauvignon blanc

4 Bekleed de rijstkrans met de zalm. Schaaf

Je kunt de krans1dag vantevoren maken tot en met

750 ml 5,99

een spatel {helft met de bolle kant naar

750 ml6,49

Ema Lage Prijs producten Deze producten zijn van hoge kwaliteit en altijd laag geprijsd

met een kaasschaaf 3 lange dunne linten van

stap 4. Bewaar afgedekt in de koelkast.

20 DUWIBO

JUB

21