Jumbo - Folder van 06.12.2021 tot 31.12.2021 - Pagina 13




Hier is pagina 13 van 75 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 06.12.2021 tot 31.12.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

OOR |

7

=

mr)

=

ill

PE

+

—K

enen,

da

D

nf

1

@

Vitello tonnato bonbon

N

voorgerecht - 15 min. 4 pers.

Tartelettes met minigroente

Carpaccio halfom

1blikje tonijn op olijfolie (160 9)

Di

voorgerecht + 15 min.

voorgerecht » 15 min. « 4 pers.

1friszure appel

(+25 min. oventijd) » 4 pers.

25 gkappertjes

30 gpijnboompitten

1tl

nmosterd

je

alt

4 plakjes bladerdeeg

1pakje biologische gekookte

30 gcitroenmayonaise

VITELLO TONNATO benen

5E

=

2 eieren

> ©

kleine bietjes (250 g)

% zakje biologische rucola (à 40 9)

+

Yabakje ricotta (à 250 g)

100 g fricandeau (vleeswaren)

en

80 g Parmezaanse kaas (stukje)

1citroen

2elcitroenmayonaise

% bakje granaatappelpitjes (à 90 9)

% schaal mi

ourgettes (à 200 g)

200 g rosbief (vleeswaren)

& vershoudfolie



% schaal minivenkel (à 200 9)

% zak veldsla en bull's blood melange

4 kommetjes of cappuccinokopjes

$

Yaschaal minipaprikamix (à 150 g)

(4759)

'

& 4 ovenvaste ronde vormpjes (9 12 cm)

& vershoudfolie

1Giet de tonijn af. Schilde appel en

st je

snijd in piepkleine blokjes. Meng met de

©

1 Verwarm de oven voor tot 180 °C. Vet

1 Verhit een koekenpan zonder boter

tonijn, kappertjes, mosterd en mayonaise.

L

de vormpjes in. 2 Laat het bladerdeeg

of olie, rooster de pijnboompitten en

Breng op smaak. 2 Leg in elkkommetje

ontdooien en bekleed er de vormpjes

laat afkoelen op een bord. 2 Snijd of

1stuk vershoudfolie van 25 cm. Leg

a:

mee. Snijd de randjes bij en prik overal

schaaf de bietjes in zo dun mogelijke

een paar kleine blaadjes rucola in de

gaatjes in het deeg. 3 Klop de eieren met

plakjes. 3 Schaaf de kaas. Verdun de

kommetjes. Verdeel er de fricandeau

de ricotta los tot je een glad mengsel

citroenmayonaise met een % el water.

over. Schep er de tonijnsalade in en draai

u

hebt. Boen de citroen schoon en rasp de

4 Verdeel over 4 borden afwisselend

de folie strak dicht, zodat er een bolletje

N

ij

IS

gele schil. Voeg toe aan het eiermengsel

plakjes rosbief en plakjes biet in een

(bonbon) ontstaat. 3 Verwijder de folie.

en breng op smaak. Verdeel over het

cirkel. Laat het midden van het bord

Verdeel de bonbons over 4 bordjes,

bladerdeeg. 4 Halveer de minigroenten

vrij. 5 Maak dunnestrepen van de

garneer met de rest van de rucola en de

en verdeel ze met de snijkant naar

mayonaise over de carpaccio en bestrooi

granaatappelpitjes.

onderen over de vormpjes. 5 Bak

met de pijnboompitten en kaas. Maak in

à

20-25 min. in de oven.

het midden een bergje van de sla.

voedingswaarde p.p. 189 kcal, vet 119,

waarvan verzadigd 2 9, koolhydraten 79,

voedingswaarde p.p. 259 kcal, vet 159,

voedingswaarde p.p. 261 kcal, vet 179,

waarvan suikers 6 9, vezels 19, eiwit 15 9,

waarvan verzadigd 8 9, koolhydraten

waarvan verzadigd 5 9, koolhydraten 4,

zout 1,39, groente 5 g

20 9, waarvan suikers 4 g, vezels 2 9,

waarvan suikers 3 9, vezels 29, eiwit 22 9,

el

eiwit 10 g, zout 0,9 g, groente 69 g

zout 1,29, groente 729

Je kunt de bonbons 1dag van tevoren maken

nf

toten met stap 2. Bewaar in de koelkast.

à

Je kunt deze quiches ook maken met 75g

Je kunt dit gerecht een %dag vantevoren

minichampignons, 50 gaspergetips en

maken tot en met stap 3. Bewaar afgedekt in

&snackpaprika's.

de koelkast.

DT

il

O Duvel 6,66% 4x 33 cl 6,99

Gebruik cappuccinokopjes en draaide folie zo strak mog

24

DID

JUYBD 25