Jumbo - Folder van 06.12.2021 tot 31.12.2021 - Pagina 13
Hier is pagina 13 van 75 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 06.12.2021 tot 31.12.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
OOR |
7
=
mr)
=
ill
PE
+
—K
enen,
da
D
nf
1
@
Vitello tonnato bonbon
N
voorgerecht - 15 min. 4 pers.
Tartelettes met minigroente
Carpaccio halfom
1blikje tonijn op olijfolie (160 9)
Di
voorgerecht + 15 min.
voorgerecht » 15 min. « 4 pers.
1friszure appel
(+25 min. oventijd) » 4 pers.
25 gkappertjes
30 gpijnboompitten
1tl
nmosterd
je
alt
4 plakjes bladerdeeg
1pakje biologische gekookte
30 gcitroenmayonaise
VITELLO TONNATO benen
5E
=
2 eieren
> ©
kleine bietjes (250 g)
% zakje biologische rucola (à 40 9)
+
Yabakje ricotta (à 250 g)
100 g fricandeau (vleeswaren)
en
80 g Parmezaanse kaas (stukje)
1citroen
2elcitroenmayonaise
% bakje granaatappelpitjes (à 90 9)
% schaal mi
ourgettes (à 200 g)
200 g rosbief (vleeswaren)
& vershoudfolie
€
% schaal minivenkel (à 200 9)
% zak veldsla en bull's blood melange
4 kommetjes of cappuccinokopjes
$
Yaschaal minipaprikamix (à 150 g)
(4759)
'
& 4 ovenvaste ronde vormpjes (9 12 cm)
& vershoudfolie
1Giet de tonijn af. Schilde appel en
st je
snijd in piepkleine blokjes. Meng met de
©
1 Verwarm de oven voor tot 180 °C. Vet
1 Verhit een koekenpan zonder boter
tonijn, kappertjes, mosterd en mayonaise.
L
de vormpjes in. 2 Laat het bladerdeeg
of olie, rooster de pijnboompitten en
Breng op smaak. 2 Leg in elkkommetje
ontdooien en bekleed er de vormpjes
laat afkoelen op een bord. 2 Snijd of
1stuk vershoudfolie van 25 cm. Leg
a:
mee. Snijd de randjes bij en prik overal
schaaf de bietjes in zo dun mogelijke
een paar kleine blaadjes rucola in de
gaatjes in het deeg. 3 Klop de eieren met
plakjes. 3 Schaaf de kaas. Verdun de
kommetjes. Verdeel er de fricandeau
de ricotta los tot je een glad mengsel
citroenmayonaise met een % el water.
over. Schep er de tonijnsalade in en draai
u
hebt. Boen de citroen schoon en rasp de
4 Verdeel over 4 borden afwisselend
de folie strak dicht, zodat er een bolletje
N
ij
IS
gele schil. Voeg toe aan het eiermengsel
plakjes rosbief en plakjes biet in een
(bonbon) ontstaat. 3 Verwijder de folie.
en breng op smaak. Verdeel over het
cirkel. Laat het midden van het bord
Verdeel de bonbons over 4 bordjes,
bladerdeeg. 4 Halveer de minigroenten
vrij. 5 Maak dunnestrepen van de
garneer met de rest van de rucola en de
en verdeel ze met de snijkant naar
mayonaise over de carpaccio en bestrooi
granaatappelpitjes.
onderen over de vormpjes. 5 Bak
met de pijnboompitten en kaas. Maak in
à
20-25 min. in de oven.
het midden een bergje van de sla.
voedingswaarde p.p. 189 kcal, vet 119,
waarvan verzadigd 2 9, koolhydraten 79,
voedingswaarde p.p. 259 kcal, vet 159,
voedingswaarde p.p. 261 kcal, vet 179,
waarvan suikers 6 9, vezels 19, eiwit 15 9,
waarvan verzadigd 8 9, koolhydraten
waarvan verzadigd 5 9, koolhydraten 4,
zout 1,39, groente 5 g
20 9, waarvan suikers 4 g, vezels 2 9,
waarvan suikers 3 9, vezels 29, eiwit 22 9,
el
eiwit 10 g, zout 0,9 g, groente 69 g
zout 1,29, groente 729
Je kunt de bonbons 1dag van tevoren maken
nf
toten met stap 2. Bewaar in de koelkast.
à
Je kunt deze quiches ook maken met 75g
Je kunt dit gerecht een %dag vantevoren
minichampignons, 50 gaspergetips en
maken tot en met stap 3. Bewaar afgedekt in
&snackpaprika's.
de koelkast.
DT
il
O Duvel 6,66% 4x 33 cl 6,99
Gebruik cappuccinokopjes en draaide folie zo strak mog
24
DID
JUYBD 25