Jumbo - Folder van 06.12.2021 tot 31.12.2021 - Pagina 49




Hier is pagina 49 van 75 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 06.12.2021 tot 31.12.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

ern

a

5

At WEEKMENU |

%

/

ad

81



2

(4

+

4

RE

Kt

N

PE

B een

mT

Bloemkoolsoep met soepstengels

En

hoofdgerecht « 30 min. (+15 min.

Pr

A

oventijd) «4 pers.

ei

4

x

ad

A uien

m



4 el olijfolie

5

N



un

so

4 teentjes knoflook

Â1 bloemkool

1

ke

2 groentebouillonblokjes

1blik supercroissants (6 stuks)

7100 g groene pesto (potjeà190 9)

°

1100 grode pesto (potje 2190 g)

1 beker Blue Band 100% plantaardige

kookroom (250 mi)

& bakpapier

u

\

|

voedingswaarde p.p. 738 kcal,vet 529,

waarvan verzadigd 16 9, koolhydraten

48 g, waarvan suikers 15 9, vezels 9 9,

eiwit 15 9, zout 59, groente 1509

me

1 Verwarm de oven voor tot 200 °C. Bekleed

pesto.3 Rolelk stuk deeg vanaf de lange kant

‘een bakplaat met bakpapier. Snijd de uien in

op en halveer in de lengte. Leg de 2helftenin

halveringen. Verhit de olie in een soeppan en

een kruis over elkaar. Draai het deeg aan de

WAT

fruit de ui 3 min. Snijd de knoflook fijn, voeg toe

bovenkant en onderkant om elkaar heen. Leg

‘en bak 5 min. op laag vuur mee. Snijd intussen

destrengen deeg opde bakplaat en bak in

de bloemkoolin roosjes en voeg toe aan de pan.

12-15 min.inde oven knapperig. 4 Schenk de

ETEN WE?

Tadaa: een heel weekmenu voor

Schenk er1 L water bij. Breng tegen de kookaan

kookroom bijde soep en pureer glad met een

en verkruimeler de bouillon boven. Kook de

staafmixer. Schep derest vande pesto in

=

Kook mee met Roberta.

gemiddeld maar 2,47 euro per persoon per:

bloemkool in 15 min. gaar. 2 Rolintussen het

2 verschillende bakjes en verdun elk met een

Elkewerkdag rond

croissantdeeg uit en snijd op de rechte lijnen in

lepeltje water. Verdeel de soep over 4kommen

El

17.00 uur bij Net5

dag

Lekker makkelijk en met liefde gekookt

Scan deOR-code

door onze tv-kok Roberta.

3 stukken. Duw de diagonale lijnen met je

en sprenkel de 2 kleuren pesto over de soep.

voorde

Á Altijd Lage Prijs producten Deze producten zijn van hoge kwaliteit en altijd laag geprijsd

vingers dicht. Smeer perstuk deeg de helft in

Snijd elk broodje in 4stukken en serveer bij de

De prijzen per persoon in deze rubriek zijn circa-prijzen en afhankelijk van het moment van aankoop.

receptvideo.

met 1el groene pesto ende helft met tel rode

soep (3 per persoon).

96 DUMBD

JUMED 97