Jumbo - Folder van 06.12.2021 tot 31.12.2021 - Pagina 70
Hier is pagina 70 van 75 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 06.12.2021 tot 31.12.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
| AMUSES |
B
UE
Se
a
Ss
}
5
ne
Fe
è
u
>
5
è
u
a
Meloen met ham
Gefrituurde gevulde
Coquille met
Bloody Mary eitjes
en balsamico 2.0
baconkruim en avocado
pastasnack
borrelhapje/voorgerecht »
borrelhapje/voorgerecht »
borrelhapje/voorgerecht -
borrelhapje/voorgerecht »
25 min.» 12 stuks
JE
10 min.» ca. 24 stuks
10 min. « ca. 24 stuks
20 min. « ca. 10 stuks
16 eieren
1L zonnebloemolie
1galiameloen
1 doosje coquilles zonder
1elketchup
1pakje parmaham (100 g)
1schaal girasoli burrata
schelp (210 g, diepvries)
paar druppels
1el crema di balsamico
worcestershiresaus
d #7
gele cherrytomaten (250 g)
2 el olijfolie
(flesje 250 mi)
2el mayonaise met
% pakje bacon (vleeswaren,
1el mierikswortel (potje
& meloenbolletjestang
geroosterde knoflook
à1159)
à1409)
=
(kleine tang)
(potje à 180 mi)
1avocado
%elwodka
% limoen
a
2takjes oregano (bakje
11 mayonaise
14
1Snijd de boven en
3159)
10 sea salt crackers
1el paprikapoeder pikant
Fr
3
onderkant van de meloen
ee
&keukenpapier
(Wasa, zakje à 180 9)
2takjes selderij (bakje
a
4
en snijd hem vervolgens
& keukenpapier
à40 9)
Es
il
1 Verhit de olie in een ruime
in plakken van ca. 3 cm
dik. Verwijder de schil en
pan tot 180 °C. De olie heeft
1Laat de coquilles
1 Kook de eieren in 8 min. hard,
EN
®
pitjes. Snijd het vruchtvlees
de juistetemperatuur als een
ontdooien. Dep ze droog met
spoel af onder koud stromend
P
in blokjes van ca. 3 bij 3
stukje brood meteen begint
keukenpapier. 2 Verhit Tel
water en pel ze. Halveer de
+
»
eieren en haal er de dooiers
az
yo
bij 3 cm. 2 Maak met een
te bruisen als je het in de olie
olie in een koekenpan. Bak de
meloenbolletjestang holletjes
doet. 2 Frituur de pasta in ca.
plakjes bacon in ca. 2 min. per
uit. 2 Meng de dooiers met de
NET
kant krokant. Laat uitlekken
Ai -
in de blokjes meloen. Halveer
2min. gaar en krokant. 3 Laat
ketchup, worcestershiresaus,
=;
de plakjes ham in de lengte.
uitlekken op keukenpapier.
en afkoelen op keukenpapier
mierikswortel, wodka en
en verkruimel. 3 Doe het
ed
Rolop tot roosjes. 3 Verdeel
Serveer met een beetje mayo
mayonaise. 3 Bestrooi de
de roosjes over de helft van
op de pasta en een blaadje
vruchtvlees van de avocado
eierhelften royaal met
de blokjes meloen. Doe
oregano.
in een hoge beker. Pers er de
paprikapoeder en vul de holtes
ess
in de andere helft van de
Ylimoen boven uit en pureer
met de mierikswortelcrème.
mars
meloenblokjes een paar
voedingswaarde per stuk
met een staafmixer. Breng op
Garneer met blaadjes selderij.
1
irn
druppels crema di balsamico
52 kcal, vet 49, waarvan
smaak. 4 Verhit derest vande
wer
CET
ne
(OT
TE
in de holletjes.
verzadigd 19, koolhydraten
olie in de koekenpan. Bakde
voedingswaarde per stuk
pmm
=
[Où
39, waarvan suikers Og,
coquilles ca. 2 min per kant.
49 kcal, vet 39, waarvan
Oven &Airf
Mn
ENT 171
ee PTS
irfryer
Verdeel de avocadocrème
mL
LI
16
M
Eu
L
ol
voedingswaarde per stuk
vezels Og, eiwit 19, zout 0,29
verzadigd 19, koolhydraten 19,
17 kcal,vet 19, waarvan
over de crackers en leg er een
waarvan suikers 1 9, vezels O 9,
a
ri
GH
Ti
verzadigd 0 g, koolhydraten
Tip: je kunt voor dit recept elke
coquille op. Bestrooi met het
eiwit 49, zout 0,29
19, waarvan suikers 1 g, vezels
soort gevulde pasta gebruiken
baconkruim. Serveer direct.
el
rf
0 g, eiwit 19, zout 0,29
en elke soort mayonaise met een
Tip: je kunt de eieren 2dagen
Pr,
EN
smaakje, bijvoorbeeld sriracha
voedingswaarde per stuk
vantevoren koken en de
err
Tip:vervang voor een vegan
of truffel. Je kunt de mayonaise
91 kcal, vet 5 9, waarvan
mierikswortelcrème 1dagvan
versie de parmaham door
ook als dip bij de pasta serveren.
verzadigd 19, koolhydraten
tevoren maken.
il
”
£
ee
er
1pakje plant-based deli slices
5 g, waarvan suikers1g,
ET
Te
ham flavoured (90 9).
vezels 1g, eiwit 69, zout 0,49
Á Altijd Lage Prijs producten Deze producten zijn van hoge kwaliteit en altijd laag geprijsd.
Ontdek. al onze heerlijke Oven & Airfryer borrelsnacks! Mmm... van Mora
138 JUMBD