Jumbo - Folder van 06.12.2021 tot 31.12.2021 - Pagina 70




Hier is pagina 70 van 75 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 06.12.2021 tot 31.12.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

| AMUSES |

B

UE

Se

a

Ss

}

5

ne

Fe

è

u

>

5

è

u

a

Meloen met ham

Gefrituurde gevulde

Coquille met

Bloody Mary eitjes

en balsamico 2.0

baconkruim en avocado

pastasnack

borrelhapje/voorgerecht »

borrelhapje/voorgerecht »

borrelhapje/voorgerecht -

borrelhapje/voorgerecht »

25 min.» 12 stuks

JE

10 min.» ca. 24 stuks

10 min. « ca. 24 stuks

20 min. « ca. 10 stuks

16 eieren

1L zonnebloemolie

1galiameloen

1 doosje coquilles zonder

1elketchup

1pakje parmaham (100 g)

1schaal girasoli burrata

schelp (210 g, diepvries)

paar druppels

1el crema di balsamico

worcestershiresaus

d #7

gele cherrytomaten (250 g)

2 el olijfolie

(flesje 250 mi)

2el mayonaise met

% pakje bacon (vleeswaren,

1el mierikswortel (potje

& meloenbolletjestang

geroosterde knoflook

à1159)

à1409)

=

(kleine tang)

(potje à 180 mi)

1avocado

%elwodka

% limoen

a

2takjes oregano (bakje

11 mayonaise

14

1Snijd de boven en

3159)

10 sea salt crackers

1el paprikapoeder pikant

Fr

3

onderkant van de meloen

ee

&keukenpapier

(Wasa, zakje à 180 9)

2takjes selderij (bakje

a

4

en snijd hem vervolgens

& keukenpapier

à40 9)

Es

il

1 Verhit de olie in een ruime

in plakken van ca. 3 cm

dik. Verwijder de schil en

pan tot 180 °C. De olie heeft

1Laat de coquilles

1 Kook de eieren in 8 min. hard,

EN

®

pitjes. Snijd het vruchtvlees

de juistetemperatuur als een

ontdooien. Dep ze droog met

spoel af onder koud stromend

P

in blokjes van ca. 3 bij 3

stukje brood meteen begint

keukenpapier. 2 Verhit Tel

water en pel ze. Halveer de

+

»

eieren en haal er de dooiers

az

yo

bij 3 cm. 2 Maak met een

te bruisen als je het in de olie

olie in een koekenpan. Bak de

meloenbolletjestang holletjes

doet. 2 Frituur de pasta in ca.

plakjes bacon in ca. 2 min. per

uit. 2 Meng de dooiers met de

NET

kant krokant. Laat uitlekken

Ai -

in de blokjes meloen. Halveer

2min. gaar en krokant. 3 Laat

ketchup, worcestershiresaus,

=;

de plakjes ham in de lengte.

uitlekken op keukenpapier.

en afkoelen op keukenpapier

mierikswortel, wodka en

en verkruimel. 3 Doe het

ed

Rolop tot roosjes. 3 Verdeel

Serveer met een beetje mayo

mayonaise. 3 Bestrooi de

de roosjes over de helft van

op de pasta en een blaadje

vruchtvlees van de avocado

eierhelften royaal met

de blokjes meloen. Doe

oregano.

in een hoge beker. Pers er de

paprikapoeder en vul de holtes

ess

in de andere helft van de

Ylimoen boven uit en pureer

met de mierikswortelcrème.

mars

meloenblokjes een paar

voedingswaarde per stuk

met een staafmixer. Breng op

Garneer met blaadjes selderij.

1

irn

druppels crema di balsamico

52 kcal, vet 49, waarvan

smaak. 4 Verhit derest vande

wer

CET

ne

(OT

TE

in de holletjes.

verzadigd 19, koolhydraten

olie in de koekenpan. Bakde

voedingswaarde per stuk

pmm

=

[Où

39, waarvan suikers Og,

coquilles ca. 2 min per kant.

49 kcal, vet 39, waarvan

Oven &Airf

Mn

ENT 171

ee PTS

irfryer

Verdeel de avocadocrème

mL

LI

16

M

Eu

L

ol

voedingswaarde per stuk

vezels Og, eiwit 19, zout 0,29

verzadigd 19, koolhydraten 19,

17 kcal,vet 19, waarvan

over de crackers en leg er een

waarvan suikers 1 9, vezels O 9,

a

ri

GH

Ti

verzadigd 0 g, koolhydraten

Tip: je kunt voor dit recept elke

coquille op. Bestrooi met het

eiwit 49, zout 0,29

19, waarvan suikers 1 g, vezels

soort gevulde pasta gebruiken

baconkruim. Serveer direct.

el

rf

0 g, eiwit 19, zout 0,29

en elke soort mayonaise met een

Tip: je kunt de eieren 2dagen

Pr,

EN

smaakje, bijvoorbeeld sriracha

voedingswaarde per stuk

vantevoren koken en de

err

Tip:vervang voor een vegan

of truffel. Je kunt de mayonaise

91 kcal, vet 5 9, waarvan

mierikswortelcrème 1dagvan

versie de parmaham door

ook als dip bij de pasta serveren.

verzadigd 19, koolhydraten

tevoren maken.

il



£

ee

er

1pakje plant-based deli slices

5 g, waarvan suikers1g,

ET

Te

ham flavoured (90 9).

vezels 1g, eiwit 69, zout 0,49

Á Altijd Lage Prijs producten Deze producten zijn van hoge kwaliteit en altijd laag geprijsd.

Ontdek. al onze heerlijke Oven & Airfryer borrelsnacks! Mmm... van Mora

138 JUMBD