Jumbo - Folder van 06.12.2021 tot 31.12.2021 - Pagina 16

Hier is pagina 16 van 75 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 06.12.2021 tot 31.12.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
4
IHOOFD |
en
Mi
f
Gebakken briemet wortelsalade
De
2
hoofdgerecht « 25 min. (+1uur wachten)
“Apers.
dr
2rode uien
rd
pen
100 ml rodewijnazijn
et
1elsuiker
L
v
300 gwinterpeen
a
1bakje platte peterselie (15 9)
+
Bar
50 g gedroogde cranberry's
Visrolletjes met garnalen
(zakje à 2009)
en zeekraal
Zalmfilet met sojabonensalsa
lei
hoofdgerecht - 25 min. 4 pers.
hoofdgerecht « 20 min. 4 pers.
4 el panko (Japans broodkruim,
pak à180 9)
1prei
1rode peper
2stukken Jumbo brie gevuld met
E72 schalen kabeljauwhaas (à ca. 250 g)
1limoen
cranberry (à120 9)
=
1bakje Hollandse garnalen (ca. 200 9)
1bakje sojaboontjes (175 g, koeling)
Ael zonnebloemolie
50 groomboter
2el sweet chilisaus
1buisje saffraan (0,05 9)
E31 2 schalen zalmfilet met huid
1 Snijd de uien in flinterdunne ringen en
1bakje zeekraal (80 9)
( ca. 250 9)
doe ze in een kom. Breng 1 L water aan de
Tavocado
kook en schenk bij de ui. Laat 2 min. staan
1Snijd tem van de onderkant van de prei.
2tlnigellazaadjes
en giet de uienringen af in een zeef. Doe
Snij
daarna een stuk van ca. 25 cm vanaf
zein een bakje of potje waar ze precies
de witte onderkant af. Snijd overde lengte
1 Halveer de peper in de lengte en
in passen en voeg de azijn en suiker toe.
F:
1cm in en haal 4'bladeren’ los. Spoel af en
verwijder de zaadlijsten. Snijd de helften
Sluit af en laat minimaal 1 uur staan. 2 Snijd
blancheer 1 min. in kokend water. Spoel
in flinterdunne reepjes en doe in een
met een dunschiller dunnelinten van de
af onder koud water. 2 Snijd de stukken
kom. Boen de limoen schoon en rasp de
winterpeen en doe in een schaal. Hak de
kabeljauw in de lengte bijna doormidden
groene schil boven de kom met peper
peterselie fijn en meng samen met de
en klap ze open. Drukeen beetje platter.
en pers er de limoen boven uit. Voeg de
cranberry's door de wortellinten. Meng de
3 Verdeel de helft van de gamalen over
sojaboontjes en sweet chilisaus toe en
ingemaakte uienringen met vocht door de
de 4 stukken vis en rol ze strak op in een
meng door elkaar. 2 Verhit een ruime
wortelsalade. 3 Klop het ei los in een diep
preiblad. Snijd elk rolletje in 2 of 3 stukken.
koekenpan op middelhoog vuur en bak
bord. Doe de panko in een ander bord.
4 Smelt de helft vande boter in een
de zalmfilets 6 min. op de huid. Keer
Halveer de stukken brie in de lengte. Haal
koekenpan en bak de visrolletjes ca.
de zalm en bak nog 2 min. 3 Halveer
de stukken eerst door het ei en vervolgens
1,5 min. perkant. Zet het vuur laag, voeg de
intussen de avocado in de lengte en
door de panko zodat ze rondom bedekt
rest van de boter, de rest van de garnalen
verwijder de pit. Schep het vruchtvlees
zijn. 4 Verhit in een koekenpan de olie
=
en de saffraan toe. Warm in ca. 2 min. door.
uit de schil en snijd in blokjes. Meng de
en bak de stukken brie 6-8 min. rondom.
5 Blancheer intussen de zeekraal
avocado door het edamamemengsel.
Serveer de brie met de wortelsalade.
PE
1min. Serveer de rolletjes met de sausen
4 Verdeel de zalmfilets over 4 borden
zeekraal. Lekker met aardappelpuree.
schep er de sojabonensalsa op, strooi er
voedingswaarde p.p. 454 kcal, vet 28 9,
de nigellazaadjes over en serveer.
waarvan verzadigd 14 g, koolhydraten 34 9,
voedingswaarde p.p. 238 kcal, vet 12 9,
waarvan suikers 19 g, vezels 5 g, eiwit 149,
waarvan verzadigd 79, koolhydraten 1g,
voedingswaarde p.p. 437 kcal, vet 319,
zout 0,9 g, groente 125 9
waarvan suikers 19, vezels 1g, eiwit 319,
waarvan verzadigd 5 9, koolhydraten 8 g,
zout 2,3 9, groente 45 g
waarvan suikers 5 g, vezels 3 g, eiwit
Je kunt de salade 2dagen van tevoren maken
30 9, zout 0,4 9, groente 449
ende brie 2 uur van tevoren paneren.
Je kunt dit gerecht 1dag vantevoren
voorbereiden toten met stap 3. Verpak de
Je kunt de sojabonensalsa 1dag vantevoren
coms
rolletjes in vershoudfolie en bewaar inde
maken tot en met stap 1.
koelkast.
@ Montaignan chardonnay
750 ml5,99
hie
1
30
DID
2150
31