Jumbo - Folder van 06.12.2021 tot 31.12.2021 - Pagina 16




Hier is pagina 16 van 75 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 06.12.2021 tot 31.12.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

4

IHOOFD |

en

Mi

f

Gebakken briemet wortelsalade

De

2

hoofdgerecht « 25 min. (+1uur wachten)

“Apers.

dr

2rode uien

rd

pen

100 ml rodewijnazijn

et

1elsuiker

L

v

300 gwinterpeen

a

1bakje platte peterselie (15 9)

+

Bar

50 g gedroogde cranberry's

Visrolletjes met garnalen

(zakje à 2009)

en zeekraal

Zalmfilet met sojabonensalsa

lei

hoofdgerecht - 25 min. 4 pers.

hoofdgerecht « 20 min. 4 pers.

4 el panko (Japans broodkruim,

pak à180 9)

1prei

1rode peper

2stukken Jumbo brie gevuld met

E72 schalen kabeljauwhaas (à ca. 250 g)

1limoen

cranberry (à120 9)

=

1bakje Hollandse garnalen (ca. 200 9)

1bakje sojaboontjes (175 g, koeling)

Ael zonnebloemolie

50 groomboter

2el sweet chilisaus

1buisje saffraan (0,05 9)

E31 2 schalen zalmfilet met huid

1 Snijd de uien in flinterdunne ringen en

1bakje zeekraal (80 9)

( ca. 250 9)

doe ze in een kom. Breng 1 L water aan de

Tavocado

kook en schenk bij de ui. Laat 2 min. staan

1Snijd tem van de onderkant van de prei.

2tlnigellazaadjes

en giet de uienringen af in een zeef. Doe

Snij

daarna een stuk van ca. 25 cm vanaf

zein een bakje of potje waar ze precies

de witte onderkant af. Snijd overde lengte

1 Halveer de peper in de lengte en

in passen en voeg de azijn en suiker toe.

F:

1cm in en haal 4'bladeren’ los. Spoel af en

verwijder de zaadlijsten. Snijd de helften

Sluit af en laat minimaal 1 uur staan. 2 Snijd

blancheer 1 min. in kokend water. Spoel

in flinterdunne reepjes en doe in een

met een dunschiller dunnelinten van de

af onder koud water. 2 Snijd de stukken

kom. Boen de limoen schoon en rasp de

winterpeen en doe in een schaal. Hak de

kabeljauw in de lengte bijna doormidden

groene schil boven de kom met peper

peterselie fijn en meng samen met de

en klap ze open. Drukeen beetje platter.

en pers er de limoen boven uit. Voeg de

cranberry's door de wortellinten. Meng de

3 Verdeel de helft van de gamalen over

sojaboontjes en sweet chilisaus toe en

ingemaakte uienringen met vocht door de

de 4 stukken vis en rol ze strak op in een

meng door elkaar. 2 Verhit een ruime

wortelsalade. 3 Klop het ei los in een diep

preiblad. Snijd elk rolletje in 2 of 3 stukken.

koekenpan op middelhoog vuur en bak

bord. Doe de panko in een ander bord.

4 Smelt de helft vande boter in een

de zalmfilets 6 min. op de huid. Keer

Halveer de stukken brie in de lengte. Haal

koekenpan en bak de visrolletjes ca.

de zalm en bak nog 2 min. 3 Halveer

de stukken eerst door het ei en vervolgens

1,5 min. perkant. Zet het vuur laag, voeg de

intussen de avocado in de lengte en

door de panko zodat ze rondom bedekt

rest van de boter, de rest van de garnalen

verwijder de pit. Schep het vruchtvlees

zijn. 4 Verhit in een koekenpan de olie

=

en de saffraan toe. Warm in ca. 2 min. door.

uit de schil en snijd in blokjes. Meng de

en bak de stukken brie 6-8 min. rondom.

5 Blancheer intussen de zeekraal

avocado door het edamamemengsel.

Serveer de brie met de wortelsalade.

PE

1min. Serveer de rolletjes met de sausen

4 Verdeel de zalmfilets over 4 borden

zeekraal. Lekker met aardappelpuree.

schep er de sojabonensalsa op, strooi er

voedingswaarde p.p. 454 kcal, vet 28 9,

de nigellazaadjes over en serveer.

waarvan verzadigd 14 g, koolhydraten 34 9,

voedingswaarde p.p. 238 kcal, vet 12 9,

waarvan suikers 19 g, vezels 5 g, eiwit 149,

waarvan verzadigd 79, koolhydraten 1g,

voedingswaarde p.p. 437 kcal, vet 319,

zout 0,9 g, groente 125 9

waarvan suikers 19, vezels 1g, eiwit 319,

waarvan verzadigd 5 9, koolhydraten 8 g,

zout 2,3 9, groente 45 g

waarvan suikers 5 g, vezels 3 g, eiwit

Je kunt de salade 2dagen van tevoren maken

30 9, zout 0,4 9, groente 449

ende brie 2 uur van tevoren paneren.

Je kunt dit gerecht 1dag vantevoren

voorbereiden toten met stap 3. Verpak de

Je kunt de sojabonensalsa 1dag vantevoren

coms

rolletjes in vershoudfolie en bewaar inde

maken tot en met stap 1.

koelkast.

@ Montaignan chardonnay

750 ml5,99

hie

1

30

DID

2150

31