Jumbo - Folder van 06.12.2021 tot 31.12.2021 - Pagina 73


Hier is pagina 73 van 75 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 06.12.2021 tot 31.12.2021.



Jumbo Folder 06.12.2021

Hier is pagina 73 van 75 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 06.12.2021 tot 31.12.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Jumbo - Folder van 06.12.2021 tot 31.12.2021 - Pagina 73

| RECEPTENINDEX | | Æ X 0; RR seen vieesjis Ditgerecht bevat geen vlees, vis of = 2 fs gevogelte, maar kan een beperkte = à SS, er hoeveelheid dierlijkstremsel, dierlijke EZ IE fig! DS Da. 0 gelatine en/of dierlijk vet, zuivel of ei | bevatten. St = me ë vegetarisch Dit gerecht bevat geen vlees, vis, gevogelte 20 se LA Sn da LA ‘en geen dierlijke bijproducten zoals dierlijk stremsel, dierlijke gelatine en/of dierlijk vet. 25 Het gerecht kanwel zuivel, eienhoning ce \ 1 bevatten. À ar A N re Rn Dveganistisch ir E- vi Er Dit gerecht bevat geen dierlijke producten # | 3 ‘en E-nummers met een dierlijke oorsprong: Le: Dusgeen vlees, vis, gevogelte, eieren en/ 9 > of zuivel-producten. Ook bevat het geen > a 14 honing, dierlijkstremsel, dierlijke gelatine LE} LE 101 Ki) en/of dierlijk vet ag: De ME 7 à © crutenvri U Ditgerechtis vrij van gluten. Bd LT @ Lactosevri Cd = EC VAN FR Ditgerechtis vri vanlactose. xs ee 2 32 Er pre À Ne N „a 5 Gluten-/Lactosevrije receptuur > u De markering gluten-/lactosevrijis in Ce CE uitsluitend van toepassing op recepten die van nature gluten-of lactosevrij zijn EE] 99 # u IN 97 30 2 34 37 37 en/of bij gebruik van specifieke gluten-of lactosevrije producten van het Jumbo Re = 1.4 Huismerk of een anderspecifiekmerk. De e, \ recepten met deze markering zijn uitsluitend. £ Te glutenvrij wanneer de receptuursecuur a 134 gevolgd wordt en de hieringenoemde € 2 ne producten worden gebruikt. Wordt hiervoor N En ‘eenander product gebruikt dan inde E © Pr receptuur weergegeven, dan kunnen wij LH ut kj Zu 4 ed niet garanderen dat het recept past binnen eengluten-/lactosevrij dieet. Het kan zijn D. 38 » 80 EL En 82 “+ dat deze producten worden geproduceerd in een omgeving waar gluten en/of lactose worden verwerkt, waardoor ze mogelijk sporen van gluten/lactose bevatten. Omdat ED TEEN 138 @ Bicody Maryeities 99 Pasta met kipragout Veganistisch hoofdgerecht hetkan voorkomen dat de samenstelling van een product wijzigt, adviseren we 20 Hollandse garnalentompouce 100 _ Quiche met appel en spek 34 OB Knolselderij met 61 @) Pavlova met rood fruit 20 Faketartare van tomaat 77 Rendiertaart om altijd de allergie-informatie op de notenkruim en peterselie verpakking te lezenen bij eventuele twijfel 21 Sushikrans met gerookte zalm 30 Visrolletjes met garnalen en kappertjessaus #9 Kerstkrans met vijgen contact op te nemen met de producent. De 24 zeekraal 97 contactgegevens staan op de verpakking. 8 Tartelettes met minigroente Bloemkoolsoep met 80 Mango-tiramisu 24 Carpaccio halfom 30 @) Zalmfilet met sojabonensalsa soepstengels 81 Stapeltaart van kerstkransjes Voedingswaarden 24 @®) Vitello tonnato bonbon 101 Aardappelkoekjes met gerookte 3 @) Geroosterde spruiten met met aardbeien Voedingswaarden worden berekend met 26 zalm 82 de huismerkproducten van Jumbo, tenzij er Bouillon met gevulde pasta geitenkaas @!Jscakemet specifiek een merknaam wordt genoemd. 61 Pasteitje met kipragout 30 @) Gebakken brie AZ @ B Rodekool-wortelsalade erunchy choco- Huzarensalade Smaakmakers 89 met wortelsalade DE met abrikoos en amandel karamellaagjes mss He Voedingswaarden worden berekend op 138 Meloen met ham en 28 @ Pork Wellington Es AZ OD zwarterijstsalade met 83 Cassata-bombe de basis vande voor het recept gebruikte balsamico 2.0 34 Bavette-rollade pompoen en granaatappel 91 @ Mousse van ingrediënten. Daar waar we in receptuur 138 35 HET VOLGENDE me LS 38 E “breng op smaak’ vermelden, kun je zelf naar ® gefrituurde gevulde Eendenborst met mandarijnsaus Scande @ Perenmoes met mascarpone en Scan de eigen inzichteensmaakmakernaarkeuze pastasnack 61 Ossenhaas stroganoff MAGAZINE LIGT QR-codevoor kardemom en steranijs ricotta met QR-code toevoegen. Dat kan zout zijn, maar ook 138 98 VANAF 1 JANUARI hoofdgerecht: 38 basilicum vooreen kruidenof specerijen, waaronder peper. Coquille met baconkruim Gevulde varkenshaas met Aardappeltian en avocado bramensaus IN DE WINKEL inspiratie. 38 8 Roodlofsalade dessertlijst. 144 DUMEBO DUMBO 145

Jumbo - Folder van 06.12.2021 tot 31.12.2021 - Pagina 73