Jumbo - Folder van 06.12.2021 tot 31.12.2021 - Pagina 73




Hier is pagina 73 van 75 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 06.12.2021 tot 31.12.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

| RECEPTENINDEX |

|

Æ

X

0;

RR

seen vieesjis

Ditgerecht bevat geen vlees, vis of

=

2

fs

gevogelte, maar kan een beperkte

=

à

SS,

er

hoeveelheid dierlijkstremsel, dierlijke

EZ

IE

fig!

DS

Da. 0

gelatine en/of dierlijk vet, zuivel of ei

|

bevatten.

St

=

me

ë

vegetarisch

Dit gerecht bevat geen vlees, vis, gevogelte

20

se

LA

Sn

da

LA

‘en geen dierlijke bijproducten zoals dierlijk

stremsel, dierlijke gelatine en/of dierlijk vet.

25

Het gerecht kanwel zuivel, eienhoning

ce

\

1

bevatten.

À

ar

A

N

re

Rn

Dveganistisch

ir

E-

vi

Er

Dit gerecht bevat geen dierlijke producten

#

|

3

‘en E-nummers met een dierlijke oorsprong:

Le:

Dusgeen vlees, vis, gevogelte, eieren en/

9

>

of zuivel-producten. Ook bevat het geen

>

a

14

honing, dierlijkstremsel, dierlijke gelatine

LE}

LE

101

Ki)

en/of dierlijk vet

ag:

De

ME

7

à

© crutenvri

U

Ditgerechtis vrij van gluten.

Bd

LT

@ Lactosevri

Cd

=

EC

VAN

FR

Ditgerechtis vri vanlactose.

xs

ee

2

32

Er

pre

À

Ne

N

„a

5

Gluten-/Lactosevrije receptuur

>

u

De markering gluten-/lactosevrijis

in

Ce

CE

uitsluitend van toepassing op recepten

die van nature gluten-of lactosevrij zijn

EE]

99

#

u

IN

97

30

2

34

37

37

en/of bij gebruik van specifieke gluten-of

lactosevrije producten van het Jumbo

Re

=

1.4

Huismerk of een anderspecifiekmerk. De

e, \

recepten met deze markering zijn uitsluitend.

£

Te

glutenvrij wanneer de receptuursecuur

a

134

gevolgd wordt en de hieringenoemde



2

ne

producten worden gebruikt. Wordt hiervoor

N

En

‘eenander product gebruikt dan inde

E ©

Pr

receptuur weergegeven, dan kunnen wij

LH

ut

kj

Zu 4

ed

niet garanderen dat het recept past binnen

eengluten-/lactosevrij dieet. Het kan zijn

D.

38

»

80

EL

En

82

“+

dat deze producten worden geproduceerd

in een omgeving waar gluten en/of lactose

worden verwerkt, waardoor ze mogelijk

sporen van gluten/lactose bevatten. Omdat

ED

TEEN

138

@ Bicody Maryeities

99

Pasta met kipragout

Veganistisch hoofdgerecht

hetkan voorkomen dat de samenstelling

van een product wijzigt, adviseren we

20

Hollandse garnalentompouce

100 _ Quiche met appel en spek

34

OB Knolselderij met

61

@) Pavlova met rood fruit

20

Faketartare van tomaat

77

Rendiertaart

om altijd de allergie-informatie op de

notenkruim en peterselie

verpakking te lezenen bij eventuele twijfel

21

Sushikrans met gerookte zalm 30

Visrolletjes met garnalen en

kappertjessaus

#9

Kerstkrans met vijgen

contact op te nemen met de producent. De

24

zeekraal

97

contactgegevens staan op de verpakking.

8

Tartelettes met minigroente

Bloemkoolsoep met

80

Mango-tiramisu

24

Carpaccio halfom

30

@) Zalmfilet met sojabonensalsa

soepstengels

81

Stapeltaart van kerstkransjes

Voedingswaarden

24

@®) Vitello tonnato bonbon

101

Aardappelkoekjes met gerookte

3

@) Geroosterde spruiten met

met aardbeien

Voedingswaarden worden berekend met

26

zalm

82

de huismerkproducten van Jumbo, tenzij er

Bouillon met gevulde pasta

geitenkaas

@!Jscakemet

specifiek een merknaam wordt genoemd.

61

Pasteitje met kipragout

30

@) Gebakken brie

AZ

@ B Rodekool-wortelsalade

erunchy choco-

Huzarensalade

Smaakmakers

89

met wortelsalade

DE

met abrikoos en amandel

karamellaagjes

mss

He

Voedingswaarden worden berekend op

138

Meloen met ham en

28

@ Pork Wellington

Es

AZ

OD zwarterijstsalade met

83

Cassata-bombe

de

basis vande voor het recept gebruikte

balsamico 2.0

34

Bavette-rollade

pompoen en granaatappel

91

@ Mousse van

ingrediënten. Daar waar we in receptuur

138

35

HET VOLGENDE

me

LS

38

E

“breng op smaak’ vermelden, kun je zelf naar

® gefrituurde gevulde

Eendenborst met mandarijnsaus

Scande

@ Perenmoes met

mascarpone en

Scan de

eigen inzichteensmaakmakernaarkeuze

pastasnack

61

Ossenhaas stroganoff

MAGAZINE LIGT

QR-codevoor

kardemom en steranijs

ricotta met

QR-code

toevoegen. Dat kan zout zijn, maar ook

138

98

VANAF 1 JANUARI

hoofdgerecht:

38

basilicum

vooreen

kruidenof specerijen, waaronder peper.

Coquille met baconkruim

Gevulde varkenshaas met

Aardappeltian

en avocado

bramensaus

IN DE WINKEL

inspiratie.

38

8

Roodlofsalade

dessertlijst.

144 DUMEBO

DUMBO 145