Jumbo - Folder van 06.12.2021 tot 31.12.2021 - Pagina 15




Hier is pagina 15 van 75 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 06.12.2021 tot 31.12.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

| HOOPD |

Pork Wellington

nl

hoofdgerecht « 25 min.

5

(+1uur wachten +30 min. oventijd) « 4 pers.

CT



2 el olijfolie

1schaal paddenstoelengehakt van

5

dd

5

kastanjechampignons (260 g)

1teentje knoflook

ef

1schaalvarkenshaas 2 stuks (ca. 560)

E 1 pakje parmaham (70 9)

"

LT

1rol vers bladerdeeg (270 g, koeling)



lei

je

4 *

& vershoudfolie

7

2

bakpapier

44

5

bakkwastje

1 Verhit ineen koekenpan 1 el olie en bak ophoog vuur

Pe

r

het champignongehakt 6 min. Snijd intussen de knoflook

fijn, voeg na 5 min.toe en bak nog 1 min. mee. Doe de

gebakken champignons in een hoge maatbeker en pureer

met een staafmixer. Breng op smaak en laat helemaal

F.

me

afkoelen. 2 Verhit de rest van de olie ineen koekenpan en

bak de varkenshazen in 3 min. rondom aan. Neem uit de

ya

Pl

=

se

=,

panen laat afkoelen. 3 Leg 3 lagen vershoudfolie van ca.

J

30 cm lang op elkaar. Leg de plakjes ham dakpansgewijs

zakmgilet mer sosnsomnsaLsa

op de folie. Verdeel de champignonpuree er in een



ne

=

pen

=

à

ES

gelijkmatige laag over en leg er de varkenshazen op, met

bd:

N

de dunne punten naast elkaar. Rol met behulp vande

k

folie strak op en laat in minimaal 1 uur in de koelkast koud

zij

worden. 4 Verwarm de oven voor tot 200 °C. Bekleed

3

een bakplaat met bakpapier. Haal de varkenshaasrol

4

uitde folie en verpak derol in bladerdeeg. Zorg dat hef

e

=

deeg op zo min mogelijk plekken overlapt, maar de rol

wel helemaal omsluit. Leg de rol met de naad naar

%

onderen op de bakplaat. Snijd het overtollige

A

deegweg steeker sterren uit en plak die

=

ra

1:

op de Wellington. Splits het ei en bestrijk

>.

Dj

de Wellington met eidooier.

de

idden

Kar

pork Wellington 30 min. in he

|

van de oven. Snijd aan tafel in

kken.

un

Er

voedingswaarde p.p. 515 kcal, vet 279,

\

hs

waarvan verzadigd 129, koolhydraten 25 9,

pa

il

waarvan suikers 2 g, vezels 29, eiwit 42 9,

zout 1,59, groente 659

E

A

Je kunt de pork Wellington 2dagen van

tevoren maken tot en met stap 3.

ds

+

m

ge

erig als je de champignonpuree helemaal laat afkoelen.

© Het bladerdeeg we

28

29