Jumbo - Folder van 06.12.2021 tot 31.12.2021 - Pagina 15
Hier is pagina 15 van 75 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 06.12.2021 tot 31.12.2021.

Hier is pagina 15 van 75 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 06.12.2021 tot 31.12.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Jumbo - Folder van 06.12.2021 tot 31.12.2021 - Pagina 15
| HOOPD | Pork Wellington nl hoofdgerecht « 25 min. 5 (+1uur wachten +30 min. oventijd) « 4 pers. CT € 2 el olijfolie 1schaal paddenstoelengehakt van 5 dd 5 kastanjechampignons (260 g) 1teentje knoflook ef 1schaalvarkenshaas 2 stuks (ca. 560) E 1 pakje parmaham (70 9) " LT 1rol vers bladerdeeg (270 g, koeling) ” lei je 4 * & vershoudfolie 7 2 bakpapier 44 5 bakkwastje 1 Verhit ineen koekenpan 1 el olie en bak ophoog vuur Pe r het champignongehakt 6 min. Snijd intussen de knoflook fijn, voeg na 5 min.toe en bak nog 1 min. mee. Doe de gebakken champignons in een hoge maatbeker en pureer met een staafmixer. Breng op smaak en laat helemaal F. me afkoelen. 2 Verhit de rest van de olie ineen koekenpan en bak de varkenshazen in 3 min. rondom aan. Neem uit de ya Pl = se =, panen laat afkoelen. 3 Leg 3 lagen vershoudfolie van ca. J 30 cm lang op elkaar. Leg de plakjes ham dakpansgewijs zakmgilet mer sosnsomnsaLsa op de folie. Verdeel de champignonpuree er in een — ne = pen = à ES gelijkmatige laag over en leg er de varkenshazen op, met bd: N de dunne punten naast elkaar. Rol met behulp vande k folie strak op en laat in minimaal 1 uur in de koelkast koud zij worden. 4 Verwarm de oven voor tot 200 °C. Bekleed 3 een bakplaat met bakpapier. Haal de varkenshaasrol 4 uitde folie en verpak derol in bladerdeeg. Zorg dat hef e = deeg op zo min mogelijk plekken overlapt, maar de rol wel helemaal omsluit. Leg de rol met de naad naar % onderen op de bakplaat. Snijd het overtollige A deegweg steeker sterren uit en plak die = ra 1: op de Wellington. Splits het ei en bestrijk >. Dj de Wellington met eidooier. de idden Kar pork Wellington 30 min. in he | van de oven. Snijd aan tafel in kken. un Er voedingswaarde p.p. 515 kcal, vet 279, \ hs waarvan verzadigd 129, koolhydraten 25 9, pa il waarvan suikers 2 g, vezels 29, eiwit 42 9, zout 1,59, groente 659 E A Je kunt de pork Wellington 2dagen van tevoren maken tot en met stap 3. ds + m ge erig als je de champignonpuree helemaal laat afkoelen. © Het bladerdeeg we 28 29
Jumbo - Folder van 06.12.2021 tot 31.12.2021 - Pagina 15