Jumbo - Folder van 06.12.2021 tot 31.12.2021 - Pagina 15
Hier is pagina 15 van 75 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 06.12.2021 tot 31.12.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
| HOOPD |
Pork Wellington
nl
hoofdgerecht « 25 min.
5
(+1uur wachten +30 min. oventijd) « 4 pers.
CT
€
2 el olijfolie
1schaal paddenstoelengehakt van
5
dd
5
kastanjechampignons (260 g)
1teentje knoflook
ef
1schaalvarkenshaas 2 stuks (ca. 560)
E 1 pakje parmaham (70 9)
"
LT
1rol vers bladerdeeg (270 g, koeling)
”
lei
je
4 *
& vershoudfolie
7
2
bakpapier
44
5
bakkwastje
1 Verhit ineen koekenpan 1 el olie en bak ophoog vuur
Pe
r
het champignongehakt 6 min. Snijd intussen de knoflook
fijn, voeg na 5 min.toe en bak nog 1 min. mee. Doe de
gebakken champignons in een hoge maatbeker en pureer
met een staafmixer. Breng op smaak en laat helemaal
F.
me
afkoelen. 2 Verhit de rest van de olie ineen koekenpan en
bak de varkenshazen in 3 min. rondom aan. Neem uit de
ya
Pl
=
se
=,
panen laat afkoelen. 3 Leg 3 lagen vershoudfolie van ca.
J
30 cm lang op elkaar. Leg de plakjes ham dakpansgewijs
zakmgilet mer sosnsomnsaLsa
op de folie. Verdeel de champignonpuree er in een
—
ne
=
pen
=
à
ES
gelijkmatige laag over en leg er de varkenshazen op, met
bd:
N
de dunne punten naast elkaar. Rol met behulp vande
k
folie strak op en laat in minimaal 1 uur in de koelkast koud
zij
worden. 4 Verwarm de oven voor tot 200 °C. Bekleed
3
een bakplaat met bakpapier. Haal de varkenshaasrol
4
uitde folie en verpak derol in bladerdeeg. Zorg dat hef
e
=
deeg op zo min mogelijk plekken overlapt, maar de rol
wel helemaal omsluit. Leg de rol met de naad naar
%
onderen op de bakplaat. Snijd het overtollige
A
deegweg steeker sterren uit en plak die
=
ra
1:
op de Wellington. Splits het ei en bestrijk
>.
Dj
de Wellington met eidooier.
de
idden
Kar
pork Wellington 30 min. in he
|
van de oven. Snijd aan tafel in
kken.
un
Er
voedingswaarde p.p. 515 kcal, vet 279,
\
hs
waarvan verzadigd 129, koolhydraten 25 9,
pa
il
waarvan suikers 2 g, vezels 29, eiwit 42 9,
zout 1,59, groente 659
E
A
Je kunt de pork Wellington 2dagen van
tevoren maken tot en met stap 3.
ds
+
m
ge
erig als je de champignonpuree helemaal laat afkoelen.
© Het bladerdeeg we
28
29