Jumbo - Folder van 06.12.2021 tot 31.12.2021 - Pagina 19




Hier is pagina 19 van 75 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 06.12.2021 tot 31.12.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

S

a

[BIJ |



À

Er

%

L D

F

u

Er

PS

LA

et

(re

fi!

LE

ed,

É

re Cd

ed



qe

=

ni

{-

ef

x

VO

©

|

Rodekool-wortelsalade

Geroosterde spruiten

Zwarterijstsalade met

met geitenkaas

met abrikoos en amandel

pompoen en granaatappel

4

salades VOOR ERBIJ

bijgerecht » 25 min.

bijgerecht « 10 min.

bijgerecht : 25 min. (+15 min. oventijd

#23

(+20 min. oventijd) « 4 pers.

{+ luur afkoelen) « 4 pers.

+ luurwachten) : 4 pers.

AU

+”

4,

2 zakken geschoonde spruiten

75 ml olijfolie extra vierge

% pak zwarte rijst (à 400 9)

C

(à 400 9)

% bakje rozemarijn (à 15 9)

Ael olijfolie

ne

3 el olijfolie

1elhoning

1tI gerookte paprikapoeder

ET

u

2

Vie

2 el balsamicoazijn

1el wittewijnazijn

EJ 1 zakje pompoenblokjes

1 pakje Jumbo geitenkaasschijfjes

1zak gesneden rodekool

(400 g, koeling)

4

1limoen

naturel (125 9)

(8009)

iN,

Pe

=

EN

50 g gezouten pecannoten

1zakje Juliennewortel (150 9)

1elhoning

(bakje à 115 9)

%pot smaaktopper abrikozen

WW Ybos bosuitjes

4

I

A

& bakpapier

&amandelen (à 260 g)

1bakje granaatappelpitjes (90 g)

ei edel

re

Ya bakje oregano (à 15 g)

jn

1 Verwarm de oven voor tot 180 °C.

1 Verwarm de olie samen met

& bakpapier

37

Bekleed een bakplaat met bakpapier.

derozemarijn op laag vuur

2

==

2 Meng despruiten met de olie en

tot de olie heet is. Laat in ca.

1Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de

NN

N

azijn. Verdeel de spruiten over de

1uur afkoelen. Verwijder de

verpakking en spoel koud. 2 Verwarm de oven

bakplaat en bak in ca. 20 min. gaar

rozemarijn. 2 Meng voor de

voortot 200 °C. Bekleed een bakplaat met

inde oven. 3 Leg de spruiten op een

dressing 3elrozemarijnolie met

bakpapier. Meng 2el olie met het paprikapoeder

platte schaal en verkruimel er de

dehoning en deazijn. Meng met

‘ende pompoenblokjes. Breng op smaak. Verdeel

geitenkaas over. Bestrooi met de

derodekool. 3 Meng met de

over de bakplaat en rooster 15 min. inde oven.

noten.

juliennewortel en bestrooi met

3 Boen intussen de limoen schoon. Rasp de

desmaaktopper.

groene schil. Pers de vrucht uit. Maak een dressing

Ni

voedingswaarde p.p. 333 kcal,

van de rest van de olie, het sap en rasp vande

Br

vet 239, waarvan verzadigd 79,

voedingswaarde p.p. 200 kcal,

limoen en de honing. Meng met derijst en breng

PET

=

koolhydraten 16 9, waarvan suikers

vet 129, waarvan verzadigd

‘op smaak. Snijd de bosuitjes in dunne ringetjes

ir

6 9, vezels 9 g, eiwit 119, zout 0,5 9,

39, koolhydraten 16 g, waarvan

‘en meng samen met de granaatappelpitjes en de

à

A

A,

groente 2009

suikers 13 9, vezels 6 g eiwit 4 9,

blaadjes oregano door de rijst.

an

zout 0,1g, groente 113 g

\

li

De

Lue

Jekunt despruiten ook koud serveren.

voedingswaarde p.p. 288 kcal, vet 10 g, waarvan

N

=

Je kunt het gerecht dan maximaal

Jekunt deze salade 1dag van

verzadigd 29, koolhydraten 42 g, waarvan suikers

1dag van tevoren maken. Bewaar

tevoren maken tot en met stap 2.

89, vezels 39, eiwit 6 9, zout Og, groente 1139

LAN

|

Er

Au

ps

afgedekt in de koelkast. Laat in luur op

Meng er vlak voor het serveren de

Fe

Pali

r

kamertemperatuur komen. Strooier vlak

wortel door en bestrooi met de

Je kunt deze salade 1dagvantevoren maken.

SR

En

voor het serveren de noten over.

smaaktopper.

Bewaar afgedekt in de koelkast.

#

%

EE

=

I)

I

DUMBO 37

U DI ri

+

li

4)