Jumbo - Folder van 06.12.2021 tot 31.12.2021 - Pagina 19
Hier is pagina 19 van 75 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 06.12.2021 tot 31.12.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
S
a
[BIJ |
cé
À
Er
%
L D
F
u
Er
PS
LA
et
(re
fi!
LE
ed,
É
re Cd
ed
Là
qe
=
ni
{-
ef
x
VO
©
|
Rodekool-wortelsalade
Geroosterde spruiten
Zwarterijstsalade met
met geitenkaas
met abrikoos en amandel
pompoen en granaatappel
4
salades VOOR ERBIJ
bijgerecht » 25 min.
bijgerecht « 10 min.
bijgerecht : 25 min. (+15 min. oventijd
#23
(+20 min. oventijd) « 4 pers.
{+ luur afkoelen) « 4 pers.
+ luurwachten) : 4 pers.
AU
+”
4,
2 zakken geschoonde spruiten
75 ml olijfolie extra vierge
% pak zwarte rijst (à 400 9)
C
(à 400 9)
% bakje rozemarijn (à 15 9)
Ael olijfolie
ne
3 el olijfolie
1elhoning
1tI gerookte paprikapoeder
ET
u
2
Vie
2 el balsamicoazijn
1el wittewijnazijn
EJ 1 zakje pompoenblokjes
1 pakje Jumbo geitenkaasschijfjes
1zak gesneden rodekool
(400 g, koeling)
4
1limoen
naturel (125 9)
(8009)
iN,
Pe
=
EN
50 g gezouten pecannoten
1zakje Juliennewortel (150 9)
1elhoning
(bakje à 115 9)
%pot smaaktopper abrikozen
WW Ybos bosuitjes
4
I
A
& bakpapier
&amandelen (à 260 g)
1bakje granaatappelpitjes (90 g)
ei edel
re
Ya bakje oregano (à 15 g)
jn
1 Verwarm de oven voor tot 180 °C.
1 Verwarm de olie samen met
& bakpapier
37
Bekleed een bakplaat met bakpapier.
derozemarijn op laag vuur
2
==
2 Meng despruiten met de olie en
tot de olie heet is. Laat in ca.
1Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de
NN
N
azijn. Verdeel de spruiten over de
1uur afkoelen. Verwijder de
verpakking en spoel koud. 2 Verwarm de oven
bakplaat en bak in ca. 20 min. gaar
rozemarijn. 2 Meng voor de
voortot 200 °C. Bekleed een bakplaat met
inde oven. 3 Leg de spruiten op een
dressing 3elrozemarijnolie met
bakpapier. Meng 2el olie met het paprikapoeder
platte schaal en verkruimel er de
dehoning en deazijn. Meng met
‘ende pompoenblokjes. Breng op smaak. Verdeel
geitenkaas over. Bestrooi met de
derodekool. 3 Meng met de
over de bakplaat en rooster 15 min. inde oven.
noten.
juliennewortel en bestrooi met
3 Boen intussen de limoen schoon. Rasp de
desmaaktopper.
groene schil. Pers de vrucht uit. Maak een dressing
Ni
voedingswaarde p.p. 333 kcal,
van de rest van de olie, het sap en rasp vande
Br
vet 239, waarvan verzadigd 79,
voedingswaarde p.p. 200 kcal,
limoen en de honing. Meng met derijst en breng
PET
=
koolhydraten 16 9, waarvan suikers
vet 129, waarvan verzadigd
‘op smaak. Snijd de bosuitjes in dunne ringetjes
ir
6 9, vezels 9 g, eiwit 119, zout 0,5 9,
39, koolhydraten 16 g, waarvan
‘en meng samen met de granaatappelpitjes en de
à
A
A,
groente 2009
suikers 13 9, vezels 6 g eiwit 4 9,
blaadjes oregano door de rijst.
an
zout 0,1g, groente 113 g
\
li
De
Lue
Jekunt despruiten ook koud serveren.
voedingswaarde p.p. 288 kcal, vet 10 g, waarvan
N
=
Je kunt het gerecht dan maximaal
Jekunt deze salade 1dag van
verzadigd 29, koolhydraten 42 g, waarvan suikers
1dag van tevoren maken. Bewaar
tevoren maken tot en met stap 2.
89, vezels 39, eiwit 6 9, zout Og, groente 1139
LAN
|
Er
Au
ps
afgedekt in de koelkast. Laat in luur op
Meng er vlak voor het serveren de
Fe
Pali
r
kamertemperatuur komen. Strooier vlak
wortel door en bestrooi met de
Je kunt deze salade 1dagvantevoren maken.
SR
En
voor het serveren de noten over.
smaaktopper.
Bewaar afgedekt in de koelkast.
#
%
EE
=
I)
I
DUMBO 37
U DI ri
+
li
4)