Jumbo - Folder van 06.12.2021 tot 31.12.2021 - Pagina 20




Hier is pagina 20 van 75 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 06.12.2021 tot 31.12.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

+"

IBIJ |

À

Geef een smakelijk diner cadeau!

LE

ae

8

K

=

4

ee”

nl

festlngen!

4

O8

©

Perenmoes met

Aardappeltian

Roodlofsalade

kardemom en steranijs

bijgerecht » 30 min.

bijgerecht « 10 min. » 4 pers

bijgerecht + 25 min. (+2 uur afkoelen)

(+15 uur oventijd) - 4 pers.

5

“Apers.

% sinaasappel

CéNR 1

% bakje smeuïge kruidenboter

Aelcrèmefraiche

B

ILES en}

1kg peren

@150 9)

3 stronkjes roodlof

5 / Verkrijgbaar in

en

1citroen

1zak gele fijnproevers

125 g bramen

waardes van:

10 kardemom peulen (potje à 30 9)

(aardappelen, 750 9)

30 g pistachenoten

€ 5,- tot € 150,-

4 stuks steranijs

& ovenschaal (rond ca. 16 cm)

L

FU

40 grietsuiker

schaaf of mandoline

1Boen de sinaasappel schoon en rasp

1

& pureestamper

aluminiumfolie

de schil. Pers de vrucht uit en meng het

b

+

sap en de rasp met de crème fraiche.

ll

COUT

*

1Schil de peren en verwijder het

1 Verwarm de oven voor tot 180 °C.

Breng op smaak. 2 Haal de blaadjes van

a

i

LC

klokhuis. Snijd het vruchtvlees in stukjes.

2 Smelt op laag vuur de boter in een

het roodlof en verdeel ze over een platte

2 Pers de citroen uit en breng met de

steelpannetje. Haal van het vuur. 3 Boen

schaal. Garneer met dotjes dressing en

peren, kardernompeulen, steranijs,

de aardappelen schoon en snijd of

strooi er de bramen en pistachenoten

25 ml water en de suiker aan de kook.

schaaf ze in plakjes van 2-3 mm. Spoel

over.

«

Laat 15 min. koken met het dekselopde

ze niet af. 4 Zet de plakjes dicht tegen

elkaar in de ovenschaal en schenk er de

r

|

MN

pan. 3 Verwijder de kardemompeulen en

voedingswaarde p.p. 108 kcal, vet 89,

ALL,

steranijs en stamp de peren tot puree.

gesmolten kruidenboter over. Dek de

waarvan verzadigd 3 g, koolhydraten 5 g,

ne

2

Laat 2uur afkoelen.

schaal goed af met aluminiumfolie en

waarvan suikers 5 g, vezels 2 g, eiwit 39,

[TL

[RL

1 dinef

zet 30 min. in de oven. Verwijder de folie

zout 0 g,groente 46 g

voedingswaarde p.p. 146 kcal, vet O g,

en baknog luurin deoven.

waarvan verzadigd O g, koolhydraten

Dit gerecht kun je maximaal 1dagvan

34 9, waarvan sukers 30 g, vezels 3 g,

voedingswaarde p.p. 292 kcal, vet 14 9,

tevoren maken. Bewaar afgedekt inde

eiwit 19, zout Og

waarvan verzadigd 9 g, koolhydraten

koelkast.

TE BESTEDEN BIJ DUIZENDEN

36 9, waarvan suikers 29, vezels 3 9,

RESTAURANTS

IN HEEL NEDERLAND

Dit gerecht kun je maximaal 1dag van

eiwit 49, zout 0,49

+.

tevoren maken. Bewaar afgedekt inde

koelkast.

Je kunt dit gerecht maximaal 1 dag van

tevoren maken. Haal de schaal 30 min.

Diner Cadeau is dé cadeaukaart voor iedereen die van lekker eten en

eerder uit de oven, laat helemaal afkoelen

drinken houdt. Je geeft een smakelijk diner naar keuze bij een van de

en bewaar afgedekt in de koelkast. Verwarm

*

voor het serveren zonder folie 30 min. in de

vele deelnemende restaurants. Voor een blijvende herinnering!

oven.

nr

x *

38

www.diner-cadeau.nl