Jumbo - Folder van 06.12.2021 tot 31.12.2021 - Pagina 20

Hier is pagina 20 van 75 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 06.12.2021 tot 31.12.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
+"
IBIJ |
À
Geef een smakelijk diner cadeau!
LE
ae
8
K
=
4
ee”
nl
festlngen!
4
O8
©
Perenmoes met
Aardappeltian
Roodlofsalade
kardemom en steranijs
bijgerecht » 30 min.
bijgerecht « 10 min. » 4 pers
bijgerecht + 25 min. (+2 uur afkoelen)
(+15 uur oventijd) - 4 pers.
5
“Apers.
% sinaasappel
CéNR 1
% bakje smeuïge kruidenboter
Aelcrèmefraiche
B
ILES en}
1kg peren
@150 9)
3 stronkjes roodlof
5 / Verkrijgbaar in
en
1citroen
1zak gele fijnproevers
125 g bramen
waardes van:
10 kardemom peulen (potje à 30 9)
(aardappelen, 750 9)
30 g pistachenoten
€ 5,- tot € 150,-
4 stuks steranijs
& ovenschaal (rond ca. 16 cm)
L
FU
40 grietsuiker
schaaf of mandoline
1Boen de sinaasappel schoon en rasp
1
& pureestamper
aluminiumfolie
de schil. Pers de vrucht uit en meng het
b
+
sap en de rasp met de crème fraiche.
ll
COUT
*
1Schil de peren en verwijder het
1 Verwarm de oven voor tot 180 °C.
Breng op smaak. 2 Haal de blaadjes van
a
i
LC
klokhuis. Snijd het vruchtvlees in stukjes.
2 Smelt op laag vuur de boter in een
het roodlof en verdeel ze over een platte
2 Pers de citroen uit en breng met de
steelpannetje. Haal van het vuur. 3 Boen
schaal. Garneer met dotjes dressing en
peren, kardernompeulen, steranijs,
de aardappelen schoon en snijd of
strooi er de bramen en pistachenoten
25 ml water en de suiker aan de kook.
schaaf ze in plakjes van 2-3 mm. Spoel
over.
«
Laat 15 min. koken met het dekselopde
ze niet af. 4 Zet de plakjes dicht tegen
elkaar in de ovenschaal en schenk er de
r
|
MN
pan. 3 Verwijder de kardemompeulen en
voedingswaarde p.p. 108 kcal, vet 89,
ALL,
steranijs en stamp de peren tot puree.
gesmolten kruidenboter over. Dek de
waarvan verzadigd 3 g, koolhydraten 5 g,
ne
2
Laat 2uur afkoelen.
schaal goed af met aluminiumfolie en
waarvan suikers 5 g, vezels 2 g, eiwit 39,
[TL
[RL
1 dinef
zet 30 min. in de oven. Verwijder de folie
zout 0 g,groente 46 g
voedingswaarde p.p. 146 kcal, vet O g,
en baknog luurin deoven.
waarvan verzadigd O g, koolhydraten
Dit gerecht kun je maximaal 1dagvan
34 9, waarvan sukers 30 g, vezels 3 g,
voedingswaarde p.p. 292 kcal, vet 14 9,
tevoren maken. Bewaar afgedekt inde
eiwit 19, zout Og
waarvan verzadigd 9 g, koolhydraten
koelkast.
TE BESTEDEN BIJ DUIZENDEN
36 9, waarvan suikers 29, vezels 3 9,
RESTAURANTS
IN HEEL NEDERLAND
Dit gerecht kun je maximaal 1dag van
eiwit 49, zout 0,49
+.
tevoren maken. Bewaar afgedekt inde
koelkast.
Je kunt dit gerecht maximaal 1 dag van
tevoren maken. Haal de schaal 30 min.
Diner Cadeau is dé cadeaukaart voor iedereen die van lekker eten en
eerder uit de oven, laat helemaal afkoelen
drinken houdt. Je geeft een smakelijk diner naar keuze bij een van de
en bewaar afgedekt in de koelkast. Verwarm
*
voor het serveren zonder folie 30 min. in de
vele deelnemende restaurants. Voor een blijvende herinnering!
oven.
nr
x *
38
www.diner-cadeau.nl