Jumbo - Folder van 06.12.2021 tot 31.12.2021 - Pagina 50




Hier is pagina 50 van 75 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 06.12.2021 tot 31.12.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

| WEEKMENU |

14

Tip van Roberta:

maak het gerecht

eventueel af met

geraspte

Parmezaanse kaas.

#

00



je

Gevulde varkenshaas met bramensaus

av

hoofdgerecht : 30 min. (+ 12 min. oventid) +

%

Apers.

Ae

ik

|

1bakje peterselie (30 g)

Lat

Pr

Fr

à

80 g ongezouten cranberrymix

LT

he

6 el olijfolie

ir

1schaal varkenshaas culinair (ca. 325 9)

Pasta met kipragout

U

1schaal aardappelkroketjes (300 9,

hoofdgerecht - 25 min. » 4 pers.

|

Le

koeling)

%

4

1citroen

6 el olijfolie

|

B}

1doosje bramen (250 g, diepvries)

1 schaal kipgehakt (ca. 350 9)

ns

Pi

1elsuiker

13 2 zakken Italiaanse roerbakmix

5 600 g broccoli

(à 400 9)

& staafmixer met hakmolen

500 g tomaten

LS]

|

cocktailprikkers

50 gbloem

her md

aluminiumfolie

1kippenbouillonblokje

x

a

1e

d

pureestamper

300 g mezzi rigatoni (Rummo,

F2

Tip van Robert

A

zakà 500 g)

jekunteventueeld

voedingswaarde p.p. 524 kcal, vet 30 9,

2 teentjes knoflook

ko

varkenshaas! dag van.

tevoren voorbereiden.

waarvan verzadigd 4 g, koolhydraten 34 g,

4 sneetjes (oud) brood

waarvan suikers 11.9, vezels 9 9, eiwit 25 g,

1 bakje ba:

cum (20 g)

Bewaar het vlees verpakt

invershoudfolieinde

zout 1/19, groente 125 9

staafmixer met hakmolen

koelkast en haal 30 min.

voor het bakkenuit de

voedingswaarde p.p.754 kcal, vet 26 9,

koelkast om op

kamertemperatuurte

1 Verwarm de oven voor tot 200 °C. Doe de

Breng op smaak. 3 Doe de bramen ineen pan,

waarvan verzadigd 6 g, koolhydraten

komen.

peterselie in de hakmolen. Voeg de

voeg 1 elsuiker toe en pers er de rest van de

92 g, waarvan suikers 16 9, vezels 10 9,

cranberrymixen tel olietoe en maal fijn. Snijd de

citroen boven uit. Stoof de bramen met het

eiwit 339, zout 2,1 9, groente 325 9

varkenshaas als een boekin de lengte open

deksel op de pan op laag vuur in 10 min. zacht.

{niet doorl) en verdeeler het cranberry-

Snijd de broccoli in roosjes. Kook de broccoli in

mengselover. Bestrooimet versgemalen peper

5 min. beetgaar. 4 Haal de varkenshaas uit de

1Verhit 2 el olie in een hapjespan en bak het

verpakking gaar. Scheur het brood in grove

enklap het vlees dicht. Steek het vlees met

pan en laat rusten op een bord onder

stukken en doe samen met de knoflook in de

kipgehakt rul. Voeg de roerbakmix toe en bak

cocktailprikkers dicht. Verhit 2 el olie in een

aluminiumfolie. Giet de broccoli af en doe terug

3 min. Snijd intussen de tomaten in blokjes van

hakmolen. Breng op smaaken maal fijn. Verhit

DE

koekenpan. Bak de varkenshaas in 15 min.

in de pan. Schenker de citroendressing bij en

ca. 2cm. 2 Voeg de bloem toe aan het gehakt

4el olie ineen koekenpan en bak het broodkruim

rondom rosé. 2 Verwijder het karton en de folie

schep om. Stampde bramen met de

‘en bak 1 min. Voeg detomatenblokjes toe.

in 5 min. al omscheppend knapperig. 4 Pluk de

van de aardappelkroketjes. Plaats het schaaltje

pureestamper fijn en laat de saus 5 min. zonder

Schenk er 300 ml water bij en breng tegen de

basilicumblaadjes van de takjes, hak grof en roer.

E

ah

in de oven en bak in 12-15 min. knapperig. Boen

deksel inkoken. 5 Verdeel de broccoli en de

kook aan. Verkruimel er het bouillonblokje

dehelft door de saus. Giet de pasta af en schep

Scan deQR-code

de citroenschoon, rasp de gele schil boven een

aardappelkroketten over 4 borden. Snijd de

boven, breng op smaak met peper en roer door.

door de saus. Verdeel de pasta over 4 borden.

voorde

komen pers er de helft van de vrucht boven uit.

varkenshaas in plakjes en verdeel overde

Stoof met het deksel op de pan in 10 min. gaar.

Strooi er het broodkruim over en garneer met de

receptvideo.

Schenker 3el olie bij en klop tot een dressing.

borden. Serveer met de bramensaus.

3 Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de

rest van de basilicum.

98 DUMBO

20180

99