Jumbo - Folder van 06.12.2021 tot 31.12.2021 - Pagina 50
Hier is pagina 50 van 75 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 06.12.2021 tot 31.12.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
| WEEKMENU |
14
Tip van Roberta:
maak het gerecht
eventueel af met
geraspte
Parmezaanse kaas.
#
00
“
je
Gevulde varkenshaas met bramensaus
av
hoofdgerecht : 30 min. (+ 12 min. oventid) +
%
Apers.
Ae
ik
|
1bakje peterselie (30 g)
Lat
Pr
Fr
à
80 g ongezouten cranberrymix
LT
he
6 el olijfolie
ir
1schaal varkenshaas culinair (ca. 325 9)
Pasta met kipragout
U
1schaal aardappelkroketjes (300 9,
hoofdgerecht - 25 min. » 4 pers.
|
Le
koeling)
%
4
1citroen
6 el olijfolie
|
B}
1doosje bramen (250 g, diepvries)
1 schaal kipgehakt (ca. 350 9)
ns
Pi
1elsuiker
13 2 zakken Italiaanse roerbakmix
5 600 g broccoli
(à 400 9)
& staafmixer met hakmolen
500 g tomaten
LS]
|
cocktailprikkers
50 gbloem
her md
aluminiumfolie
1kippenbouillonblokje
x
a
1e
d
pureestamper
300 g mezzi rigatoni (Rummo,
F2
Tip van Robert
A
zakà 500 g)
jekunteventueeld
voedingswaarde p.p. 524 kcal, vet 30 9,
2 teentjes knoflook
ko
varkenshaas! dag van.
tevoren voorbereiden.
waarvan verzadigd 4 g, koolhydraten 34 g,
4 sneetjes (oud) brood
waarvan suikers 11.9, vezels 9 9, eiwit 25 g,
1 bakje ba:
cum (20 g)
Bewaar het vlees verpakt
invershoudfolieinde
zout 1/19, groente 125 9
staafmixer met hakmolen
koelkast en haal 30 min.
voor het bakkenuit de
voedingswaarde p.p.754 kcal, vet 26 9,
koelkast om op
kamertemperatuurte
1 Verwarm de oven voor tot 200 °C. Doe de
Breng op smaak. 3 Doe de bramen ineen pan,
waarvan verzadigd 6 g, koolhydraten
komen.
peterselie in de hakmolen. Voeg de
voeg 1 elsuiker toe en pers er de rest van de
92 g, waarvan suikers 16 9, vezels 10 9,
cranberrymixen tel olietoe en maal fijn. Snijd de
citroen boven uit. Stoof de bramen met het
eiwit 339, zout 2,1 9, groente 325 9
varkenshaas als een boekin de lengte open
deksel op de pan op laag vuur in 10 min. zacht.
{niet doorl) en verdeeler het cranberry-
Snijd de broccoli in roosjes. Kook de broccoli in
mengselover. Bestrooimet versgemalen peper
5 min. beetgaar. 4 Haal de varkenshaas uit de
1Verhit 2 el olie in een hapjespan en bak het
verpakking gaar. Scheur het brood in grove
enklap het vlees dicht. Steek het vlees met
pan en laat rusten op een bord onder
stukken en doe samen met de knoflook in de
kipgehakt rul. Voeg de roerbakmix toe en bak
cocktailprikkers dicht. Verhit 2 el olie in een
aluminiumfolie. Giet de broccoli af en doe terug
3 min. Snijd intussen de tomaten in blokjes van
hakmolen. Breng op smaaken maal fijn. Verhit
DE
koekenpan. Bak de varkenshaas in 15 min.
in de pan. Schenker de citroendressing bij en
ca. 2cm. 2 Voeg de bloem toe aan het gehakt
4el olie ineen koekenpan en bak het broodkruim
rondom rosé. 2 Verwijder het karton en de folie
schep om. Stampde bramen met de
‘en bak 1 min. Voeg detomatenblokjes toe.
in 5 min. al omscheppend knapperig. 4 Pluk de
van de aardappelkroketjes. Plaats het schaaltje
pureestamper fijn en laat de saus 5 min. zonder
Schenk er 300 ml water bij en breng tegen de
basilicumblaadjes van de takjes, hak grof en roer.
E
ah
in de oven en bak in 12-15 min. knapperig. Boen
deksel inkoken. 5 Verdeel de broccoli en de
kook aan. Verkruimel er het bouillonblokje
dehelft door de saus. Giet de pasta af en schep
Scan deQR-code
de citroenschoon, rasp de gele schil boven een
aardappelkroketten over 4 borden. Snijd de
boven, breng op smaak met peper en roer door.
door de saus. Verdeel de pasta over 4 borden.
voorde
komen pers er de helft van de vrucht boven uit.
varkenshaas in plakjes en verdeel overde
Stoof met het deksel op de pan in 10 min. gaar.
Strooi er het broodkruim over en garneer met de
receptvideo.
Schenker 3el olie bij en klop tot een dressing.
borden. Serveer met de bramensaus.
3 Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de
rest van de basilicum.
98 DUMBO
20180
99