Jumbo - Folder van 06.12.2021 tot 31.12.2021 - Pagina 39
Hier is pagina 39 van 75 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 06.12.2021 tot 31.12.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
ie
L
17X
à
rj
we;
A
SL
IE
sv
Zu
Is
SS
fa
1
ER
\
N
u
u
SE
5
|
A
M
y
hik
EE
D
€
1
eo
De
dn
Le
ie
D.
N
AN
FL
Fa
|
j
Pr
{
_
{
EN
KA
1}
AN
rd
D
u
8:
Ee
mn
u
2
7
N
5
as
d
ê
5
Be a
Rend
taart
nagerecht « 20 min. «10 pers.
Prachtige taarten waarmee jp nog meer punten scoort.
2chocotaarten 100 jaarmet goud
en zet er de andere taart bovenop. Strijk
schrijfstift 2 ogen boven. Steek 2 gouden
4 chonelly's (koekjes, pak à 190 9)
de buitenkant glad met een (palet)mes.
chocolaatjes als oortjes boven in de taart en
1el glazuur choco (Dr. Oetker,
3 Leg 2chonelly'sop een stukbakpapier
plak de rest rondom de taart. Steek het
zakjeà 100 9)
en snijd de 2 andere schuin doormidden.
gewei in de taart en verdeel de chocokrullen
1chocoschrijfstift wit (pakje à 4 stuks)
Leg steeds 2 schuine stukken tegen 1 heel
over de bovenkant van de taart.
1 frambozenlolly (Chupa Chups, zak à
koekje zodat ze een gewei vormen. Smelt
==
16stuks)
het chocoglazuur volgens de aanwijzingen
voedingswaarde p.p. 696 kcal, vet 38 9,
& bakpapier
op de verpakking. Plak de stukken
waarvan verzadigd 10 g, koolhydraten 78 9,
chonelly met glazuur aan elkaar en laat
waar van suikers 62 g, vezels 5 g, eiwit 89,
EA
hard worden. Teken metde
1Laat de taarten buiten de koelkast op
zout 0,29
ad
Le 2
kamertemperatuurkomen, zodat de
chocoschrijfstift mooie patronen op het
en
2
buitenkant zacht wordt. 2 Haal de gouden
gewei. 4 Steek in de zijkant van de taart de
Jekunt detaart buiten de koelkast 6 uur
#
chocolaatjes en chocokrullen van 1 taart
rode lolly als neus. Teken er met de
bewaren.
Ÿ
ni]
L
© Maak het (palet)mes warm onder de kraan en drooghet goed af, dan krijg je het glazuur mooi glad.
9
an |
20180
77