Jumbo - Folder van 06.12.2021 tot 31.12.2021 - Pagina 42




Hier is pagina 42 van 75 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 06.12.2021 tot 31.12.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

IM |

Le

2

EN

ve

ba

©

KA

5

N

Uscake met crunchy

choco-karamellaagjes

D,

5

EI EB ER RE Eee

#

B

&pers.

IE

hr

:

\

WE 500 ml (ijskoude) slagroom

1blikje gecondenseerde melk (397 9)

A

2tlvanillearoma (flesje à 38 ml)

An

1% pak chocochips karamel zeezout

(à125 9)

3

8 klassieke roomsnoepjes (Werther's

EA

Original, zak à 175 g)

Fr

1doosje meringuedrops chocosuiker

(100 9)

& cakevorm (25 cm)

vershoudfolie

|

mixer

a

L.

QE

1Bekleed de cakevorm met

En

à.

vershoudfolie, laat de folie een stukje

as

over de rand van de vorm hangen. 2 Doe

+

Hi

CAT ER CCC Oui Cu ce

Ik

Ed

F

Lau

kom en klop lobbig met de mixer. Voeg,

ei

de gecondenseerde melk toeen slahet

len

ant

mengsel stijf. 3 Schep een laagje van

Oran

Cassata-bombe

At

RRS eet ne Tia 0 Cu

en verdeel er een laag chocochips over.

nagerecht - 30 min.

3

Maak zo nog 3 lagen. Eindig meteen

(+2 uurwachten) « 12 pers.

a

laagje slagroommengsel. Vouw de folie

naar binnen over de vulling en zet de

1 bakkaneelschepijs (1 L)

Meng door het kaneelijs. 3 Bekleed de

niet helemaal door. 7 Bestrijk met het

ns,

vorm minimaal 4 uur in de vriezer. 4 Doe

1 bak val

esche,

kom met vershoudfolie en laat een flink

arm

au)

kwastje % van het goudpoeder uit deicing

/

de karamelsnoepjes in een stevige

2 bakjes bigarreaux (4100 9)

stuk over de randen hangen. Verdeelde

kit volgens de aanwijzingen op de

Je

„rn

plastic zak en sla met een hamerof

100 gcantuc«

(zakà 250 9)

helft van het vanille-ijs over de bodem

verpakking. Drukopelk kruisje 1goudparel.

ander zwaar voorwerk op een snijplank

% el poedersuiker

van de kom en st/

glad. Verdeel er het

Leg de rest van de bigarreauxrondom de

2

6,

tot gruis. 5 Neem deiijscake uit de

% pakje shimmericing kit gold

kaneelijs over en strijk glad. Verdeel erde

bombe. Serveer direct.

rest van het vanille

over en vouw erde

vriezer, verwijder de folie en leg de

(taartdecoratie, à 500 9)

F7 nm. \

ijscake op een mooie schaal. Bestrooi

% busje gouden parels (Dr. Oetker,

folie over. Zet minimaal 2 uur in de vriezer.

voedingswaarde p.p. 311 kcal, vet 119,

we

ge

We,

B

met de karamelkruimels, leg erde

à42g)

4 Bestuif je werkblad met poedersuiker

waarvan verzadigd 7 g, koolhydraten

meringuedrops op en serveer direct.

& vershoudfolie

en rol / van de fondant uit de icing kit uit.

50 9, waarvan suikers 45 g, vezels Og,

fd

ä

1kom (inhoud 2L)

Maak een ronde lap van ca. 30 cm. Haal

eiwit 39, zout 0,29

(D

voedingswaarde p.p. 565 kcal, vet 35 9

deegroller

het ijs uit de kom, verwijder de folie en

waarvan verzadigd 229, koolhydraten

bakkwastje

leg op een grote platte schaal.5 Legerde

Je kunt de ijsbombe 4 dagen vantevoren

55 9, waarvan suikers 529, vezels 19,

fondant over met de poedersuiker kant

maken toten met stap 3. Derest vande

eiwit 79, out 0,59

naar onderen en strijk vanuit het midden

1 Haal het ijs uit de vriezer en laat in

stappen kun je maximaal 2dagen vantevoren

5 min.iets zachter worden. 2 Snijd de

naar de zijkanten toe glad. Snijd de

doen. Zet de bombe dan terug in de vriezer

GOUDEN

In plaats van een plastic zak en hamer kun je ook een ziplockzakje en

Je kunt de ijscake maximaal4 dagen van

helft van de bigarreauxfijn. Meng door

overtollige fondant af. 6 Maak met een

met de fondantlaag en garneer hem op het

TIP

tevoren maken. Bewaar in de vriezer.

het vanille-ijs. Hak de cantuccini grof.

mesje een ruitpatroon in de fondant. Snijd

laatst met de bigarreaux.

koekenpan gebruiken om van de karamelsnoepjes gouden strooisel temaken.

82

20180

83