Jumbo - Folder van 06.12.2021 tot 31.12.2021 - Pagina 42
Hier is pagina 42 van 75 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 06.12.2021 tot 31.12.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
IM |
Le
2
EN
ve
ba
©
KA
5
N
Uscake met crunchy
choco-karamellaagjes
D,
5
EI EB ER RE Eee
#
B
&pers.
IE
hr
:
\
WE 500 ml (ijskoude) slagroom
1blikje gecondenseerde melk (397 9)
A
2tlvanillearoma (flesje à 38 ml)
An
1% pak chocochips karamel zeezout
(à125 9)
3
8 klassieke roomsnoepjes (Werther's
EA
Original, zak à 175 g)
Fr
1doosje meringuedrops chocosuiker
(100 9)
& cakevorm (25 cm)
vershoudfolie
|
mixer
a
L.
QE
1Bekleed de cakevorm met
En
à.
vershoudfolie, laat de folie een stukje
as
over de rand van de vorm hangen. 2 Doe
+
Hi
CAT ER CCC Oui Cu ce
Ik
Ed
F
Lau
kom en klop lobbig met de mixer. Voeg,
ei
de gecondenseerde melk toeen slahet
len
ant
mengsel stijf. 3 Schep een laagje van
Oran
Cassata-bombe
At
RRS eet ne Tia 0 Cu
en verdeel er een laag chocochips over.
nagerecht - 30 min.
3
Maak zo nog 3 lagen. Eindig meteen
(+2 uurwachten) « 12 pers.
a
laagje slagroommengsel. Vouw de folie
naar binnen over de vulling en zet de
1 bakkaneelschepijs (1 L)
Meng door het kaneelijs. 3 Bekleed de
niet helemaal door. 7 Bestrijk met het
ns,
vorm minimaal 4 uur in de vriezer. 4 Doe
1 bak val
esche,
kom met vershoudfolie en laat een flink
arm
au)
kwastje % van het goudpoeder uit deicing
/
de karamelsnoepjes in een stevige
2 bakjes bigarreaux (4100 9)
stuk over de randen hangen. Verdeelde
kit volgens de aanwijzingen op de
Je
„rn
plastic zak en sla met een hamerof
100 gcantuc«
(zakà 250 9)
helft van het vanille-ijs over de bodem
verpakking. Drukopelk kruisje 1goudparel.
ander zwaar voorwerk op een snijplank
% el poedersuiker
van de kom en st/
glad. Verdeel er het
Leg de rest van de bigarreauxrondom de
2
6,
tot gruis. 5 Neem deiijscake uit de
% pakje shimmericing kit gold
kaneelijs over en strijk glad. Verdeel erde
bombe. Serveer direct.
rest van het vanille
over en vouw erde
vriezer, verwijder de folie en leg de
(taartdecoratie, à 500 9)
F7 nm. \
ijscake op een mooie schaal. Bestrooi
% busje gouden parels (Dr. Oetker,
folie over. Zet minimaal 2 uur in de vriezer.
voedingswaarde p.p. 311 kcal, vet 119,
we
ge
We,
B
met de karamelkruimels, leg erde
à42g)
4 Bestuif je werkblad met poedersuiker
waarvan verzadigd 7 g, koolhydraten
meringuedrops op en serveer direct.
& vershoudfolie
en rol / van de fondant uit de icing kit uit.
50 9, waarvan suikers 45 g, vezels Og,
fd
ä
1kom (inhoud 2L)
Maak een ronde lap van ca. 30 cm. Haal
eiwit 39, zout 0,29
(D
voedingswaarde p.p. 565 kcal, vet 35 9
deegroller
het ijs uit de kom, verwijder de folie en
waarvan verzadigd 229, koolhydraten
bakkwastje
leg op een grote platte schaal.5 Legerde
Je kunt de ijsbombe 4 dagen vantevoren
55 9, waarvan suikers 529, vezels 19,
fondant over met de poedersuiker kant
maken toten met stap 3. Derest vande
eiwit 79, out 0,59
naar onderen en strijk vanuit het midden
1 Haal het ijs uit de vriezer en laat in
stappen kun je maximaal 2dagen vantevoren
5 min.iets zachter worden. 2 Snijd de
naar de zijkanten toe glad. Snijd de
doen. Zet de bombe dan terug in de vriezer
GOUDEN
In plaats van een plastic zak en hamer kun je ook een ziplockzakje en
Je kunt de ijscake maximaal4 dagen van
helft van de bigarreauxfijn. Meng door
overtollige fondant af. 6 Maak met een
met de fondantlaag en garneer hem op het
TIP
tevoren maken. Bewaar in de vriezer.
het vanille-ijs. Hak de cantuccini grof.
mesje een ruitpatroon in de fondant. Snijd
laatst met de bigarreaux.
koekenpan gebruiken om van de karamelsnoepjes gouden strooisel temaken.
82
20180
83