Jumbo - Folder van 06.12.2021 tot 31.12.2021 - Pagina 51




Hier is pagina 51 van 75 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 06.12.2021 tot 31.12.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

sy

u

I

N

AN

| WEEKMENU |

RSR

er

à

RES

e

kl

Bart FF

14

Tip van Roberta:

garneerde

2

u

aardappelkoekjes

:

D

BR

eventueel met een takje

%

dilleen serveer met een

ee

partjecitroen.

w-

wi

st

4

ri

LA

|

%

si

a.

Quiche met appel en spek

le,

hoofdgerecht « 25 min. (+40 min.

oventijd) - 4 pers.

Ek

75

Aardappelkoekjes

a

D:

E3 7 plakjes bladerdeeg (pakje à

met gerookte zalm

10 plakjes, diepvries)

hoofdgerecht - 30 min. + 4 pers.

4

}

I

Fr

E3 1 pak ontbijtspek gerookt (150 9)

ad

en

Í

5% el olijfolie

600 g kruimige aardappelen

ek

a

2granny smith appels

1bos bospeen

EN

nf

3

EZ 3 stronken witlof (ca. 500 9)

6 el olijfolie

100 mlazijn

EJ 3eieren

:

fe

“-;

EJ 1 bakje zuivelspread light bieslook

2el suiker

(200 9)

Et courgette

are

100 g geraspte oude kaas 48+

lei

Sr

ar

(zakje à 175 g)

200 gtarwebloem

IN

Em,

à

N

1elazijn

4

{71 pak gerookte zalm (200 g)

14

1kropsla

EI plak witte kaas (200 9)

À

x

fi

ES

&quichevorm (a 24 cm)

& pureestamper

aluminiumfolie

blokrasp

Æ

+

CE

voedingswaarde p.p. 811 kcal,

voedingswaarde p.p.702kcal,

=

vet 579, waarvan verzadigd 25 9,

vet 289, waarvan verzadigd 9 9,

koolhydraten 43 g, waarvan suikers

koolhydraten 79 g, waarvan suikers.

28

15 9, vezels 5 g, eiwit 29 9, zout 3,5 9,

19 9, vezels 7 g, eiwit 30 9, zout 269,

groente 2259

groente 2139

PP.

1 Verwarm de oven voor tot 200 °C. Leg de plakjes

gaar in de oven. Dek de quiche na ca. 20 min. af met

1 Schil de aardappelen, snijd in stukken van

fijn en schep er de courgette erdoor. Voeg

bladerdeeg op het aanrecht en laat ontdooien. Snijd

aluminiumfolie, zodat de bovenkant niet verbrandt.

ca. 3 cm en kook in 15 min. gaar. 2 Verwijder

het eien de bloem toe. Breng op smaak en

het spekin reepjes. Verhit 2el olie in een koekenpan

4 Haal de blaadjes los van de kropsla, spoel onder

het loof van de bospeen maar laat 2 cm van

meng goed. Vorm met vochtige handen

en bak het spek in 10 min. knapperig. Sn

Tappelin

koud stromend water en laat uitlekken. Verdeelde

het groen zitten. Schil de wortels en spoel

12 ballen van het mengsel. 4 Verhit 4 el olie

blokjes van ca. 1 cm. Snijd 2 stronken witlof in de

sla over een schaal. Klop de azijn met 3el olie tot een

onder koud stromend water. Verhit 2 el olie

in een koekenpan en duw de ballen

EE

lengte in vieren. 2 Klop de eieren met de zuivelspread

dressing en breng op smaak. 5 Halveer de laatste

in een ruime koekenpan en voeg de wortels

voorzichtig plat tot een dikte van ca. 2 cm.

tot een glad mengsel. Schep de appelblokjes en het

appel, verwijder het klokhuis en snijd de appel in

toe. Voeg 100 ml water, de azijn en suiker

Bak de koekjes in 10 min. rondom knapperig

spek met het bakvet door het mengsel. Breng op

‘dunne plakjes. Halveer het laatste stronkje witlof in

toe. Breng tegen de kook aan en stoof met

en gaar. Scheur intussen de zalm met

smaak met peper. Vet de quichevorm in en bekleed

de lengte en snijd het lof in dunne reepjes. Verdeel

het deksel schuin op de pan op laag vuur in

2 vorken in grove stukken. 5 Verdeel de

rh

met het bladerdeeg. 3 Schenker het eimengsel in en

de appel en het lof over de sla en besprenkel met de

15 min. gaar. Schep regelmatig om. 3 Rasp de

wortels over 4 borden. Leg op elk bord

Scan de QR-code

voorde

leg het witlof in de lengte in een cirkel in de vorm.

dressing. Haal de quiche uit de vorm en serveer bij de

courgette grof. Giet de aardappelen af en

3 koekjes, verdeel er de zalm over en

Strooi de kaas over de quiche en bak in 35-40 min.

salade.

doe terug in de pan. Stamp de aardappelen

verkruimel de witte kaas over het gerecht.

receptvideo.

100 DUMBO

IUABO 101