Jumbo - Folder van 06.12.2021 tot 31.12.2021 - Pagina 51
Hier is pagina 51 van 75 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 06.12.2021 tot 31.12.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
sy
u
I
N
AN
| WEEKMENU |
RSR
er
à
RES
e
kl
Bart FF
14
Tip van Roberta:
garneerde
2
u
aardappelkoekjes
:
D
BR
eventueel met een takje
%
dilleen serveer met een
ee
partjecitroen.
w-
wi
st
4
ri
LA
|
%
si
a.
Quiche met appel en spek
le,
hoofdgerecht « 25 min. (+40 min.
oventijd) - 4 pers.
Ek
75
Aardappelkoekjes
a
D:
E3 7 plakjes bladerdeeg (pakje à
met gerookte zalm
10 plakjes, diepvries)
hoofdgerecht - 30 min. + 4 pers.
4
}
I
Fr
E3 1 pak ontbijtspek gerookt (150 9)
ad
en
Í
5% el olijfolie
600 g kruimige aardappelen
ek
a
2granny smith appels
1bos bospeen
EN
nf
3
EZ 3 stronken witlof (ca. 500 9)
6 el olijfolie
100 mlazijn
EJ 3eieren
:
fe
“-;
EJ 1 bakje zuivelspread light bieslook
2el suiker
(200 9)
Et courgette
are
100 g geraspte oude kaas 48+
lei
Sr
ar
(zakje à 175 g)
200 gtarwebloem
IN
Em,
à
N
1elazijn
4
{71 pak gerookte zalm (200 g)
14
1kropsla
EI plak witte kaas (200 9)
À
x
fi
ES
&quichevorm (a 24 cm)
& pureestamper
aluminiumfolie
blokrasp
Æ
+
CE
voedingswaarde p.p. 811 kcal,
voedingswaarde p.p.702kcal,
=
vet 579, waarvan verzadigd 25 9,
vet 289, waarvan verzadigd 9 9,
koolhydraten 43 g, waarvan suikers
koolhydraten 79 g, waarvan suikers.
28
15 9, vezels 5 g, eiwit 29 9, zout 3,5 9,
19 9, vezels 7 g, eiwit 30 9, zout 269,
groente 2259
groente 2139
PP.
1 Verwarm de oven voor tot 200 °C. Leg de plakjes
gaar in de oven. Dek de quiche na ca. 20 min. af met
1 Schil de aardappelen, snijd in stukken van
fijn en schep er de courgette erdoor. Voeg
bladerdeeg op het aanrecht en laat ontdooien. Snijd
aluminiumfolie, zodat de bovenkant niet verbrandt.
ca. 3 cm en kook in 15 min. gaar. 2 Verwijder
het eien de bloem toe. Breng op smaak en
het spekin reepjes. Verhit 2el olie in een koekenpan
4 Haal de blaadjes los van de kropsla, spoel onder
het loof van de bospeen maar laat 2 cm van
meng goed. Vorm met vochtige handen
en bak het spek in 10 min. knapperig. Sn
Tappelin
koud stromend water en laat uitlekken. Verdeelde
het groen zitten. Schil de wortels en spoel
12 ballen van het mengsel. 4 Verhit 4 el olie
blokjes van ca. 1 cm. Snijd 2 stronken witlof in de
sla over een schaal. Klop de azijn met 3el olie tot een
onder koud stromend water. Verhit 2 el olie
in een koekenpan en duw de ballen
EE
lengte in vieren. 2 Klop de eieren met de zuivelspread
dressing en breng op smaak. 5 Halveer de laatste
in een ruime koekenpan en voeg de wortels
voorzichtig plat tot een dikte van ca. 2 cm.
tot een glad mengsel. Schep de appelblokjes en het
appel, verwijder het klokhuis en snijd de appel in
toe. Voeg 100 ml water, de azijn en suiker
Bak de koekjes in 10 min. rondom knapperig
spek met het bakvet door het mengsel. Breng op
‘dunne plakjes. Halveer het laatste stronkje witlof in
toe. Breng tegen de kook aan en stoof met
en gaar. Scheur intussen de zalm met
smaak met peper. Vet de quichevorm in en bekleed
de lengte en snijd het lof in dunne reepjes. Verdeel
het deksel schuin op de pan op laag vuur in
2 vorken in grove stukken. 5 Verdeel de
rh
met het bladerdeeg. 3 Schenker het eimengsel in en
de appel en het lof over de sla en besprenkel met de
15 min. gaar. Schep regelmatig om. 3 Rasp de
wortels over 4 borden. Leg op elk bord
Scan de QR-code
voorde
leg het witlof in de lengte in een cirkel in de vorm.
dressing. Haal de quiche uit de vorm en serveer bij de
courgette grof. Giet de aardappelen af en
3 koekjes, verdeel er de zalm over en
Strooi de kaas over de quiche en bak in 35-40 min.
salade.
doe terug in de pan. Stamp de aardappelen
verkruimel de witte kaas over het gerecht.
receptvideo.
100 DUMBO
IUABO 101